Vitamin K Experience Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Koreni pedofilije leže duboko u neparima images and words albuma... Ulepšao si mi dan. Jedna od najjačih izvala koju sam do sada pročitao na prog temama ("prog temama" - sick hehe) Quote
Dushan S Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 A jebi ga. Šta zna dete šta je 11/8 takt. Quote
Mr. Smarty Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 ...pogotovo male Makedonke Nego...slusao sam album i ne dopada mi se...mozda bi mi se i dopao da nema toliko repovanja ...jebiga kad sam staromodan Quote
imaginos Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Dream Theater's "LIVE AT BUDOKAN" will be released on Tuesday, October 5th, 2004. It will be available as a 2-DVD set, a 3-CD set, as well as a bundle that contains both the 2-DVD and 3-CD. The 2-DVD set features Dream Theater's concert recorded on April 26th, 2004, at the Budokan in Tokyo, Japan. Disc 1 has the complete live concert. Disc 2 is packed with special features including a Japanese tour documentary, guitar / keyboard / drum solos, the tour opening video and a multiangle version of "Instrumedley". The tracklisting of the concert is as follows: 1. As I am 2. This Dying Soul 3. Beyond This Life 4. Hollow Years 5. War Inside My Head 6. The Test that Stumped Them All 7. Endless Sacrifice 8. Instrumedly 9. Trial of Tears 10. New Millennium 11. Keyboard Solo 12. Only a Matter of Time 13. Goodnight Kiss 14. Solitary Shell 15. Stream of Conciousness 16. Disappear 17. Pull Me Under 18. In the Name of God Quote
Telcontar Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ok, samo da kazem da zbog sredjivanja foruma, neke stare teme otisle na djubriste, a da cu ovu da prebacim u "zvanicnu DT Temu " posto nemam pojma gde je uopste "Dt tema... nema je " P.S. I pise se Theatre... upravo sam gledao u glupom recniku... Quote
Apeiron Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ok, samo da kazem da zbog sredjivanja foruma, neke stare teme otisle na djubriste, a da cu ovu da prebacim u "zvanicnu DT Temu " posto nemam pojma gde je uopste "Dt tema... nema je " P.S. I pise se Theatre... upravo sam gledao u glupom recniku... p.s. i pise se THEATER, bez obzira sta pise u recniku Sad cu da ispravim. Poz! Quote
Telcontar Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ma neka ostavi ovako... Fora je sto je pravilno bilo Theatre, ali je zbog ceste greske to toliko postalo ucestalo, da je na kraju i jedno i drugo priznato kao pravilno I ne moras da menjas Quote
Tailgunner Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ја већ пазарио Будокан и CD и DVD. Па људи, оно је за не веровати! Какви мајстори!. Да их нисам гледао уживо мислио бих да је пост продукција одрадила добар део посла. Овако само могу да вам топло препоручим још једно ремек дело. Quote
Apeiron Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ја већ пазарио Будокан и CD и DVD. Па људи, оно је за не веровати! Какви мајстори!. Да их нисам гледао уживо мислио бих да је пост продукција одрадила добар део посла. Овако само могу да вам топло препоручим још једно ремек дело. Reci mi samo nesto - kakav je u poredjenju sa Live Scenes from New York? Mene iskreno sve to novije smara, pa se nadam da taj Budokan nece, bar zbog pesama sa zadnjeg albuma. Poz! Quote
Tailgunner Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Reci mi samo nesto - kakav je u poredjenju sa Live Scenes from New York? Mene iskreno sve to novije smara, pa se nadam da taj Budokan nece, bar zbog pesama sa zadnjeg albuma. Poz! Страх ме да ти кажем да је бољи, због одабира песама на Live Scenes. Али много, много је добро. Већ код прве песме ћеш и сам да се увериш. Мени је само на аудио верзији непотребан соло на клавијатурама, а све остало је супер. Quote
