Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 28, 2002 Report Posted March 28, 2002 he he .... ja imam dosta originala pa imao bih i ja dosta ORIGINALA da imam dosta PARA... nazalost jedno bez drugog.... Quote
Sale B.C. Posted March 29, 2002 Report Posted March 29, 2002 e, slusham ja manowar od 88. ali kad neko konachno vise nema inspiracije to treba i da prizna , a ne da se folira zahvaljujuci staroj slavi. Quote
Sale B.C. Posted March 29, 2002 Report Posted March 29, 2002 e, slusham ja manowar od 88. ali kad neko konachno vise nema inspiracije to treba i da prizna , a ne da se folira zahvaljujuci staroj slavi. Quote
Lucifer_666 Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 \"] he he .... ja imam dosta originala pa imao bih i ja dosta ORIGINALA da imam dosta PARA... nazalost jedno bez drugog.... Ne brini ni on ih niej kupio , ukrao ih je ... Quote
Lucifer_666 Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 Btw , Gammaray mi je trenutno omiljena grupa , najbolji albumi su No World Order i Land of The Free Quote
хипербилирубинонемија Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Kai je definitivno hiperaktivni genije kakav se jednom radja a najbolji albumi po meni su land of the free i power plant Quote
Crusader Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Najbolja pesma im je Valley of the Kings, a od albuma koje sam slusao, omiljeni mi je Powerplant. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 29, 2002 Report Posted November 29, 2002 najbolji album-Insanity & Genius Quote
Earendil Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 Hansen rules.Nema benda u kojem je on participirao a da je losh Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 pravi album zakon zadnji album-pop shit Quote
painkiller666 Posted March 7, 2003 Author Report Posted March 7, 2003 Najbolja pesma im je Valley of the Kings, a od albuma koje sam slusao, omiljeni mi je Powerplant. Quote
:={MaYa}=: Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 E ovaj bend je fenomenalan,mnogima se ne dopada,al ajde ne znam sto,svako ima svoje misljenje........... Gods of Deliverance-sjajna pesma....Afterlife fina.... Treba mi josh njih.....a niko nema...((( Quote
Black Knight Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 E ovaj bend je fenomenalan,mnogima se ne dopada,al ajde ne znam sto,svako ima svoje misljenje...........Gods of Deliverance-sjajna pesma....Afterlife fina.... Treba mi josh njih.....a niko nema...((( Kako se mnogima ne dopada kad vidis koliko ovde ljudi gotiv Gamma Ray? Quote
Predator Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 O Gamma Ray-u sve najbolje. Uvek bilo i uvek ce biti. Quote
L'Étranger Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 ... reche chovek koji je smrvio Powerplant... Quote
Predator Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 ... reche chovek koji je smrvio Powerplant... Reche chovek kome je "Where Eagles Dare" totalni shit... Quote
L'Étranger Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 ... reche chovek koji je smrvio Powerplant... Reche chovek kome je "Where Eagles Dare" totalni shit... ... reche chovek koji je unakazio Pull Me Under... Quote
Predator Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 ... reche chovek koji je smrvio Powerplant... Reche chovek kome je "Where Eagles Dare" totalni shit... ... reche chovek koji je unakazio Pull Me Under... ...reche chovek koji je pomrvio Dissection. ccc Quote
ZOMB1 Posted March 18, 2003 Report Posted March 18, 2003 Ja se uvijek saserem kada cujem Farewell Quote
Kai Hansen Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Gamma Ray su velicanstveni. Licno mi je najbolji Land of the Free. Mislim da je Hansen puno bolji vokal za GR od Scheepersa, posto pjeva bas iz srca (onaj samo vristi). Zivotna mi je zelja da ih vidim uzivo. A, sto se Iron Saviora tice (Kai oprosti), dosadni su i monotoni. Jedino sto im je stvarno odlicno je balada Forevermore, koju je, by the way, napisao Kai, koji je i pjeva. Dobro, ni prvi im nije tako los. Potpuno se slazem.Najvise za kaijev glas. Quote
Old Smuggler Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 mozda najbolji power metal obzirom da bash pripada pravcu, svi albumi su sjajni inache ne znam po chemu je poslednji album pop-sranje, no world order je apsolutni zakon i nema trunke popa u njemu Quote
moljac Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 meni je najbolji somewhere out in space......... Quote
Recommended Posts