ProgressiveR Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Preslušavam po prvi put album ... prva stvar, onaj uvodni instrumental me je oduševio. Dobra je prva stvar, stvarno je dobra Quote
ProgressiveR Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Da li ste primetili nedostatak klavijatura? Hm, da to nije neki novi trenad u ProgMetalu? Quote
SilentMan Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) Da li ste primetili nedostatak klavijatura? Hm, da to nije neki novi trenad u ProgMetalu? Ma eksperimentishu! Sve vise efekata, sve manje "cistih" klavijatura... Edited May 11, 2007 by SilentMan Quote
Painkiller_JP Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ne znam ja sam skinuo singl "Constant Motion" i uopšte mi se ne svidja...Čak šta više razočaran sam...Liči na jebenu metaliku ( ne volem metaliku ) ,zvuk najbliži Train of tought ( nikada neću prežaliti 1200 kinti koje sam dao za taj album ),klavijatura skoro da nema...Nisam čuo ostale pesme i neću da serem,ali jedino što za sada po meni valja na ovom albumu je omot ( pogotovo deluxe edition )...Jbg-a od skorijih radova mnogo vise preferiram zvuk bliži Octavarium-u i Six degress... U svakom slučaju...Nemojte me tući! Samo sam izneo sadašnji utisak... Quote
gavrosaurus Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Не могу да верујем али стварно не могу да верујем да је песма "Repentance" још један део из "The Glass Prison" серијала! Па, како их више није срамота! Ово је четврти албум да користе исти шаблон, исту причу, јееееееботе! Ово је толики минус, толико непотребно и претерано да немам речи. Што је најгоре, биће да је та ствар још и најбоља на албуму, бар је мени, до сада. Quote
individual Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) Ta Portnoyeva autobiografska prica o lijecenju od alkohola ima 12 djelova (12 stadiuma u odvikavanju...), a "Repentance" je, cini mi se, 8. dio, tako da mozes i na sljedecem albumu ocekivati jos jedan dio "12 AA" sage... Edited May 11, 2007 by individual Quote
SilentMan Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) Ta Portnoyeva autobiografska prica o lijecenju od alkohola ima 12 djelova (12 stadiuma u odvikavanju...), Eh sta ti je alkohol... Jedan covek uziva, ceo svet ispasta! Edited May 11, 2007 by SilentMan Quote
In The Flesh Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Eh sta ti je alkohol... Jedan covek uziva, ceo svet ispasta! Quote
Prisoner of Dreams Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 na prvo slusanje album nit smrdi nit mirise. prvi deo albuma mi je znatno slabiji, mozda Forsaken nije losa. zadnje dve/tri imaju solidnih momenata, valjda i zbog duzine. Nekako mi se cini da DT sve teze uspevaju da nadju emocije u sebi. Ako nista drugo, novi Symphony X pocinje sve vise da mi se svidja. Ipak, Dominici ce ostati tata za prog ove godine. Quote
Vlaja Buraz Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ja moram priznati da mi ovaj album više liči na DT nego prošla tri DT albuma. Dalje, nije mi na prvo slušanje bio odbojan kao prošli što računam kao plus. I još, jako se lijepo spava uz njega. Quote
DragonHeart Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) Trebali su album nazvati "Bedtime Story" Smara zestoko Edited May 11, 2007 by DragonHeart Quote
Arja Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 I na mene je delovao poprilično uspavljujuće Još su mi Constant motion i Dark eternal night najzanimljivije, ali nisam još imala vremena pošteno da preslušam, pa neću da žurim sa procenom... Quote
DragonHeart Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Te dvije pjesme mi se i jedino dopadaju, a ostalo je vrijedno zaborava. Quote
Arja Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Pa nemam pojma, evo sad kad sam stigla sa posla nisam ni pustila njih već Symphony x Na mene kad nešto ne ostavi odmah utisak teško sebe nateram da mu ponovo posvetim pažnju. Ali potrudiću se, ipak je to D.T.! Quote
SilentMan Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Na mene kad nešto ne ostavi odmah utisak teško sebe nateram da mu ponovo posvetim pažnju. Ali potrudiću se, ipak je to D.T.! Ajd, ajd, potrudi se! Ipak je to DT! Quote
Arja Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Pa moraću, samo ne verujem da ću u skorije vreme Sad me je SyX preokupirao Quote
In The Flesh Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 eto ima nas i takvih ne vidim zasto se ne bi sviđao nekome ko voli DT.ali opet...o ukusima... meni je u svakom slucaju za klasu bolji od octavariuma,a u rangu sa train of thought(volim taj album mnogo) Quote
Arja Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ne kažem ja da je album loš, daleko od toga, ali jednostavno nije me toliko zainteresovao da ga pustim ponovo Uspava me većina pesama... Možda se tripujem, javiću za jedno nedelju dana kakvi su mi utisci... Quote
ErliK Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) na prvo slusanje album nit smrdi nit mirise. prvi deo albuma mi je znatno slabiji, mozda Forsaken nije losa. zadnje dve/tri imaju solidnih momenata, valjda i zbog duzine. Nekako mi se cini da DT sve teze uspevaju da nadju emocije u sebi. Ako nista drugo, novi Symphony X pocinje sve vise da mi se svidja. Ipak, Dominici ce ostati tata za prog ove godine. Verujem da ce prog album godine da bude novi album Circus Maximusa Sto se tice novog DT-a, jedva sam uspeo da se nateram da ga skinem. Album je dobar i na nekom nivou par prethodnih radova. Nisam ga preslusao posteno pa necu ni da komentarisem ali me ne pogadja ni najmanje. Bas sam ravnodusan... Evo recimo radije slusam Tomorrow's Eve - Mirror of Creation I koji sam skoro nabavio a da ne pominjem SyX... maybe some time later... Edited May 11, 2007 by ErliK Quote
individual Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Verujem da ce prog album godine da bude novi album Circus Maximusa I ja kazem, presisace svoje "ucitelje"! Quote
RENDE Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Nije DT za svakoga... Kome je previse komplikovan, smara ga i ne moze da ga slusa, nek to i ne radi i nek ne davi po temi. Vecina mojih prijatelja voli samo par pesama ali to je njihov izbor. Koliko se bendova moze pohvaliti da je iza sebe ostavilo toliko kao DT? Pa da im je sa svakog albuma valjala samo po jedna pesma, bilo bi impozantno. Quote
Arja Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 May 12, 2007 6:52 AM MP on Eddie Trunk's shows next week (May 14th and 18th) Hey y'all, I'll be poppin in to hang with my bro Eddie Trunk two times next week: Mon May 14th at around 9pm EST (for his XM show) Fri May 18th at around 11pm EST (for his Friday Night Rocks show) Tune in...maybe we'll take some calls...I'm gonna bring a few give-aways... C-ya then, MP Quote
Recommended Posts