Angelystor Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 MA. Najbitnije je chuti celu "Rebellion In Dreamland", sas sve onim Kaievskim srednjim delom... Now I'm riding through the air... Sunce ti jebem. ps. Inache, izgleda da su opet "razdvojene" gitare, kao na "Skeletonsu". Kai je desno, Henjo levo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Skinuh album josh sinoc i to preko torrenta...shta reci razvaljivanje, kao shto se i ochekivalo...vishe puta se tokom slushanja najezih, i prisetih onog fenomenalnog proshlogodishnjeg koncerta...poshto ne bejah danas uopshte kuci, prebacio sam album u mobilan, i slushalice iz ushiju nisam vadio, samo ga vrtim iznova i iznova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Sada chekamo da opet dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 uh kako su dobre The Silence i Beyond the Black Hole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Uh, da otvore cert njome...jao majko... Концерт Gamma Rayа може да се отвара само и једино са 'Lust For Life', тачка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Ipak, nisu od '91 tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Баш м брига. То не може да ме спречи да тако нешто прижељкујем и очекујем. Не могу и да захтевам, пошто нисам баш толико жесток фан, али свеједно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 i Heaven Can Wait je sasvim pristojan opener, slozicete se ja ne mogu da shvatim i dalje da nisu svirali Man on a Mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Neka otvaraju s kojom god pesmom hoće, ali meni i dalje nije jasno zašto je pesma Lake of Tears tako brzo pala u zaborav, s obzirom da se radi o jednoj od najboljih metal balada uopšte. Umesto nje, i dalje forsiraju Silence sa prvog albuma, koja nije ništa posebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ...i dalje forsiraju Silence sa prvog albuma, koja nije ništa posebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Silence je fantastična stvar. Realno, MNOGO mi je žao što na onom live albumu nema moje omiljene Heaven can wait sa kojom su otvorili koncert kod nas. Velika šteta, najbolji Gamma ray opener. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Meni je najvishe zao shto nisu odsvirali Rich & Famous u Bg-u...inache danas po ko zna koji put slushah album dok sam vezbao matematiku, i dobro mi je ishlo haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) Lake of Tears tako brzo pala u zaborav, s obzirom da se radi o jednoj od najboljih metal balada uopšte. Taj rad... A meni je Induction najbolji uvod u album ikada, svaka cast... Edited October 13, 2008 by Aces High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 inache danas po ko zna koji put slushah album dok sam vezbao matematiku, i dobro mi je ishlo haha... Jel' i vi radite prizmu i piramidu? Ako je tako, morao bih da probam konzumiranje Gamma raya sa matom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 hahah ae probacu i ja... Samo se plasim da ne dobijem 1, jer ako pustim Dethrone Tyranny necu moci da radim matis, a posebno kad cujem ova j deo: And as the world is dying slowly in our hands We'll ask for reasons until the bitter end Who brings us all the sadness Who brings us all the fear Who spreads disease and misery And steals our destiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Концерт Gamma Rayа може да се отвара само и једино са 'Lust For Life', тачка! Samo Sith propoveda iskljucivost,pao si pod okrilje tamne strane Ja bih ga otvorio sa Hell is thy home,al to nije islo dosad uzivo ako se ne varam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 inache danas po ko zna koji put slushah album dok sam vezbao matematiku, i dobro mi je ishlo haha... Пф, пробај са "Arise", цео албум знатно убрзава мозак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Концерт Gamma Rayа може да се отвара само и једино са 'Lust For Life', тачка! Realno, najbolji album opener koji Raysi imaju, josh sas "Welcome"..kuci kad pravim "cert playlistu" chesto to prvo stavim To und "Gardens Of The Sinner" najbolje vrshe taj posao..i nju sam ochekivao prosle godine, ali nije ni "HCW" loshe odradila posao. Ipak, nisu od '91 tako da... Actually, od 2000e Na "Blast" turneji..imam butleg iz Bolonje. Neka otvaraju s kojom god pesmom hoće, ali meni i dalje nije jasno zašto je pesma Lake of Tears tako brzo pala u zaborav, s obzirom da se radi o jednoj od najboljih metal balada uopšte. Umesto nje, i dalje forsiraju Silence sa prvog albuma, koja nije ništa posebno. Pa bre realno, "LOT" nije neshto.. To shto je tebi omiljena balada, ne znachi sad da zbog tebe moraju shirom sveta da je sviraju. I ja obozavam "In The Middle Of The Heartbeat" pa je Helloween nije svirao josh od "TOTO" turneje.. Bolje bi bilo "Farewell" jednom da opale Edited October 14, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Jel' i vi radite prizmu i piramidu? Ako je tako, morao bih da probam konzumiranje Gamma raya sa matom. Da, radimo prizmu, piramidu i zarubljenu piramidu...obavezno probaj, mi smo danas imali pismenu i razvalio sam je, verovao ili ne dobio sam 5 hellyeah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ja nemam matematiku vise! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Kod vas u shkoli je ladovina...dobro dodushe i kod nas je hahah al ne tolika hahah. No da ne offtopichimo vishe. Edited October 14, 2008 by power slave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 A shta radite iz prirode i drushtva, bash me zanima? + Kakva lajvchina. 'Ajde neko da mi pomogne da naruchim ova 3 DVDa :] "This is "Man On A Mission". This is what we are!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Jel ima neko linkove za DVD? Ovaj live stvarno kida,a i onih pola cuke sa dvd-a samo stvara potrebu da se vidi i cuje sve!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 al su pesme ubrzane znaci strasno ekstra album, super odabir pesama, cover nikad jaci a i ovaj naziv albuma mogu tek da zamislim kako izgleda original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Danas sam saznao da postoji video bootleg iz Beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts