Guest indaguzoftrumetalofstil Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 karta koštala 2366 din. za zg prošle nedelje, sad je malo više zbog evra, na svim eventim prodajnim mestima Quote
Telcontar Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Od kada su nam uveli vizu pre 4 godine, madjarska viza je bila besplatna, osim ako nisi drzavljanin BiH, oni placaju...i makedonci valjda... Nego da se vratim na temu, cuo nove 2 pesme.. DJUBRE ! NAJGORE ! Znaci poceli su da kopiraju matore thrash bendove... Mislim ajde pesma ko pesma dobra, da je potpisala Metallica ceo metal svet bi bio odusevljen, ali da Dream stavi svoje ima na ono... brate, nova Sonata Arctica je vishe progressive od ovoga. Quote
ProgressiveR Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 OK ... ali opet mi nije jasno da li mi plaćamo vizu ili ne! Znam da su matorci moje devojke vadili vizu ove godine, zato pitam Quote
*Nienna* Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) Leaked I srecom ne preovladava stil koji je predstavljen u ona dva singla Edited May 10, 2007 by EdenEcho Quote
*Nienna* Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) Kerazzy torrents...Nazalost zaglavljena sam na 90% (ali mogu da slusam album) Do kraja dana ce sigurno izaci milion linkova za album Edited May 10, 2007 by EdenEcho Quote
Elldamar Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Try this: http://www.mediafire.com/?2kyyozq5zke or http://www.zshare.net/download/dream-theat...er-net-rar.html or http://rapidshare.com/files/30481597/Dream...er.net.rar.html Quote
SilentMan Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ima ih i na: www.komodovillage.com Dovnload 96%! Quote
*Nienna* Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Cini me se da je mnogo dobar album. Evo slusam ga i bas zvuci dobro ! Quote
Spastic Ink Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ne mogu da verujem,evo slusam novi album.Na prvo slusanje ostavlja veoma pozitivan utisak. Quote
Novaliis Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 sta i ovi imaju novi album??..i to moram da nabavim haha Quote
vladream Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 novi album, jebote, a komentara nigde.... doduse, jos nisam kompetentan, buduci da ga slusam tek treci put, javicu se sutra sa vise utisaka Quote
*Nienna* Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Evo komentar: Meni je album odlican,iako to nisam ocekivala,jer nisam fan posljednjih radova,ovaj mi se album dopao... nazalost dvije pjesme koje su izbacene kao singlovi mi se ne dopadaju i dalje... Quote
ProgressiveR Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Vi ste genijalci! Upravo skidam album i ne mogu da dočekam ... inače pronašao sam na netu i skinuo ukupno 46 albuma od DT (naravno, osam albuma i ostalih kojekakvih izdanja) ... Quote
KinSlayer Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Album je odlican! Svaka im cast! Ovo obavezno mora preslusati svaki progressive-lover. Preporucujem! Quote
In The Flesh Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Album je odlican! Svaka im cast! Ovo obavezno mora preslusati svaki progressive-lover. Preporucujem! i tu se slazem sa tobom! Quote
Arja Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 May 10, 2007 10:33 PM BEHOLD "THE DARK ETERNAL NIGHT" This exclusive footage from DREAM THEATER was taken during the recording of "The Dark Eternal Night" from SYSTEMATIC CHAOS Quote
In The Flesh Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Полако, бре, полако ... ne moze polako,dream su izdali album Quote
Arja Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Kako je dobar snimak! Obavezno skinite! Sad mi se još više sviđa pesma! Jedino mi je krivo što ne prikazuju kako Petrucci svira tu extra solažu, već neke leve scene, ali nema veze. Ej, pa to ne peva Portnoy back vokale ili mi se čini? Aj nek javi neko ko vidi bolje od mene Quote
In The Flesh Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Kako je dobar snimak! Obavezno skinite! Sad mi se još više sviđa pesma! Jedino mi je krivo što ne prikazuju kako Petrucci svira tu extra solažu, već neke leve scene, ali nema veze. Ej, pa to ne peva Portnoy back vokale ili mi se čini? Aj nek javi neko ko vidi bolje od mene Ovo jeste Portnoy..cini se tako Quote
gavrosaurus Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 ne moze polako,dream su izdali album Не бре, већ - то је ДТ, треба то слушати лагано, натенане, проучавати то ... Quote
Arja Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Ovo jeste Portnoy..cini se tako Moguće da je stariji snimak (i Petrucci na polovini ima dugu kosu) pa da zato nema bradu na snimku. Zbog nedostatka iste sam pomislila da nije on, a ako pogledaš stranicu dve unazad videćeš da sam rekla da mi se pesma sviđa između ostalog i zato što Portnoy peva Quote
Recommended Posts