vladream Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 pazi, smisao, odnosno poenta progressive muzike je ujedno i samo znacenje reci progressive, odnosno progress, a to je napredak, promena, "Constant Motion", sto DT pokusava (i uspeva iz albuma u album), isto to je pokusao i Queensryche na izdanjima posle Empire i Promised Land, ali nisu postigli zeljeni efekat, a sto se tice SyX, svaka njima cast, ali bend koji zvuci isto, ali apsolutno isto na prvom albumu i na zadnjem po meni ne bi trebao da nosi etiketu progressive... to je moje misljenje... Quote
Branko Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Nemoj da poistovecujes reci 'napredak' i 'promena', velika razlika!! Quote
vladream Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 ne, ne bih se slozio, tesko da BILO KOJI bend moze da napreduje vise od Images And Wordsa, zar ne? Quote
Branko Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mozda ne, ali Awake je svakako bio naslednik po meri, zar ne? Do ovo sto rade danas nema veze s tim. Quote
vladream Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 opet me ne razumes, awake je zakon, ali posle tog albuma su shvatili da napredak jednostavno nije moguc, cini mi se (change of seasons je snimljen 92 sa images and wordsom), pa su poceli da menjaju pravac i i dalje jebu keve, treba samo posvetiti vise paznje i vremena Quote
Branko Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Razumem ja tebe, ali u jednom trenutku su prestali da 'jebu kevu' i kopiraju neke druge bendove, a to pre nisu radili (barem ne tako ocigledno ). Mislim, cemu koj moj one asocijacije na Metallicu?? Quote
vladream Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 pa, iako su poceli da kopiraju druge bendove, oni samo zele da unesu novine u svoju muziku, ali nisu ni u jednom trenutku prestali da jebu kevu, sto svako ko je pomnije preslusao moze da zakljuci... Quote
markomrki Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) Je li momak koliko imas ti godina 3? Kojom logikom ti idesh kad izjavljujesh kako tesko da BILO KOJI bend moze da napreduje vise od imagesa? Edited July 9, 2007 by markomrki Quote
Novaliis Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Haha, dobro je i ono kad Petrucci padne.. Quote
Novaliis Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 A odakle pevcu brus? Nisam znao da to rade i prog devojke..da bacaju donji veš na stejdž Quote
Jimmi Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 LoL. Nije on za divljanje po stage-u. Njemu trebaju samo oni oslonci za noge i da kida. Quote
Tanya Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 A odakle pevcu brus? Nisam znao da to rade i prog devojke..da bacaju donji veš na stejdž Pa to je onaj fazon što na koncert dolaze ljudi koji ih ni ne slušaju. Zato je i sklopio taj pogled kad je uzeo brus, kao si ti normalna, nije nam se ovo desilo desetak godina Zato ga je i postavio na vidno mesto, da se pamti Nikad neću razumeti smisao bacanja donjeg veša, bruseva i sl na članove benda. Mislim dobro na afterhour-u ne priđu sa toljagom, odalame ih po glavi i odvuku za kosu... Quote
DragonHeart Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Takve cure ne postuju ni sebe ni bend koji su navodno dosle da gledaju. Jadno! Molimo menadzment Dream Theater-a da spuste cijenu i dodju u BG sto prije Quote
Tanya Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Da, da i obećavamo da ćemo biti dobri na koncertu i da ih nećemo gađati odevnim predmetima! Quote
DragonHeart Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Moze da prica ko sta hoce, ali Prog publika je najkulturnija. Samo neka nam oni dodju i sve ce biti na nivou. Quote
Tanya Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 et DragonHeart Kažeš da ne bi pao u iskušenje da gađaš Labria boksericama? Ma to nije muzika koja bi te isprovocirala da praviš idiota od sebe, barem je ja ne doživljavam na taj način... Živi bili pa videli uskoro (I wish ) Quote
DragonHeart Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Prog je muzika za ljude s posebnim senzibilitetom, koja jednostavno covjeka tjera da duhovnu stranu svog bica uvijek stavlja iznad tjelesne. Quote
vladream Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Je li momak koliko imas ti godina 3? Kojom logikom ti idesh kad izjavljujesh kako tesko da BILO KOJI bend moze da napreduje vise od imagesa? momak, pod jedan, upotrebi bar interpunkciju kako treba, a pod dva, i dalje stojim pri tome da NIJEDAN bend ne moze da napreduje vise od imagesa, a da si procitao post malo bolje shvatio bi da sam mislio da nije moguce prevazici samog sebe i uraditi jos bolji album od najboljeg... Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) S TIM ŠTO JE DREAM PREVAZIŠAO SAM SEBE, NAPRAVIVŠI METROPOLIS PT.2 Edited July 10, 2007 by RISE LORD VADER's guz Quote
vladream Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 pa, recimo da nije prevazisao sebe, ali je napravio album koji niko nije ocekivao i tako pokazao svoju velicinu po ko zna koji put Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 po mom skromnom mišljenju i awake je prevazišao i&w, iako mi se više sviđa i&w Quote
Recommended Posts