Totamealand Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Aj' tišinčina. Na koncertu u BG i Kai i Andi su razbili kako su otpevali I want out, nema govora. Svako može samo da im pozavidi, nećemo birati boljeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ја сам у стадијуму да неког задавим. I ja, al nemam nikoga u blizini...jao prince odseli se na antartik, ucini nam uslugu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ја сам у стадијуму да неког задавим. Tj. mene. Aj' tišinčina. Na koncertu u BG i Kai i Andi su razbili kako su otpevali I want out, nema govora. Svako može samo da im pozavidi, nećemo birati boljeg. Taj rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nema tu sta da se bira bolji, zna se meni live snimci gamma ray-a nisu nesto, mnooogo vise volim njihove studio snimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Svako može samo da im pozavidi, nećemo birati boljeg. А ко те то тако жестоко слагао, синак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ma kakav Andi,nije ni do kolenu Kai-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) А ко те то тако жестоко слагао, синак? Ako vi hoćete da birate boljeg, možete slobodno, ja i Kaija i Andija podjednako cenim. EDIT: I bez uvrede, i ti dobro pevaš i sve to, ali Kai je Kai i Andi je Andi. :) :) Edited October 21, 2008 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) E vidim ima likova koji se bash bash tripuju da je Kai bog, ok, ali potcenjivati Andija ne vodi bash nikuda...taj chovek je fenomenalan pevach a takodje i showman...a ne znam shto napadate princa...jbg voli chovek vishe Andija u chemu problem? E da, i da nije tog Andija koji "nije ni do kolenu" Kaiu ko shto neko ovde kaze, danas ne bi bilo ni Helloweena eto toliko... Edited October 21, 2008 by power slave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ја против Андија немам ништа... на његовим песмама. На Каијевим признајем 3 човека: тату, Кискета и Шеперса. Све испод тог нивоа је чиста бласфемија! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) E vidim ima likova koji se bash bash tripuju da je Kai bog, ok, ali potcenjivati Andija ne vodi bash nikuda...taj chovek je fenomenalan pevach a takodje i showman...a ne znam shto napadate princa...jbg voli chovek vishe Andija u chemu problem? E da, i da nije tog Andija koji "nije ni do kolenu" Kaiu ko shto neko ovde kaze, danas ne bi bilo ni Helloweena eto toliko... E pa mozda bi tako i bilo bolje,zato sto prva 3 albuma Helloween-a nemaju veze sa ovim sto sada oni rade...pa prosudi sam sta je bolje!Svaka cast za Gambling With The Devil,to se stvarno moze nazvati metal albumom!!! Inace sledeci put me QUOTE-uj nemoj tako kao picka "KAO STO NEKI PRICAJU" i te shiptarske fore...! Edited October 22, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) Kill It, Kill It, Kill It \m/ (ne odnosi se ni na kog, ovo je Helloween-ova pesma ) Edited October 22, 2008 by Aces High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Jes!!! Sa kog albuma? Ja rekoh šta treba. Uploadu se ne nadajte, pre će Gamma Ray ponovo da dođe nego što bi se to uploadovalo kod mene. Pa reci shta treba...ae javi na pp neki wishlist.. Je l' treba mir u svetu? Istrebljenje muslimana? Shta god, samo pitaj! Нараво да јесу, а и Каи најбоље свира своје песме... а и пева их вала боље од Дериса. Iako je ovo Captain Obvious izjava, ipak je potrebno naglasiti izgleda na ovom forumu..primer sledi: Jesu đavola bolji. Kai je fino pevao uvod u I Want Out na onom beogradskom koncertu, ali je najbolji trenutak usledio kad je iz pozadine prišao tata Andi i preuzeo sledeću deonicu. Mislim da ce se Angelystor spontano zapaliti kad procita ovo, a ni meni nije bas najbolje Ako mi verujesh nisam ni trepnuo kada sam mu ono prochitao Nema poente vishe gubiti zivce na budale. E vidim ima likova koji se bash bash tripuju da je Kai bog Da, i nije trip. Ја против Андија немам ништа... на његовим песмама. На Каијевим признајем 3 човека: тату, Кискета и Шеперса. Све испод тог нивоа је чиста бласфемија! A Pit Silk? Poenta svega je: E da, i da nije tog Andija koji "nije ni do kolenu" Kaiu ko shto neko ovde kaze, danas ne bi bilo ni Helloweena eto toliko... Ali to se vec milioniti put vrti i na ovoj i na Helloween temi i presushih ponavljajuci to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 A Pit Silk? On nema gej glas, tako da ispada iz konkurencije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Povlachim shta sam malo pre rekao. Ovaj chovek je nenormalan. Umri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Pa reci shta treba...ae javi na pp neki wishlist.. Je l' treba mir u svetu? Istrebljenje muslimana? Shta god, samo pitaj! A jebo mater... Always. Sve što vam treba je neki DVD koji meni treba ili... 2 piva recimo. Recimo da bi Hell Yeah DVD bio idealna ponuda , mada meni treba sve i svašta od bluesa do ekstremnijeg metala, tako da, jedino ako imate tipa 20-ak DVD-jeva i to sve neki ultrakomercijalni rock/hard/heavy koji može da se nađe na pijaci medj' krompirom ili ste takve sreće da imam već sve što vi imate, a i onda je cena uobičajena kao za svaki drugi DVD iz kataloga, nema kod mene onih fora NFT, ako je nešto NFT, onda ga ni nema u katalogu. Kome god treba, nek' se javi na PP ili mail, napiše šta ima da ponudi i no prob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Uh blues dvd-eva imam za izvoz...a poprilichno i rocka...tako da mogli bismo neku razmenu da opichimo ak si zainteresovan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 A Pit Silk? Хм, пао ми је био и он на памет, али га не знам како би их певао. Ако је судити по 'Watcher In The Sky', добро би се надопуњавао са Каијев, али му не бих дао да пева целе песме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Pa dobro, chuo si ga kako peva "Phantoms Of Death" npr., na to sam pre svega mislio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Ах, да, заборавио сам и то. Хм... шта знам. Само певање ту није лоше, али је песма доста успорена и нема оног лудила које цео тај албум у оригиналу има. Продукција му је генерално лоша, али му је дала неки стравично чудан шмек који просто магнетски привлачи сваког ко иоле разуме ту музику. Тако да ми је та обрада доста засметела, јер је продукција прочишћена и одједном песма не звучи толико примамљиво. То је најбоље што умем да објасним. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Tek sam sad izvalio da je pesma It's a Sin u stvari obrada. Inače, mnogo dobra i zarazna stvar. Je li primetio neko da pesma Silence od Primal Fear ima skoro identičnu melodiju na uvodu i kasnije u toku pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 It's a sin previse odskace od ostatka albuma, ali je OK stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Tek sam sad izvalio da je pesma It's a Sin u stvari obrada. Од чега ли си ти почео да слушаш музику, да ми је знати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Od Gamma Ray nisam, a za likove čiju su pesmu obradili, jedva i da sam čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Pet Shop Boys??? Сине, на којој планети си ти рођен? Претпостављам да ниси ни гледао спот за песму 'Heart' где Иан МекКелен глуми вампира, да ниси чуо песме 'Can You Forgive Her', 'Go West' и сл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 A da, znam to Go West i još neki spot, samo nisam znao kako se oni zovu. A i gledao sam to još pre petnaestak godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts