Samurai Jack Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Novi album je chuan , ali bash chudan Ali ipak to je Dream Theater, od njih ocekujem sve, samo ne razocharenje , a to su pokazali i ovaj put . Sistematic Chaos odlicno zvuchi na neko peto - sesto slusanje, do tada ce vam izgledati i zvuchati kao da neko zestoko tripuje snimak Quote
ProgressiveR Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Ja sam totalno zavoleo novi album posle koncerta a i posle nekog dokumentarca (Chaos In Progress) Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 A normalno da ce svi da prichaju kad ih RoadRun uhvati pod svoje ruke,a album je odlichan...mislim kao i sve sto je napravio ovaj sjajan bend... Quote
bloodsucker Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 čuo san da postoje neke snimke na nekoj stranici od fanova, ali kao ilegalne u jednom smislu...zna li koa za to? Quote
Samurai Jack Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Svaki snimak koji nije odobren od strane DT-a ili Roadrunner-a se nalazi u nekoj vrsti ilegale Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 ima na youtube obrada cemetery gates sa gigantour, sa sve mustaineom,russelom i burton c bellom Quote
DragonHeart Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Russell je bolje otpjevao tu pjesmu nego svi ostali zajedno Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Mike Portnoy Interview On Japanese Tv Quote
blondie Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 ima na youtube obrada cemetery gates sa gigantour, sa sve mustaineom,russelom i burton c bellom sunce ti, ne mogu da nadjem, aj bachi linak svega ti..! Quote
enclave Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=hiH_yDpyRDU Na link.Uzivaj.... Quote
blondie Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 uh.. hvala.. sve je super, atmosfera je super.. onako.. samo brate vokal strasno iritira Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 odlično je i ono dream & queensryche spirit carries on i take hold of the flame Quote
drasticni_taxista Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Apeiron Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 (edited) samo brate vokal strasno iritira Ne znam samo preko koje veze je ona nistarija iz Fear Factory dobila priliku da izadje na binu. Najgore otpevana metal deonica ikad! A LaBrie je solidan tu, iako je Russel pokazao ko je ko. Edited July 2, 2007 by Apeiron Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ne znam samo preko koje veze je ona nistarija iz Fear Factory dobila priliku da izadje na binu. Najgore otpevana metal deonica ikad! A LaBrie je solidan tu, iako je Russel pokazao ko je ko. Onaj treci Vokal je ocajan....haha LaBrie je vrhunac obozavam covjekovu boju glasa jos kad pjeva onako nisko.... Rusell je odlichan kao i uvjek.... Quote
blondie Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 to je garant nesto s gigantoura bilo.. falila im samo ekipa iz nevermora, onako u kompletu. Quote
ProgressiveR Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Kako je lud ovaj snimak DT gde izvode "Cemetary Gates" ... kakvi su to likovi! Ali Russel .. jebem ti sreću ... kako ga odvalio! Quote
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Svaka čast i LaBrie-u, dobro je otpevao, posebno na kraju one visoke tonove. Ma šta god rekli ja ga poštujem. A Russel je lik, nema šta. Utisak jedino kvari onaj iz FF-a.. A ovo je dakle njihov najnoviji imidž ili je u pitanju nešto starije? Taman sam se obradovao Pertruccijevoj dugoj kosi haha.. Quote
Recommended Posts