painkiller666 Posted November 20, 2001 Report Posted November 20, 2001 fenomenalna grupa.. cini mi se da nije o njoj pricano Quote
Dasdariel Posted November 20, 2001 Report Posted November 20, 2001 nije valjda da nije bila tema o njima? dobar bend...jel si slusao novi album No World Order...najbolji je Land Of The Free Quote
Dasdariel Posted November 20, 2001 Report Posted November 20, 2001 nije valjda da nije bila tema o njima? dobar bend...jel si slusao novi album No World Order...najbolji je Land Of The Free Quote
Dasdariel Posted November 20, 2001 Report Posted November 20, 2001 da naravno,mozesh ga naci u SKC-u Quote
Invictus Posted March 4, 2002 Report Posted March 4, 2002 Gamma Ray su velicanstveni. Licno mi je najbolji Land of the Free. Mislim da je Hansen puno bolji vokal za GR od Scheepersa, posto pjeva bas iz srca (onaj samo vristi). Zivotna mi je zelja da ih vidim uzivo. A, sto se Iron Saviora tice (Kai oprosti), dosadni su i monotoni. Jedino sto im je stvarno odlicno je balada Forevermore, koju je, by the way, napisao Kai, koji je i pjeva. Dobro, ni prvi im nije tako los. Quote
Will-O-The-Wisp Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 Ja od skorije slusam Gamma Ray i odlicni su. Cak mi se vise svidjaju i od Helloween-naca koje slusam jos odavno! Od ovoga sto imam najvise mi se svidja "Somewhere out in space"! 1 Quote
Simadin Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 Gamma Ray rules, po mom mishljenju, najbolji je Land Of The Free (za dlaku bolji od sledeca dva!) Quote
solicitor Posted March 17, 2002 Report Posted March 17, 2002 Ja imam samo Land Of The Free i dobar je. Gledao sam zive snimke Gamma Ray i Hansen stvarno razbija. Pevao je Ride The Sky isto ko sto je pevao na albumu Helloweena... Ali sama vrsta muzike koju Gamma Ray svira nema bogzna kolko prostora za neke inovacije...to su pesmice na isti kalup, samo je bitno da je kalup dobar:) Quote
Sale B.C. Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 jel' neko primetio da kai hansen ponekad ubaci neku staru rock solo deonicu (recimo od queen) i prebaci je ubrzano u svoju stvar u power fazonu?[/img] Quote
Stronger_Then_All Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 Covece kakav je to potpis ajd se skontaj malo Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 Gamma Ray genijalan a nekako su mi najdraze 2 pesme sa Insanity & Genius... "Tribute To The Past" i "Heal Me"(inace meni posebno draga)... jel ima neko Iron Saviour Unification ?????? meni se skinuo sa strane onaj sloj sa stampom i ne moze vise da se pusta Dragonslayer... samo bi narezo za jedan dan... Quote
Simadin Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 Imam ja...ali u okviru mp3 kompilacije...na 128 kbps... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 kako se inace prevazilazi pomenuti problem(dosta mi je diskova tako skenjano) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 hahahahahahahaahhah covece ja original imam samo Tornado i Scream Until... Quote
painkiller666 Posted March 26, 2002 Author Report Posted March 26, 2002 he he .... ja imam dosta originala Quote
Sale B.C. Posted March 27, 2002 Report Posted March 27, 2002 ako postoje pozeri na ovom svetu onda su to manowar-2 puta po 2 live disca-jesu li oni .... shta je njima? dumb as an ass and outdated like steam engine i say. sramota shto im je kai hansen i gamma tsars bili predgrupa u nemackoj, pa ko je tu veci bog? Quote
Sale B.C. Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 na toj davnoj insanity & genius turneji na oproshtajnoj svirci u jednom mestu u blizini hamburga kada je shepers napushtao bend bilo je svega oko 100-tinak ljudi stage je bio improvizovan od par kamiona i ljudi su svirali , a sneg je padao, ljudi shta cete vishe then real dedication to the fans. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 tvoj nick govori dovoljno... Quote
Recommended Posts