Totamealand Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Nisam još čuo Train of thought, ali mi ga preporučuju najčešće, čisto zato što je najžešći. Inače, ne mogu da verujem koliko se Jamesu promenio glas od I&W do novog albuma. Jedva provališ da je isti pevač. Quote
Hudini Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Train of Thoughts - meni najbolji Kažem ja, sve je stvar ukusa. Meni je "Train Of Thought" najbleđi od svih, mada ne bih rekao ni da je loš. Quote
borhes Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Na Six Degrees turneji sam prvi put isao na koncert, tako da mi taj album jako puno znaci. Prvi DVD koji sam pogledao su Scene, izuzetan album i koncert. Quote
vladream Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Taj album nema losu pesmu! a koji ima, 'leba ti? i koju to losu pesmu? Quote
Dersu Uzala Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ovde nista novo. Prvo i prvo, neki ljudi su albume slusali redom kako su izlazili! Alo? Makes sense? Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 ista priča svakih par strana (i ovakav komentar takođe) Quote
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Nisam još čuo Train of thought, ali mi ga preporučuju najčešće, čisto zato što je najžešći. Preslushaj ga pod hitno album razvaljuje. Quote
Angelystor Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ja ovih dana bash forsiram Scenes..sto godina nisam slushao albuma, jebe keve, as most of the albums, though nije mi najboljSHi od benda. Kako ima neke razvaljotka pesme tipa "Overture"/"Deja Vu", " Fatal Tragedy", "Home", tako me neke ubijaju u pojam tipa "Beyond This Life" i "Dance Of Eternity". Pravi ups and lows album.. Quote
Totamealand Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Beyond this life je zakon! Bar meni... Quote
DBrave Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Hahhahahh umro sam na ovo !! Kakvu je samo Portnoj facu napravio, znaci prvo se zgrozio a onda popizdeo i izlubao one bubnjeve iz besa :) Koji kralj Quote
Ronnie JM2 Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 E baš mi nije ovo jasno kako je mogao zaribat. Pa bar bi on morao znat da na onakvom djelu ne ide odmah pjevanje nego neka njegova priča ili oproštajni govor. Totalno ludo. Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 (edited) ustvari na albumu odmah kreće - eh labrie - štreber but take a look at this: http://www.youtube.com/watch?v=QvKg-5uniIU...feature=related tate!!! Edited January 10, 2008 by bRAINSALADSNADAR Quote
Erotomaniac Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Pa cekajte ljudi ja ne razumem sta je tu pogresio labrie? Po meni je krenuo da peva kada treba, nego ja bih pre rekao da je ona portnojeva grimasa zbog glasa labria koji zvuci nikada gore!!!!!! hehehehe ko baba nego pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=1AGfaf50O9w...feature=related Quote
Totamealand Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 ^ Ahahahahahahah, zakon. Uzgred, ovo je sigurno provaljeno ali je urnebes: Quote
Spastic Ink Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 ^ Ahahahahahahah, zakon. Uzgred, ovo je sigurno provaljeno ali je urnebes: To je sa koncerta u Bukurestu,imam ga na 2 dvd-a.Razbio se James..kasnije se i Petrucci bacio na pod(kao fora je u pitanju) Proverite ovaj Quote
Ronnie JM2 Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Pa cekajte ljudi ja ne razumem sta je tu pogresio labrie? Po meni je krenuo da peva kada treba, nego ja bih pre rekao da je ona portnojeva grimasa zbog glasa labria koji zvuci nikada gore!!!!!! hehehehe ko baba ma neee, piše tamo obrazloženje, da je trebao nešto reći kao za kraj koncerta. Pogledaj malo bolje ili poslušaj, svi ostali nisu išli svirat one rifove koji trebaju doć, svi su mislili da mora nešto reć pa su se kasnije uključili svirat dalje. Quote
ProgressiveR Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Malo vesti o best of-u koji izlazi: After recently celebrating the band's 20-year anniversary, DREAM THEATER returns with its first-ever best-of collection. Spanning 1991-2005, the two-disc set contains rare single edits, B-sides and a trio of new remixes that spotlight that band's nonpareil musicianship, complex arrangements and amazing songwriting. The collection's 22 songs are split evenly between two discs, which are divided into "The Dark Side" (the metallic) and "The Light Side" (the melodic). Filled with some of the band's most sinister sounds, the first disc lives up to the billing of "The Dark Side." "Greatest Hit (…& 21 Other Pretty Cool Songs)" track listing: Disc 1 (The Dark Side): 01. Pull Me Under (2007 Remix) 02. Take The Time (2007 Remix) 03. Lie (Single Edit) 04. Peruvian Skies 05. Home (Single Edit) 06. Misunderstood (Single Edit) 07. The Test That Stumped Them All 08. As I Am 09. Endless Sacrifice 10. The Root Of All Evil 11. Sacrificed Sons Disc 2 (The Light Side): 01. Another Day (2007 Remix) 02. To Live Forever 03. Lifting Shadows Off A Dream 04. The Silent Man 05. Hollow Years 06. Through Her Eyes (Alternate Album Mix) 07. The Spirit Carries On 08. Solitary Shell (Single Edit) 09. I Walk Beside You 10. The Answer Lies Within 11. Disappear Quote
cutak Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Smoricu al ajd !! --- mrzi me da prevrec stran pa da vidim da li ste gledali http://www.youtube.com/watch?v=qy_SzoMW1Yk...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=cpQ-RDiVPoY...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Wh0xS6ePkf8...feature=related Mrzi me vise, a i smorio sam Spastic: Taj je najbolje uradjen, a ovi su mi malo truli Quote
vladream Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Pa cekajte ljudi ja ne razumem sta je tu pogresio labrie? Po meni je krenuo da peva kada treba, nego ja bih pre rekao da je ona portnojeva grimasa zbog glasa labria koji zvuci nikada gore!!!!!! hehehehe ko baba cesto ubacuju instrumentalni deo na kraju Metropolisa, ovo sto je LaBrie uradio je isto kao na albumu, ali je zaboravio na tu instrumentalnu sekciju, otud i nezadovoljstvo mr Portnoya Quote
Totamealand Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 ^ Imam taj DVD. Stvarno ima nekih jako smešnih momenata. Najjače je kada James peva refren iz Prophet of war sa škotskim naglaskom. Sjajno. Quote
Recommended Posts