Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Nemoj SDOIT tako tupavo zvuci Six degrees... ima lepsi prizvuk Ja sa tog najvise volim ono kako bese... The test that stuped them all ili tako nesto... Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ajde se ti baci na slusanje ove pjesme, pa da vidim sto ces reci Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Sutra sam slobodna za divno cudo, tako da imam vremena da je odslusam posteno, pa da ostavim post. Sta mislim na prvo slusanje, sam mislim vec pisala. Mada mozda i nisam... Manje pevanja vise muzike to mi se svidja. Meni bi oni bili super bend i da su samo instrumentalisti (bez Labria). Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Meni bi oni bili super bend i da su samo instrumentalisti (bez Labria). Ziva istina! Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ili da peva samo Portnoy! Koji je to lik od coveka! Obozavam ga! Ali njima se svidja kako cika Labri peva pa mi moramo da ga ispostujemo. BAS LEPO PEVA! Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Evo sad skidam neke njihove live snimke (Video) sa raznih koncerta... E svidja mi se mnogo TDEN. Ali ipak mi je Constant motion bolja. Ne pitaj me zasti pojma nemam. Mada ipak ... Neznam moci cu da kazem tek kad odslusam ceo ulbum 20ak puta Aca jos nije uveo net Quote
DragonHeart Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Polako, treba preslusati nekoliko puta pazljivo, pa onda dati konacan utisak. Obje pjesme koje sma cuo su izvrsne i jedva cekam da cujem kompletan album. Javio bi se Aca odmah da je uveo brzi net. Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 he he redovno pola slova promasim... Opusteno... Quote
Arja Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 From: Dream Theater Date: Apr 30, 2007 10:08 PM Subject Add CONSTANT MOTION To Your Profile!! Body: "Constant Motion" can now be found here on DREAM THEATER's very own MYSPACE PROFILE! Feel free to add the song onto your profiles and make sure everyone gets a chance to hear DT's newst opus from the June 5th release, SYSTEMATIC CHAOS. And for all you folks who've had trouble getting "Constant Motion" from the e-mail link over the past few days, it's also now available for download through the PROFILE. Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 http://eventful.com/demand/D0-001-000200701-5 Quote
darijus Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 jedan...ali tr00... ja bi potero shlepere i dos'o... Quote
Vlaja Buraz Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Skinuh "Constant Motion" sa DT MySpace stranice... Mislim, oni bi trebali napisati album za Metaliku. Eventualno ga i odsvirati. Mogao bi ga kleti kanađanin i otpjevati. Jedino da ga Lars odlupa. Quote
*S_L_A_S_H* Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 (edited) http://eventful.com/demand/D0-001-000200701-5 evo ja sam dodao jos jedan,sad ih ima duplo vise... Inace ja jos nisam skinuo Constant Motion,a The Dark Eternal Night mi je OK na prvo slusanje,trebace mi vremena da steknem pravi utisak o njoj...Jbg,treba to preslusati pazljivo... Edited May 1, 2007 by *S_L_A_S_H* Quote
gavrosaurus Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Наравно да нисам скинуо ништа! Не пада ми на памет док се цео не појави на Мрежи. Какав ли "official bootleg" следи након тога или "live" албум 3 дана после објављивања студијског. Quote
the_silent_man Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ja sam tek sad skinuo Constant.LaBrie u strofama peva kao fuckin` James Hetfield!!!! Dobro,kako stvar odmice,vidi se da je to TO!!!Ja mislim da oni vise ne znaju `de teraju!!! Quote
Elldamar Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 The remaining two headlining shows in June will have local acts as openers. They are: --- Newcastle, England: To-Mera --- Istanbul, Turkey: Dreamtone Quote
Turin Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 ti lokalni likovi stvarno treba da se upishaju od srece sto otvaraju za DT. Zamisli kod nas La Brie na pocetku nastupa da kaze "did you like our opening act, Analogia?" Quote
Elldamar Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Hmmm...lokalni likovi?o_O Hmmm..pa ne bih se bash slozio...Dreamtone je realativno ok bend,da je malo manje naglaska bili bi poprilichno poznati...a To-Mera je ekstra bend!Za vrlo kratko vreme uspeli su da naprave ogromnu bazu fanova po Evropi,a koliko znam i ovde ih ljudi jako gotive! Quote
Turin Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 e, pa onda se izvinjavam, mlogo se izvinjavam. nikad cuo ni za jedan ni za drugi. al' opet DT je dovoljno veliko ime da su ovi zaista anonimusi u poredjenju sa njima. Quote
Elldamar Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ma shto se mene tiche,da imam uslova ishao bih makar samo predgrupe po turneji gledao Quote
DragonHeart Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Vala i ja, racunajuci i predgrupe na americkoj turneji Quote
Recommended Posts