Jump to content

GammaRay

Recommended Posts

CD Sound...al je Jewelcase izdanje...nije Digi...

A i ono...staro je vidi se da je tu jos iz 2k*...

Nego zna li neko gde se moze naci NWO original...jos samo on mi fali da upotpunim Kaievu Vocal Eru na originalima...

Edited by StarbreakeR

Jebote, a u Novom Sadu mogu da se nadju ,svega par izdanja,Land Of the Free i No world Order, koja kada se prodaju odma nabave, a za ostatak mozes da molis pet godina. Uvek kao sledeci mesec, na listi cekanja sam vec godinu dana, da sam se za bubreg prijavio pre bih dosao na red.... Uzas, i onda kao kupujte orginale, pa kako tek onda ljudi iz sela dolaze do cdova kad u Novom sadu ne moze da se nadje

Edited by Aronax Of Steel

pa jebes ga cekaj da odem,pa cu onda te slatke muke da brinem :) Moonsorrow koji bih mnogo voleo da vidim poklapa se sa In Flamesom,Belphegor metnuli u 11 ujutru.

Horor,odes tamo i propustis opet brdo dobrih bendova...bem ti sve,pa da samo trcis tamo-ovamo ceo dan...

evo ga program,pa se razboljevajte i vi...mene interesuje nekih 80 % bendova

http://www.wacken.com/uploads/media/Runnin...n2007update.pdf

Edited by Nunslaughter!

Sad gledam program za Wacken...ladno Immortal i Stormwarrior + Kai sviraju U ISTO VREME!Pa kom debilu to padne na pamet...Ako odem,moram se preseci na 2 dela...kretenizam.I jos brdo poklapanja dobrih bendova...

Ja, da sam u takvoj situaciji..ishao bih da gledam Kai Hansena. Da je Kai Hansen sam na sceni i da pije kafu, opet bih gledao Kaia. A i ovom prilikom ce svirati dosta WOJa..ak ne i ceo..nisam bas skapirao...

pa jebes ga cekaj da odem,pa cu onda te slatke muke da brinem :) Moonsorrow koji bih mnogo voleo da vidim poklapa se sa In Flamesom,Belphegor metnuli u 11 ujutru.

Horor,odes tamo i propustis opet brdo dobrih bendova...bem ti sve,pa da samo trcis tamo-ovamo ceo dan...

evo ga program,pa se razboljevajte i vi...mene interesuje nekih 80 % bendova

http://www.wacken.com/uploads/media/Runnin...n2007update.pdf

Ne verujem...petak je lud,al bukvalno od ujutru do 2 uveche ima non-stop nesto da se gleda!!! Ne bih ja ovo izdrzao ni fizicki a ni psihicki...na neki nacin mi je i drago sto ne idem...ali na veoma cudan nacin...blah, ne znam sta pricam.

Jebiga,steta...Koliko je viza,znas li mozda tacno?

За све шенгенце 35 евра унапред, без обзира да ли ћеш добити визу или не. Паре, наравно, не враћају ако те одбију.

Doci ce... Obecao mi Henjo kad smo pricali prosle godine da ce doci jednom u Srbiju :mrgreen:

Samo da se savataju sa nekim od lokalnih promotera :D :D

Nego jel moze neko da mi kaze kako se zove lik koji ime svira klavijature live, tj koji im je proshle godine na turnejama svirao klavijature ??? Jbt imam sliku sa covekom a ne znam ni kako se zove :mrgreen:

Edited by Telcontar

Пих, да хоће да дођу могу један дан да се попакују у комби са опремом, дођу овде, нађу неког ко може да им букира било који клуб за једно вече, па онда назад. Али не, све мора преко менаџера и унапред договорено!

Nego jel moze neko da mi kaze kako se zove lik koji ime svira klavijature live, tj koji im je proshle godine na turnejama svirao klavijature ??? Jbt imam sliku sa covekom a ne znam ni kako se zove :mrgreen:

Eero Kaukomies je svirao prosle, a ako se ne varam svira i ove !!

Pa mene lično boli Q da se cimam dalje od mađarske(mrzi me da idem i tamo),jer sam lenji Srbin koji nema kintu i ima oboljenje kurca za mađarsku i okolne zemlje...tamo može da se ide turistički...

Brate,oni meni lepo da dođu u moju Srbijicu,i sve OK,posle možda i razmislim o Mađarskoj.

Stvar principa.

:pivopije:

Пих, да хоће да дођу могу један дан да се попакују у комби са опремом, дођу овде, нађу неког ко може да им букира било који клуб за једно вече, па онда назад. Али не, све мора преко менаџера и унапред договорено!

Hehehehe nema tu vise tog duha :)ahahahaha.

:pivopije: