FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Pitajte to clanove benda i managera .... ko im JEBE MATER SVIMA NJIMA ! Quote
vladream Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 pitacu ja petruccija, kad dodje sa g3-jem, nemas frke! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) Pitaj ga i kazi mu da pozdravi Dereka ! Kazi rekli ti promoteri iz Srbije da ga pozdravis , zna on ko je ... Edited March 30, 2007 by Frubi666 Quote
vladream Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 i ja mislim da cu, kad ga budem video, prvo to da mu kazem Quote
DragonHeart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Zna li se onda koji "carobni stapic" imaju organizatori u Zagrebu, posto su uspjeli da ih dovedu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Zna se ... punu torbu para ... govorka se da su dobili preko 100.000$ za nastup ... Rade ih organizatori koji nemaju veze sa trzisnom cenom benda, itd. Duga prica u sustini... Quote
DragonHeart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ne mogu da vjerujem da su toliko dobili. Sto je briga fanove u Hrvatskoj sto ti organizatori nemaju veze o trzisnoj cijeni benda, kad ce biti u prilici da vide jedan ovakav bend. Svaka njima cast sto ih dovode. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Pa to ti kazem... kada su ti isti bukirali recimo Korn , onda su posle toga se raspitivali sta taj bend svira... verovatno neko pranje para i sl.fore . Ko to zna sta se desava ... uglavno poremetili su koncepciju do jaja, i mislim da D.T nece nastupati u nasoj zemlji, tj. nasi fanovi nece imati priliku da vide bend kod nas . Na zalost... Quote
DragonHeart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Postoji li mogucnost da ta hrvatska agencija ulozi sredstva i da ga organizuje i u Beogradu? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Eve ga i Glava, pa nek i on da svoje misljenje ;)hahahaha. D.heart: Mislim da nema... trebali da rade korn u beogradu pa odustali nesto. Quote
apocalypsetb Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ne shvatate u cemu je poenta. Svaki bend se placa koliko na trzistu vrijedi. Kad neko dodje i plati ga van trzisne cijene to odmah stvara apsolutni poremecaj. Jer menadzment misli da na osnovu takvog izolovanog slucaja moze i od drugih promotera da zahtjeva slicnu cifru, sto apsloutno nije realno. Svi mi smo bili jako spremni da ulozimo u ovaj projekat, ali prosto kad naidjete na zid nemoguce je bilo sta dalje pokusavati. Meni je jako zao svih fanova. ali na zalost organizacija ovoga koncerta nije biila moguca, a svi ste pametni pa prosudite ko je za to odgovoran. Quote
DragonHeart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Apsolutno razumijem situaciju i mogu samo reci da cijenim vas trud da ih dovedete. Quote
Dersu Uzala Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 (edited) ...Pa, u suštini sve me zanima... - o kakvom se prostoru radilo/posjećenost, oprema, zvuk, set lista, ponašanje članova - odnos prema svirci, reakcija publike... Ako sam nešto zaboravio, slobodno dodaj. Awake je bila druga turneja na kojoj sam bio, ne secam se da l' bese '94 ili '95, i taj gig je bio ako me secanje ne vara u House of Blues u Hollywood-u, na Sunset Blvd, jel'da. Prvi koncert sam gledao u Ventura Theater-u (Dream Theater in Ventura Theater, get it?) u Venturi (to je malo van L.A.) i bilo je super. Ono, odes kao sa attitude-om, aj bas da vas vidim da odsvirate sve to live. Posto se yours truly po navici smestio direkt ispred Petrucci-ja (sta znaju Ameri sta je mosh pit) odvalio mi je lubanju sa zvukom. Uglavnom, tih dana je svirao one Ibaneze preko Tri-Axis/2:90 kombinacije. Dobro je to sljakalo ali nisu bas imali neke tonce, a i ja sam bio pored monitora/razglasa (Petrucci je uvek na desnom krilu, gledano iz publike). Sjajna je kazem bila atmosfera, koncerti su rasprodati, manje su to dvorane, nekih 2000-3000 'iljade dusa maximalno. Kad smo isli u Venturu na prvi gig zapalio nam se motor . Set liste imas online na nekom sajtu, sa gotovo svih koncerta koje su ikad odrzali. Publika je u Ameriji uglavnom masivno staticna sem na koncertima Van Halen i AC/DC. Tu se zenske degaciraju, bacaju bruseve, ludilo, cika, vriska. Btw, u Ameriji se uglavnom sedi dok si na koncertu. Nema tu stajanja i moshiranja i te fore. Mesta su strogo numerisana. Ima izuzetaka, ali kazem ovo je pravilo. Ta dva prva giga koja sam gledao, koliko se secam bilo je i stajanje i sedenje. Ja prestajah, da bih bio sto blize ovima, da snimam te marifetluke, zagledam rack i tako to. Gledamo tako ortak i ja Petruccija, gleda on nas i vrti glavom. Davno je to bilo, taj prvi gig. Pazi, malo su mi postali dosadni, ali ih i dalje naravno zesce gotivim, nego nisam vise mlad, ne mrem se smarati . Drugo, znas, to je ona fora elitisticka. Ja sam ih gledao i slusao kad niko nije, i svima kenjao kako DT ovo, DT ono. Sad kad su institucija, jurim nesto drugo, novo, sveze. To ti je to neko prokletstvo. Al' idem ponovo , kad navrate u grad. Preskocio sam Octavarium smaranje, pa ko velim, daj da im ubacim jos neku kintu u dzep. Edited March 31, 2007 by Dersu Uzala Quote
Elldamar Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 (edited) Jebo pas mater! Ma sve to treba Edited March 31, 2007 by Elldamar Quote
Apeiron Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Jebes ga... Boze moj, nisu jedini bend na planeti, ne mozemo da se zalimo da nam koncerata nedostaje. Plus, Zagreb mi je na 3 sata voznje, tako da... Quote
In The Flesh Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Jebes ga... Boze moj, nisu jedini bend na planeti, ne mozemo da se zalimo da nam koncerata nedostaje. Plus, Zagreb mi je na 3 sata voznje, tako da... u pravu si..bio sam juce u beogradu da trgujem nesto opreme i vidio sam postere za najavu koncerata moonspell,therapy?,blind guardian, i more drugih...kod nas u Crnoj Gori je "malo" drukcija situacija Quote
SAVATAGE Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ne bih savetovao nikome da ide svojim kolima u Hrvatsku izlupace vam najbolje autobusom, nije jos uvek vrma za putovanj kolima Quote
In The Flesh Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 ko garantuje da nece slupati i autobus? desavalo se i to,a vlasti se prave da nije bilo nista.. Quote
DragonHeart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Nemojte da ste pekmeze, nego fino na put i lijep provod na koncertu Quote
MudriPanj Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ne bih savetovao nikome da ide svojim kolima u Hrvatsku izlupace vam najbolje autobusom, nije jos uvek vrma za putovanj kolima ma jok, sad je ok. Quote
.:Thor:. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Na ovom linku OVDE možete glasati ako želite da Dream Theater dođe u Beograd. Edited April 3, 2007 by Tor Quote
gavrosaurus Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Hehe ... Sta je to - Dream Therter? -- Sabotaza! Promenjeno je! Nije fer! Uaaa! Edited April 3, 2007 by gavrosaurus Quote
.:Thor:. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Pa dobro mala graška zu kucanju ispravljeno je Quote
DJ_raBo Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Glasao sam, mada ne znam koliko ima vajde od toga Quote
Recommended Posts