blondie Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Svaka cast . Za solje znam ali cebad su stvarno novina.Uslikaj ako mozes. evo gugl specijalno za tebe izbacio: http://www.fanfire.com/cgi-bin/WebObjects/...mp;sku=DRA37082 Quote
Dersu Uzala Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Plavojko, jel' ides 28-og ovog u Berkeley na cert gorepotpisanih? Quote
blondie Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 joj, ja htjela.. ali moja gora polovina nece kao, dosta ti je.. sad u utorak ozzfest, megadeth 11. septembra, chris daughtry 12 avgusta.. i jos ga ubjedjujem za slejer i mensona u avgustu. stavio mi restrikcije... mada, licno isla bi na svirku vise iz razloga da mi guzica vidi puta.. gledala sam ih vec.. Quote
SAVATAGE Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Šta je BERKELEY nadam se da ne misliš na BERKLEE muzičku akademiju??? Spot je do jaja nadrkan do maksimuma još samo da peva Rusell Alen Quote
blondie Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 berkli je gradic rodic kod san franciska. juniverzitesko poznati. Quote
Tanya Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Dream Theater’s keyboard player and, without argument, rock’s premier keyboardist. Jordan has been influenced by classic progressive acts such as Genesis, Yes and Gentle Giant. On “The Road Home”, he revisits some of the great songs from those bands with his own special Jordan Rudess touch. Assisted by a great group of guests such as Nick D’Virgilio (Spock’s Beard), Kip Winger (Winger), Rod Morgenstein (Winger), Ed Wynne (Ozric Tentacles), Bumblefoot (Guns’N'Roses), Marco Sfogli (James LaBrie), Ricky Garcia (Lafee) and several others. Album možete naći na blogu u mom potpisu Quote
DJ_raBo Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Po meni je Awake bolji.. savršen album. I meni je awake najjaci DT album, a i jedan od najjacih uopste, nekako mi vise prija od I&W Quote
Hudini Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Meni takodje. Nekako mi je Images And Words supljikav produkcijski gledano, ne preterano doduse, ali svakako u poredjenju sa Awake. Quote
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Nekako mi je Images And Words supljikav produkcijski gledano Produkcija je kao "destilovana voda" Quote
vladream Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Nekako mi je Images And Words supljikav produkcijski gledano, ne preterano doduse, ali svakako u poredjenju sa Awake. Quote
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Na "Awake"-u je nekako teza i mracnija atmosfera nego li na "I&W". Quote
vladream Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Na "Awake"-u je nekako teza i mracnija atmosfera nego li na "I&W". pa Moore je otisao tada, tj tokom snimanja tog albuma... Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Korekcija: posto su zavrsili snimanje. Priopcio im je doduse tokom snimanja da ce da pali. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Mislim da je Portnoy jednom rekao da se, da su znali da Moore odlazi iz benda - Space Dye Vest (imho najbolja pesma DTa) nikad ne bi nasla na albumu(jer je 100% KM pesma)... A sad zasto je Awake bolji od I&W: mracnija atmosfera + 7zicane gitare => manje ljigavih momenata => manje LaBria u ljigavim momentima(zar postoji neko ko ne baca peglu na Surrounded?) + bolje pesme Edited July 21, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 ...Space Dye Vest (imho najbolja pesma DTa) Dobro de. Sto ljudi sto tJudi Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Pa napisah IMHO, a to sam stavio u zagradu, onako bez veze Hteo sam samo da kazem kako ne verujem da su znali da Kevin pali bar dok album nije bio odstampan Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Slusaj ti Dersu, hohshtapleru... Edited July 21, 2007 by Dersu Uzala Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Kako? Edited July 21, 2007 by Dersu Uzala Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Board unclog. Edited July 21, 2007 by Dersu Uzala Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Bump. Edited July 21, 2007 by Dersu Uzala Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Pa napisah IMHO, a to sam stavio u zagradu, onako bez veze Hteo sam samo da kazem kako ne verujem da su znali da Kevin pali bar dok album nije bio odstampan Nisam ni ja stavio tu zagradu izvan kontexta. Rekoh, sto ljudi, sto tjudi. KM ih je obavestio cim su usli u studio, takoreci. Dobro de, malo se vrpoljio prvih nedelju dana.Popizdeo softver. Bate, nece se leba najesti pisac istog. Edited July 21, 2007 by Dersu Uzala Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) zar postoji neko ko ne baca peglu na Surrounded Surrounded je a i text je tako tr00 Morning comes too early and nighttime falls too late And sometimes all I want to do is wait The shadow I've been hiding in has fled from me today I know it's easier to walk away than look it in the eye But I will raise a shelter to the sky and here beneath this star tonight I'll lie She will slowly yield the light As I awaken from the longest night Dreams are shaking Set sirens waking up tired eyes With the light the memories all rush into his head By a candle stands a mirror Of his heart and soul she dances She was dancing thru the night above his bed And walking to the window he throws the shutters out against the wall And from an ivory tower hears her call "Let light surround you" It's been a long, long time He's had a while to think it over In the end he only sees the change Light to dark Dark to light Light to dark Dark to light Heaven must be more than this When angels waken with a kiss Sacred hearts won't take the pain But mine will never be the same He stands before the window His shadow slowly fading from the wall And from an ivory tower hears her call "Let the light surround you" Once lost but I was found When I heard the stained glass shatter all around me I sent the spirits tumbling down the hill But I will hold this one on high above me still She whispers words to clear my mind I once could see but now at last I'm blind I know it's easier to walk away than look it in the eye But I had given all that I could take And now I've only habits left to break Tonight I'll still be lying here Surrounded in all the light Edited July 21, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Dersu Uzala Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Da se ne lazemo, nije mi bas favo(u)rite ali Surrounded je +0.99999999999999 Quote
vladream Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 A sad zasto je Awake bolji od I&W: mracnija atmosfera + 7zicane gitare => manje ljigavih momenata => manje LaBria u ljigavim momentima(zar postoji neko ko ne baca peglu na Surrounded?) + bolje pesme glup si p.s. surrounded je kevin mur, kao i space dye-vest, a ti peglaj do mile volje Quote
Recommended Posts