Tailgunner Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Е, да... Умало да заборавим да поменем и диск број два. Документарац из Јапана, са пар наступа, и најбољи део када приказују неког металца кога су снимили на концерту од пре пар година. Лојалност на делу, нема шта. Quote
imaginos Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Ok, samo da kazem da zbog sredjivanja foruma, neke stare teme otisle na djubriste, a da cu ovu da prebacim u "zvanicnu DT Temu " posto nemam pojma gde je uopste "Dt tema... nema je " P.S. I pise se Theatre... upravo sam gledao u glupom recniku... zapravo, mislim da je pravilno o "theater" i "theatre". jedno je britanski, a drugo je americki. ista fora kao sa "colour" i "color". bilo kako bilo, Bend se zove "Dream Theater" i tako treba da bude! so it shall be written, and so it shall be done. Quote
Telcontar Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Ma.. Vazna je muzika... a sta je pravilno... does it really matter ??? Quote
Helle Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Dream Theater - ''Season of Change''! The most sadistic n really touching song ever! Nevijerovatno dobar bend...melodija za dusu! @Telc Ma tako je ortak...slusaj ti muziku mani se pravopisa! Quote
LedStorm Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ja sam ispaljen na "Pull me under" Quote
Helle Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 E da znas da sam onu pijesmu-''Autumn mono'' (piano solo) za prvi film kad sam snimala pa ubacila ono za pozadinu/muziku! Dodirljiva melodija! Quote
Guest Pit Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Naucili su da sviraju kroz godine ali nista nisu znali kad su poceli a sad ih hvale najbolji muzicari na svetu!!! Quote
Santorini Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Prvi album je najjachi(zato shto ne peva LaBrie-jebiga, ne odgovara mi,ali dobro peva)pa posle I&W, do awakea........Od ostalih njihovih albuma su mi bolji projekti njihovih clanova(Rudes-Petruci,Morgenstein-Rudes,oba LT experimenta.................) Quote
imaginos Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Naucili su da sviraju kroz godine ali nista nisu znali kad su poceli da znas, kad malo bolje razmislim, pesme sa prvog albuma kao da su im pisali bajaga i nesa-galija. tri akorda, prost ritam, malo neki solo i to je sve. uopste ti nije bilo tehnike. pozdrav Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 John Petrucci solo CD "Suspended Animation" out soon! Jaws of Life Glasgow Kiss Tunnel Vision Wishful Thinking Damage Control Curve Lost Without You Animate-Inanimate mada cenim da narod vec zna sve pesme napamet Quote
Guest WHITE_LONG_HARD_SNAKE Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 album je do jaja!!! kome se ne svidja taj je ili totalno bez sluha ili je neki iskompleksirani muzicar\ Quote
Apeiron Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Prvi album je najjachi(zato shto ne peva LaBrie-jebiga, ne odgovara mi,ali dobro peva)pa posle I&W, do awakea........Od ostalih njihovih albuma su mi bolji projekti njihovih clanova(Rudes-Petruci,Morgenstein-Rudes,oba LT experimenta.................) Ha, slazem se za prvi album! Mnogo duse na tom albumu ima, kult! Ali za projekte vec ne, smaraju me skoro svi DT projekti osim Mullmuzzlera, LaBrie mi je tu bolji nego u DTu. Odgledao sam Budokan, odlican je live, nema govora. Poradili su na imidzu, scenskom nastupu, sve je vrh. Portnoy i njegova dva para bubnjeva spojenih u jedno . I da, Only a Matter of Time svirali Poz! Quote
Froiibaad Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Meni su Awake i Image najjaci - mada i Train ne zaostaje Quote
Mr. Smarty Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Odgledao sam Budokan, odlican je live, nema govora. Poradili su na imidzu, scenskom nastupu, sve je vrh. Portnoy i njegova dva para bubnjeva spojenih u jedno . Jel Petrucci prestao da drzi gitaru ko' narodnjak? Quote
Recommended Posts