The Wicker Man Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) ...da li je trach ili ne neznam ali zvuchi veoma moguce! nijedan ni drugi nisu nimalo naivni! odakle si skinuo Live at Gates of Metal (2003) i W:o:A 2006 - jurim ih nemash pojma kolikoo!!! Edited November 30, 2007 by The Wicker Man Quote
lupo Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Danas sam skinuo "Gamma Ray - Live at Gates of Metal 2003" i "Gamma Ray-WoA 2006". Ludilo! trenutno se skida "Lust for live". Kad preslušaš, javi koji je najbolji Live... Skinuo sam jednom neki Live (neznam koji), ali je zvuk bio očajno snimljen, tako da sam sve na kraju obrisao. Quote
vladream Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 da, reci za WoA, treba i meni, odakle si skinuo? Quote
Angelystor Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 ja sam WOA skinuo sa utuba ima 3 dela a gates takodje imam, jedino sto me nervira kod toga je sto mi nekih zadnjih 10min se ne chuje nista a pichi slika..jel' i kod tebe Tigar isto tako? Quote
janki Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 jesi cuo za torrent-e? inace naj koncert mi je Skeletons In The Closet (nazalost u audio formatu :'( ) Quote
vladream Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 jesi cuo za torrent-e? buduci da sam sa "torrenta" skinuo nekih 700gb muzike, koncerata i filmova otkako imam net, samo bih se nasmejao na ovo :) Quote
Divlji Tigar Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 ...da li je trach ili ne neznam ali zvuchi veoma moguce! nijedan ni drugi nisu nimalo naivni! odakle si skinuo Live at Gates of Metal (2003) i W:o:A 2006 - jurim ih nemash pojma kolikoo!!! Sa torrenta http://www.mininova.org/tor/651243 Kad preslušaš, javi koji je najbolji Live... Skinuo sam jednom neki Live (neznam koji), ali je zvuk bio očajno snimljen, tako da sam sve na kraju obrisao. Pored dva zvanicna livi albuma imam "Lust for Live" (DVDA) i "Heading for the east" (DVDA) oba u mp3 ovaj drugi je bolji. ja sam WOA skinuo sa utuba ima 3 dela a gates takodje imam, jedino sto me nervira kod toga je sto mi nekih zadnjih 10min se ne chuje nista a pichi slika..jel' i kod tebe Tigar isto tako? Kod mene je sve uredu. ------------------------------------------ "Heading for the east" imam i u divx forrmatu dvd rip 1,40 GB odlican je koncert na "I want out" i "Money" Dirk i Uwe su zamenili instrumente. Kai peva "Ride the sky" Quote
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 29.11.2007 LotF II entered Charts GammaRay's latest album Land Of The Free II entered the charts in Germany on position 54, in Sweden on position 57 and in Norway on position 98. Thanx a lot to everybody for the big support! :) Btw., da li je neko kupio LE LOTF ? Ja daj Bože da uspijem naći igdje u Sarajevu, ako ne, ne znam šta ću, možda ga uzmem u BG-u kad bude Therion. Gdje ja živim. Quote
Bata Trokrilni Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Sinoć sam sanjala da je Kai-u (Gammaray/ex-Helloween, ko ne zna) neka građevinska mašina zgnječila pola glave. Bio strašan san, onako napet i šta ja znam, spoj ovog filma "The Eye" (horor/psiha) što sam gledala i nekih Gammaray tekstova. A u filmu se pojavljuje stariji čovjek kome je pola lobanje zgnječeno na istom mjestu gdje i Kai-u. Ponavljao je riječi koje ima u nekim tekstovima pjesama, gdje pjeva standardno o slobodi, slobodnom vremenu i da živiš život dok ne ostariš, i ta mašina mu lagano zgnječuje glavu i on ništa, ne pomjera se, kao da čeka da ga dovrši i pušta suze i ja plačem, plače neki lik, i probudim se, da li je preživio veze nemam. I baš je bio jasan i strašan san, malo sam se uzdrmala. A ne stvarno, bilo mi ga je strašno žao zbog te priče njegove, i da, imao je kratku kosu štaviše ćelav skoro, i blijed u licu i bolešljiv nekako. Mogla bih film snimiti, baš je tako jasno izgledalo, svega se sjećam. A ja sam skoro sanjao da je Helloween održao dva koncerta dve večeri za redom u SKC-u. Quote
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Moj je san boolji, nja nja njaaa. :) I šta kaže Kai, 'oće opet doć'? Quote
Bata Trokrilni Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Za Kaia ne znam, ali Andi Deris bi sigurno došao. Svidele su mu se cure u prvim redovima. Quote
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Andi Deris je legenda, al' opet je moj san bolji, nja NJAAA ! :) Jesi bar dobio autogram od Andija ili slikanje kakvo? Edited November 30, 2007 by furija Quote
Bata Trokrilni Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Nisam, jer nisam cura iz prvih redova. Quote
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Šteta, al' opet je moj san bolji. :) Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 http://www.youtube.com/user/fangface88 Ovde imate tri promo klipa sa DVDa koji ce uskoro izaci. Quote
Crna_Dama Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Za Kaia ne znam, ali Andi Deris bi sigurno došao. Svidele su mu se cure u prvim redovima. Hehe,shvaticu to kao kompliment. Deris je primetio da ga slikamo,pa je pozirao meni i sestri dok je bio na bini,to sam tek nedavno provalila....koja fora. Quote
janki Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 http://www.youtube.com/user/fangface88 Ovde imate tri promo klipa sa DVDa koji ce uskoro izaci. Taj dvd je trebao da izadje jos 2006 :udri: Quote
furija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Btw., da li je neko kupio LE LOTF ? Ja daj Bože da uspijem naći igdje u Sarajevu, ako ne, ne znam šta ću, možda ga uzmem u BG-u kad bude Therion. Gdje ja živim. I ima li ga već u BG-u? Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ja sam ga prekjuce trzio i nisam ga nasao. Valjda ce moci da se nadje do nove godine. Quote
furija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Hmm, dobro. Onda ću ja ovdje da pogledam. Quote
Divlji Tigar Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Mislim da mozda moze putem mail ordera. Quote
furija Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ma da ali ja to nisam nikad radila pa mi se nešto i ne da za tako malu stvar raditi toliku proceduru. Bitnije mi je da ja nađem novi album, iskreno. I mislim da iz ovih stopa idem u CD Shop da vidim ima li. Nadam se da će biti. Quote
Recommended Posts