Perfector Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Tashmajdan? Tashmajdan je mogao da napuni Whitesnake, mogao je i TOTO, al bre u poredjenju sa njima DT ne da nema fanova nego....budimo realni bre... Quote
vladream Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 dobro bre ti realni decace, po tebi ljudi nemaju pravo da sanjaju,jeli bre? ccc, najgori si!! Quote
the_silent_man Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Ma,na "Chika Dachu",bre!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Spastic Ink Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Bio sam na Toto-u na Tash-u.Malo me Podseca na Petofi Csarnok Open Air U Budimpesti koji kad je DT u pitanju nije tesko napuniti(makar 2 puta koliko sam ih ja gledao) Petofi Csarnok Ja sam spomenuo DT i SYX u kombinaciji,ali kako sam cuo Da je Evergrey prodao 350 karata u SKC-u verovatno je da nista od ovoga u skorije vreme necemo gledati i da se ne treba ovakvim stvarima nadati.Mozda da pozovemo ponovo Iron Maiden na Sajmiste (pa da cujemo vhs bootleg) Odoh sad na sljaku ! Quote
OATH RECORDS Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Hi Novi album DT je postavljen u naš e-shop. Verzije albuma imaju različite covere. Dream Theater - Systematic Chaos Kliknite ovde za detalje Euro 18,98 Dream Theater - Systematic Chaos, spec.ed. CD+DVD Kliknite ovde za detalje Euro 21,90 Quote
vladream Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 xexe, vec sam narucio, specijalnu verziju, naravno Quote
drasticni_taxista Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Zasto se ogranicavati na Bg, ima po Srbiji jos mesta gde bi se mogao odrzati koncert DT....... Quote
ProgressiveR Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Slažem se ... evo npr u Rumi DT ... on the Borkovac lake! Quote
bloodsucker Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Hi Novi album DT je postavljen u naš e-shop. Verzije albuma imaju različite covere. Dream Theater - Systematic Chaos Kliknite ovde za detalje Euro 18,98 Dream Theater - Systematic Chaos, spec.ed. CD+DVD Kliknite ovde za detalje Euro 21,90 bila bi prava shema kada bi se u shopu našle neke stvari vezane za dream tehater tipa neki rekviziti ili cool majice...eto to bi mene zanimalo... Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 bila bi prava shema kada bi se u shopu našle neke stvari vezane za dream tehater tipa neki rekviziti ili cool majice...eto to bi mene zanimalo... Ja sam se raspitao u Oath Records,nemaju njihovih majci uopste i ne znaju kad ce ih imat...njah.. Quote
OATH RECORDS Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 bila bi prava shema kada bi se u shopu našle neke stvari vezane za dream tehater tipa neki rekviziti ili cool majice...eto to bi mene zanimalo... Od rekvizita imamo jedino šolje: Dream Theater - A Change Of Seasons MUG Dream Theater - Six Degrees Of Inner Turbulence MUG Dream Theater - Images And Words MUG Javite se na [email protected] Quote
vladream Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 I&W Sholja? hm, to bi bilo fino, ili da citiram borata: Very nice, how much? Quote
OATH RECORDS Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 I&W Sholja? hm, to bi bilo fino, ili da citiram borata: Very nice, how much? 400 dinara plus ptt. Quote
Paklena Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Da, ali sam zakup Arene je čini mi se oko 15 000 e !!! I koliko još treba dati na obezbeđenje, dodatne stvari koje prate sve to ... a onda još od gore 80 000 e bendu. Lično mislim da nijedna od ovih sjajnih novih organizatorskih kuća (mislim na Legacy Promotion i Terra Nostra) ne može da zagrize na toliko. Posebno, što je zaista veliko pitanje da li bi kod nas došli 5000 ljudi na taj cert ... Raspitacu se ja kod Rake Marica da on uzme taj slucaj u svoje ruke.... Sto bi vi mladi rekli "Nema frke!" Covece, koliko ovde ima genijalaca za organizovanje koncerata... Quote
ProgressiveR Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ne vidim zašto je ovaj post izazvao da misliš da sam "genijalac" ... Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Covece, koliko ovde ima genijalaca za organizovanje koncerata... Trudimo se,trudimo Quote
Paklena Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Ne bih da sudim, al me uveg zadive ljudi sa tako "preciznim" odokativnim metodama poslovanja Quote
sava savanovic Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Meni SAMO fale pare. Da ih imam organizovao bih DT, majke mi. Edited June 20, 2007 by sava savanovic Quote
ProgressiveR Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Slažem se! Da imam kinte, svirali bi mi u sobi, a onda bi ovi kao drug Paklena riba (što nam kvari maštanje) stajali ispod prozora i plakali što ne mogu da uđu Šalim se samo ... Quote
Wise Owl Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 http://www.blistering.com/fastpage/fpengin...pidx/5/menuid/3 Quote
vladream Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 ima i intervju sa Petruccijem na istoj adresi, tj na istom sajtu, xexe Quote
Tanya Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 During DT's recent stop in Bonn Germany, German Fanclub The Mirror conducted an interview with JAMES LABRIE. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 During DT's recent stop in Bonn Germany, German Fanclub The Mirror conducted an interview with JAMES LABRIE. Kakav gospodin Quote
vladream Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 stigao mi je special edition systematic chaosa, sledi preslusavanje 5.1 mixa, xexe Quote
ProgressiveR Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Divan interviju sa DT. Čak i Myung priča! Link Quote
Recommended Posts