Lord Iffy Boatrace Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja jos ne mogu da verujem koje je savrsenstvo nov album!Dodje mi u nekim trenucima da zaplacem koliko je dobar!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ei sad ga i ti malo pretera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 i meni se sve više sviđa, a ''delove'' se trudim da prihvatim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Tacno,ima nekih delova koji treba tek da se svare!Ali u sustini sam skoro sve svario! Najslabije su mi Opportunity i Hear Me Calling!Obozavam i njih ali su da kazemo najslabije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Gde mogu da skinem spot? Inache najbolje su mi From The Ashes, Into The Storm, Empress i Rain!! Svidja mi se Real World zbog texta a i To Mother Earth nije losha pesma! Tj odlichna je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Evo ti ga spot nekih 5-6 postova iznad tvog "Insurrection" jedna od najboljih GR pesama, ali album mi je josh uvek najslabije GR izdanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Nyah...meni je Sigh no More najslabije - uprkos tome sto sadrzi neke od najboljih pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Dream healer intervju sa Kaiem: http://www.metalsymphony.com/modules.php?n...le&sid=2836 kul je, sta znam...daleko mi vece uzivanje da slusham Kaia nego Weikatha sa onim chudnim izgovorom i Gertsnera koji izgleda uvek "izgleda" nadrogirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 One With The World! Ima li kakve realne prognoze sta ce svirati ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ja jos ne mogu da verujem koje je savrsenstvo nov album!Dodje mi u nekim trenucima da zaplacem koliko je dobar!!!! Takođe. Fantastičan album i uopšte ne kapiram one koji tvrde da je najslabije Gamma Ray izdanje! Naprotiv, jedno je od najboljih. Pravi power metal od početka do kraja, dosta heavy elemenata, melodije do jaja... Mene su na prvo slušanje najviše povukle When the World i naravno, Insurrection (melodija na početku i kraju liči na jednu pesmu sa poslednjeg albuma Maidena), koja je pravo epic remek delo i uopšte ne zaostaje za pesmama kao što su Keeper of the Seven Keys i Rebellion in Dreamland. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Prijatelji, poslusajte, primera radi, novi Axxis - nije savrsenstvo, al' za njega se moze reci da je mnogo dobar. Ovaj Gamma je ipak smaranje. U najboljem slucaju, ne zasluzuje hvalospeve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Smaranje ? Nema tu nijednog dosadnog momenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Evo, ja se u duhu priprema bacih malo ozbiljnije na album, od sinoc ga preslusah 3 puta, i odmah da kazem – ovo nije LotF II. Daleko od toga da je losh, Kai ne bi mogao da napravi nesto lose da ga neko tuce u celo bejzbolkom svaki dan u studiju, ali taj sveti naziv treba da se bash zasluzi. Ali nevertheless, album je veoma dobar, pun vrh pesama – Empress, To Mother Earth... i ne bunim se da sviraju bilo koju od njih u subotu, takodje bih ga rado posedovao na originalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 E pa vidiš, ja nisam dugogodišnji fan Gamma Ray i ne patim od kompleksa kultnih albuma, tako da sam slobodan da kažem da mi se LOTF 2 sviđa više od LOTF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ja ga slusam opet samo zbog koncerta i ne sumnjam da ce uzivo sve odlicno zvucati. Inace, ima mnogo kvalitetnijih albuma da bi se trosilo vreme na ovaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ovaj album ima najviše Maidenovskog prizvuka, nego ijedan do sada. Zato sam ga toliko i zavoleo. Insurrection je zaista masterpiece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Slazem se ali ipak se mora reci da je sramota koliko su ih pokrali ! Ali nema sta, znali su od koga ce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 E pa vidiš, ja nisam dugogodišnji fan Gamma Ray i ne patim od kompleksa kultnih albuma, tako da sam slobodan da kažem da mi se LOTF 2 sviđa više od LOTF. Dobro, makar da od 1 ne patis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 hashahahahahha pwnd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 meni je stvarno dobar album, ali ne znam ne drzi me bas ceo album kroz slusanje...do sad ga preslusah jedno petnaestak puta i stvarno ima dobrih pesama, to mother earth, real world, rain, leaving hell... nece mi smetati ako odsviraju nesto, a svirace bar 2-3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Evo pushtah neke klasike sa "keca"(trebalo bi da bude "jedini", ali ajde sad..) i stvarno je neverovatno kako me "pogadjaju" i kako se uzivljavam na te pesme...strashna, ali straaaashna albumchina!!! Novi ima dobre pesme, ali jedino dobijem zmarci na recimo "Insurrection", resto...just ok, good or great GR songs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Dobro, makar da od 1 ne patis... Prijatelju, ne znam šta si time hteo da kažeš, ali se ne ljutim. A sad ću reći nešto zbog čega će me pola foruma napljuvati. Land of the Free 2 posle nekoliko slušanja smatram znatno boljim albumom od Gambling with the Devil. Na LOTF2 nema glupe pesme kao što je Can Do It, a i Helloween-u fali jedna srceparajuća balada kakvih je Deris do sada imao da bi album bio kompletan. Za sve one koji kažu kako je Helloween po prvi put nadmašio Kai-a i ekipu, ja kažem suprotno - ne doduše da ih je Kai nadmašio po prvi put uopšte (jer je na samom početku devedesetih Gamma Ray definitivno imao bolje albume), već u poslednjih 13 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Navikao sam ja da chitam tvoje gluposti, tako da...go for it man! LOTFII best album ever!11!!! YEAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Mislish najbolji GammaRay album, ili uopshte kada je metal muzika u pitanju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Takodje mislim da je super album ali da ne treba da se zove Land Of The Free 2! Pre bih NWO ili Majestic nazvao tako! Mada bih Powerplant nazvao Somwhere Out In A Space II. Inache shto se tiche LOTF2 bolji je od vecine Helloween albuma posle 1990! Ovaj LOTF2 je jednostavno trebao da se nazove ''Temple Of The Earth'' ili pak ''Rise From Ashes''! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts