Angelystor Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ma ne...ja sam 98% helloween bootlega preko dc++ skinuo, ostatak..preko neta nesto..al ko zna gde..i ko zna kad a ono na rapidshare jednu pesmu sam ja okachio..i to jedva a josh tebi nisam okachio skyclada..mrezasti mi trazi anacrusis..a ja upload ki da nemam...bruka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Narezi pa na gardijanima, ako ides... ...i ako te ne mrzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 hm..da, to ti nije losa ideja..will do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 od WOJa su radili Starlight, Murderer i Koliko suza Срам да те буде, прве две песме су са ЕП-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ovo sam kad-tad morao da kazem, mada se to valjda podrazumeva: Kai Hansen je najveci metal muzicar na svetu, a posle njega bar 100 praznih mesta treba da ostane. Zasto? Zato sto je najzasluzniji za osnivanje zanra koji se zove power metal, zato sto njegov bend ne radi po principu "dva-tri hita, a ostalo da popuni album" vec svaku pesmu iz duse pise, zato sto im nije bitan imidz vec muzika, zato sto nije ufuran i uobrazen, ne folira se, skroz je posvecen metalu, zato sto iako nema neke velike glasovne mogucnosti vidi se da peva iz duse, sto zvuci daleko bolje od mnogih "tehnicki potkovanih" vokala, i pravi pesme u skladu sa njegovim glasovnim mogucnostima, tako da Gamma Ray zvuci bas onako kako treba da zvuci. Ali na zalost, uvek ce tamo neka Sonata Arctica, koja je susta suprotnost svemu nabrojanom, privuci vise paznje danasnjoj metal omladini. Malo je onih koji cene prave vrednosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Amin brate.....nek si im rek'o !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ја се не бих ни трудио да поредим бенд ни са ким у било ком конткесту, поготово не популарности. Каи је категорија за себе и тако треба и да остане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Vule, jes da jesam ocekivao nesto ovako pametno od tebe i da sve ovo i sam znam, ali si me ipak odusevio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ovo sam kad-tad morao da kazem, mada se to valjda podrazumeva: Kai Hansen je najveci metal muzicar na svetu, a posle njega bar 100 praznih mesta treba da ostane. Zasto? Zato sto je najzasluzniji za osnivanje zanra koji se zove power metal, zato sto njegov bend ne radi po principu "dva-tri hita, a ostalo da popuni album" vec svaku pesmu iz duse pise, zato sto im nije bitan imidz vec muzika, zato sto nije ufuran i uobrazen, ne folira se, skroz je posvecen metalu, zato sto iako nema neke velike glasovne mogucnosti vidi se da peva iz duse, sto zvuci daleko bolje od mnogih "tehnicki potkovanih" vokala, i pravi pesme u skladu sa njegovim glasovnim mogucnostima, tako da Gamma Ray zvuci bas onako kako treba da zvuci. Ali na zalost, uvek ce tamo neka Sonata Arctica, koja je susta suprotnost svemu nabrojanom, privuci vise paznje danasnjoj metal omladini. Malo je onih koji cene prave vrednosti. E vala... svaka ti cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ovo sam kad-tad morao da kazem, mada se to valjda podrazumeva: Kai Hansen je najveci metal muzicar na svetu, a posle njega bar 100 praznih mesta treba da ostane. Zasto? Zato sto je najzasluzniji za osnivanje zanra koji se zove power metal, zato sto njegov bend ne radi po principu "dva-tri hita, a ostalo da popuni album" vec svaku pesmu iz duse pise, zato sto im nije bitan imidz vec muzika, zato sto nije ufuran i uobrazen, ne folira se, skroz je posvecen metalu, zato sto iako nema neke velike glasovne mogucnosti vidi se da peva iz duse, sto zvuci daleko bolje od mnogih "tehnicki potkovanih" vokala, i pravi pesme u skladu sa njegovim glasovnim mogucnostima, tako da Gamma Ray zvuci bas onako kako treba da zvuci. Ali na zalost, uvek ce tamo neka Sonata Arctica, koja je susta suprotnost svemu nabrojanom, privuci vise paznje danasnjoj metal omladini. Malo je onih koji cene prave vrednosti. Sve iz duše... Baš kao i ovaj tvoj post!!! 5* od mene (ako mi bude radio explorer kako vlja, ne vidim forumske pocije kao i ranije, jer neke fale). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Срам да те буде, прве две песме су са ЕП-а. Znas na sta sam mislio. Znam na sta mislis. So, please, don't. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 helloweenu nije trebao onaj ride the s(kai), ajd deris, za njega i znamo da bolje ne može, al ona đidanja na gitari - kantastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Iz koje je to godine uopste, koja turneja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 izgleda '98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ovo sam kad-tad morao da kazem, mada se to valjda podrazumeva: Kai Hansen je najveci metal muzicar na svetu, a posle njega bar 100 praznih mesta treba da ostane. Zasto? Zato sto je najzasluzniji za osnivanje zanra koji se zove power metal, zato sto njegov bend ne radi po principu "dva-tri hita, a ostalo da popuni album" vec svaku pesmu iz duse pise, zato sto im nije bitan imidz vec muzika, zato sto nije ufuran i uobrazen, ne folira se, skroz je posvecen metalu, zato sto iako nema neke velike glasovne mogucnosti vidi se da peva iz duse, sto zvuci daleko bolje od mnogih "tehnicki potkovanih" vokala, i pravi pesme u skladu sa njegovim glasovnim mogucnostima, tako da Gamma Ray zvuci bas onako kako treba da zvuci. Ali na zalost, uvek ce tamo neka Sonata Arctica, koja je susta suprotnost svemu nabrojanom, privuci vise paznje danasnjoj metal omladini. Malo je onih koji cene prave vrednosti. Ne bih baš rekao da Kai nema velike glasovne mogućnosti. Refren pesme Lake of Tears je među najzajebanijim stvarima za pevanje koje sam ja čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Iz koje je to godine uopste, koja turneja? Master of the rings turneja ...nije '98a nego meni to ruzno tagovano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 (edited) Koja je set lista sa tog chuda? Edited July 20, 2007 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Cu ti recnem to za nedelju ak oces...anyway: Sole Survivor Ride The Sky Chance Mankind Game Is On Why Dr.Stein Grapowski Malmsuite&guitar solo Eagle Fly Free Where the Rain Grows Where The Eagle Learns To Fly How Many Tears Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Две песме са "Pink Bubbles..." и то једна за другом! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ovo je Gamma Ray tema... a svi o Helloween-u P.S. @StarbreakeR, Mustang, RaVeN, Aronax... hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Chance je extra pesma i ovako i live..to bih bash voleo da chujem..a Mankind..ne jedna od boljih sa albuma.. haha..jes mnogo prichamo o Helloweenu ovde doduse u poslednje vreme mislim da su se obe teme dosta izmesale.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Кад су они решили да се мешају на турнеји, није ни чудо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Hocete li svi da se za bis deremo melodiju od Heading for Tommorow!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Sho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts