RNA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Сад бих те за казну везао и цео дан ти пуштао Bronski Beat и Communards да видиш шта Џими Сомервил уради мозгу после неколико сати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Kad konačno budem sastavio bend, sviraćemo It's a Sin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Свираћете је, а не знаш ни чија је песма. ц ц ц Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Sad znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 čovek se uči dok je živ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Boze koji debili...ne znaju ko su Pet Shop Boys...strasno!Prince brate iskljuci se iz dalje rasprave o muzici uopste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Moja jedina veza sa PSBom je takodjer obrada The Awesome Foursome-a, a ne znam shta digoste tol'ku frku oko njih Najbolja od takvih obrada mi je Firewindov "Maniac" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 PSB, jako mudo... Kao da njihovi fanovi znaju ko je Kai Hansen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Boze koji debili...ne znaju ko su Pet Shop Boys...strasno!Prince brate iskljuci se iz dalje rasprave o muzici uopste! Pa ti za mnoge metal bendove koje ja slušam nisi čuo, a mene kritikuješ što sam zaboravio da postoje neki tamo denseri-fenseri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 @crusader84: Je li to onaj snimak iz BG-a što si i meni dao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Pa ti za mnoge metal bendove koje ja slušam nisi čuo, a mene kritikuješ što sam zaboravio da postoje neki tamo denseri-fenseri. Kakve sad to veze ima?Mislis da je slusati bendove koje niko nikad nije cuo sada IN ili sta vec?O cemu bre ti pricas?Ja slusam zanrove za koje ti recimo nikad nisi cuo pa kakve to veze ima?Kladim se da cak i ne znas sta je CRUST niti jedan CRUST bend pa opet ne vidim sta je tu toliko bitno... Edited October 29, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 @crusader84: Je li to onaj snimak iz BG-a što si i meni dao? Pa valjda. Ima onaj na kome ima i Helloweena, na kome je GR malo više od pola sata, i ima ovaj sa balkona gde fali samo Send Me a Sign, ja mislim da sam ti oba srezao... Jel dođe bre neko do novog DVDja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Kakve sad to veze ima?Mislis da je slusati bendove koje niko nikad nije cuo sada IN ili sta vec?O cemu bre ti pricas?Ja slusam zanrove za koje ti recimo nikad nisi cuo pa kakve to veze ima?Kladim se da cak i ne znas sta je CRUST niti jedan CRUST bend pa opet ne vidim sta je tu toliko bitno... Crust je neka vrsta spoja hardcore i punka, a to znači sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 aha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Pa valjda. Ima onaj na kome ima i Helloweena, na kome je GR malo više od pola sata, i ima ovaj sa balkona gde fali samo Send Me a Sign, ja mislim da sam ti oba srezao... Eh eh! To je to znači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) Crust je neka vrsta spoja hardcore i punka, a to znači sranje. Ti si brate sranje...a to sto shvrljas po wikipediji ne znaci da si znao,nego da sam ja tebe podstakao da se informises .)!Think about it...,a i dalje nisi u pravu sto je najgore od svega! Edited October 30, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ne, šta je crust sam saznao pre dve godine, kad sam kupio knjigu Branka Rogošića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Super bash odlican si!Saznao si to je najbitnije a sto nikada nisi cuo a pricas da je shit to je sasvim druga stvar koja moze da se nazove PREDRASUDA,nista nisi bolji od fensera i slicnih seljaka a sam na njih pljujes na bukvalno svakoj temi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Vi bre niste normalni, samo se svadjate!!! Jebo vas crust u dupe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) In GRIND we CRUST !!!! Edited October 30, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) Ja samo mogu reci da je po meni BruceBruce najveci retard na forumu. Bas sam dugo ovo cekao da kazem, eto rekao sam. :) Nego hoce li taj DVD? Edited October 30, 2008 by Angrist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) Koga boli kurac sta ti mislis debilu jedan retardirani?Dobro da me je jedan dobar deo foruma upoznao pa zna da bih ti polupao glavu kad bi mi tako nesto licno rekao,ali vidis zato i sluzi net i forum i picke materine,da bi degeni kao ti lecili svoje komplexe and stuff...! Edited October 30, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Мислим да увек прво треба кренути од себе. А сад лепо м'рш у курац и прекините да загађујете тему. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ja sam bio samo dao svoje objektivno misljenje o tome da ne mozes reci za nesto da je sranje ako ne znas cak ni sta je...to je glupo veoma,u tome je bila poenta svega!A sad sam dissconect sa ove teme dok se ne rascisti ovaj sljam od postova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ја га сигурно нећу рашчишћавати, јербо нисам модератор овди. А и ти си пајсер кад се свађаш с принцом. Како ниси схватио до сада да је по метнално здравље његове постове најбоље игнористаи, као да их ниси ни прочитао? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts