Spastic Ink Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Au,nasao sam i The Dark Eternal Night na Demonoid-u.Koja masna riffcina,Rudess prasi diksilend u sred pesme.Bruka Quote
DragonHeart Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Daj link za tu pjesmu, ako mozes. Quote
Spastic Ink Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 demonoid mozda se moras registrovati. Quote
Spastic Ink Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 mininova drugar probaj ovo,takodje je torrent Quote
Spastic Ink Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Ipak je bolja stvar Constant Motion,makar meni.Primecujem delove The Dance Of Eternity u The Dark Eternal Night-u.Nije bas zvuk najbolji mozda i to utice malo Quote
DragonHeart Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Mislis da su "prekopirali" djelove te pjesme ili samo da podsjeca? Quote
Spastic Ink Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Nisu prekopirali,veoma je slicno.Smesan mi je ovaj Myong kako je dva,tri puta opalio po basu. Quote
DragonHeart Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 (edited) Ako je slicno, ne treba da se bunimo, jer onda pjesma itekako valja Edited April 29, 2007 by DragonHeart Quote
Arja Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Aj da ostavim komentar za Constant motion dok ne skinem Dark eternal night... Nikad nisam volela da pricam o muzici koju volim,ali ajde... Svidja mi se pesma; brza je, precizna, o solazama da ne govorim, a to sto i Portnoj peva mi se mnogo svidja, definitivno pesma koju jedva cekas da cujes uzivo i koju ne moze svaka susa odvirati. Quote
vladream Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Svidja mi se pesma; brza je, precizna, o solazama da ne govorim, a to sto i Portnoj peva mi se mnogo svidja portnoj peva pratece vokale na bukvalno 2 od 3 pesme DT-a, tako da to i nije novina, btw, nove stvari ubijaju, mislim da je pre nama TOT pt.2 Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Nisam rekla da je novina vec da mi se to svidja. Eto razloga sto retko kad komentarisem pesmu koju volim, ne znam da recima izrazim emocije koje u meni ona izazove pa me neko pogresno shvati. No dobro, kljucni zakljucak, pesma je odlicna, a verovatno i ostatak albuma, tako da svi kupujemo original cim se kod nas pojavi... Nece da mi skine dark eternal night Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Evo skinuh i Dark eternal night. Prvo sam reagovala to nisu oni, pa onda aha... Pa i meni je Constant motion bolja. Ne kazem da je T.D.E.N. losa jednostavno mi Constant motion vise prija... I ovde su solo deonice odlicne, ali to je kod D.T. izlisno spominjati... Mada na ovoj je bolje to sto je duza - vise muzike manje La Brija - a to je uvek pozitivno za mene Jedva cekam da izadje album... Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Portoyev udeo bas dolazi do izrazaja na Constant motion! Covek je lud, to nije covek to je masina. Ma ne... Ne bi masina to mogla da odradi He, he, cak i mom bratu koji ne podnosi prog je C.M. ok pesma... Naravno sad cu smarati sve zive da je slusaju... Sta cu tek kad nabavim Paradise lost... Quote
METAL Man Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Prva strofa u Constant Motion (nacin pevanja i riff) je ista kao u The Glass Prison. Quote
individual Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sta cu tek kad nabavim Paradise lost... Previse magije na malom prostoru Ajde ako neko ima ADSL neka uploaduje "The Dark Eternal Night" na www.sendspace.com Ja mislim da je "Constant Motion" pjesma koju sam najvise puta slusao uzastopce Ovo ce da bude albumcina!!! Cuh malo od pjesme "Forsaken" na jednom clipu...Refren ubija!!! Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Imam ja adsl ali mogu tek da saljem uvece, sad idem na posao. citamo se kasnije... Quote
vladream Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Prva strofa u Constant Motion (nacin pevanja i riff) je ista kao u The Glass Prison. a ti ne volis glass prison? lol btw, meni je najjaca stvar koju jos nisam cuo celu, Prophets of War, onaj horski deo jebe keve! Quote
individual Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Uf, ova "The Dark Eternal Night" je meni njihova najzesca stvar ikad! Quote
METAL Man Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 (edited) a ti ne volis glass prison? lol Volim, jedna od mojih omiljenih, ubedljivo najaca na 6 degrees, ali jebiga kao da im malo ponestaje ideja.. Ajde ako neko ima ADSL neka uploaduje "The Dark Eternal Night" na www.sendspace.com Ja sam je skinuo sa: http://www.mininova.org/tor/682878 Edited April 30, 2007 by KirK 84 Quote
gavrosaurus Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Уколико некоме, нешто фали (везано за Dream Theater ) ево једног линка: http://www.bunalti.com/?p=2760 Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 "The Dark Eternal Night" razvaljuje! Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 A svidja ti se? Evo ja sad imam vremena da je posteno odslusam, stigoh sa posla. Ako nas ovako odusevi i Syphony x, dovoljno mi je za celu godinu Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 U stilu je nekih pjesama s albuma SDOIT. Quote
Recommended Posts