Lord Iffy Boatrace Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ma i to sto kazes,necu da se raspravljam sa tim idiotom zato sto je pointless! Inace da li ima neko kvalitetne snimke sa svirke iz BG-a prosle godine da okachi opet bio bih veoma zahvalan,na starom sistemu sam imao prve 5 stvari i to odlicnog kvaliteta,snimao je jedan crnogorac sa balkan foruma i kachio ali mi je puk'o sistem tako da od toga nema nista...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ја га сигурно нећу рашчишћавати, јербо нисам модератор овди. А и ти си пајсер кад се свађаш с принцом. Како ниси схватио до сада да је по метнално здравље његове постове најбоље игнористаи, као да их ниси ни прочитао? Znači, i ti voliš crust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Не, значи да мислим да си пајсер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Pa, možda i jesam. Al' ja zato ne mislim da si ti pajser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ajde bre, zajebite Pet Shop Boyse, crust, Princa i sl., bitno je sledece: ima li neko link za DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Pa da, o crustu, Pet Shop Boys i sličnim sranjima ne treba uopšte raspravljati, al' ja sam pajser pa radim to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Sranje su a svidja ti se njihova pesma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Interesantan fenomen. Mada ne razumem zašto bi se neko preopterećivao što nije čuo za Pet Shop Boys. K'o da je neki revolucionaran sastav pa da treba čoveka da bude sramota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Au jebote, kakvo prcanje ovaj novi live, extra sto je malo ubrzano Najbolje su mi pesme sa SOIS za koje nikad necu prezaliti sto nisu bile kod nas. I Kaiju jebem sve sto nije kod nas bila cela Rebellion, a jebeni Kanadjani dobise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Sranje su a svidja ti se njihova pesma? Ja sam rekao to za crust, a ne za Pet Shop Boys. Samo kažem da ne znam u čemu je to veličina Pet Shop Boys, pa da svi moraju da znaju za njih. Gledao sam njihove spotove još pre petnaestak godina i, čim im nisam ime zapamtio, znači da me njihov zvuk nije privukao, kao ni gomile sličnih sastava. A pesma k'o pesma, još jedan u nizu slučajeva pesama zahvalnih za metal obradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 I Kaiju jebem sve sto nije kod nas bila cela Rebellion, a jebeni Kanadjani dobise... Mislim da su na celoj turneji svirali skracenu verziju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ajde bre, zajebite Pet Shop Boyse, crust, Princa i sl., bitno je sledece: ima li neko link za DVD? Word. Aj ko nabavi nek' javi. Ima se štošta u ponudi za razmenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Kad pažljivo proučim sve albume Gamma Ray, meni su vala poslednja tri najbolja. Nekako su žešći nego ranije, nema nja-nja pesama tipa Send Me a Sign, niti nekih hard rock stvari kao što je bilo na albumima sa Scheepers-om. Imaju dosta heavy-ja, No World Order i Majestic puno vuku na Judase, Land of the Free II na Maidene, puno deonica ima pokradenih od ovih bendova, ali meni se baš to sviđa. U stvari, pitanje je da li bih ikada zavoleo Gamma Ray da nisam počeo da ga slušam sa Majestic, pa posle toga nabavio i No World Order. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 No World Order je ubica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Poslednja tri albuma su stvarno dobra, ali ne sviđaju mi se plagiranja. Nije ih toliko bilo ranije... Ispravite ako grešim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Чича РНА је данас постао поносни власник следеће стварчице: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Poslednja tri albuma su stvarno dobra, ali ne sviđaju mi se plagiranja. Nije ih toliko bilo ranije... Ispravite ako grešim. Donekle se slažem... Ali opet za razliku od "nekih drugih" nastavili su u pravom smeru. Чича РНА је данас постао поносни власник следеће стварчице: Čiča RNA mora biti mnogo srećan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Па, како се узме. За сада је плоча за коју сам дао убедљиво највише пара, али мнооого мање од онога за колико сам до сада видео да је одлазила, а то је по правилу било преко 100 евра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Jesi je uvezao iz inostranstva ili iz komšiluka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Jao brate, zar toliko para za jednu ploču... Ja za taj album ne bih dao više od 10 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Чича РНА је данас постао поносни власник следеће стварчице: Balavim... A jel se moze okvirno znati koliko para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Jao brate, zar toliko para za jednu ploču... Ja za taj album ne bih dao više od 10 evra. За те паре би могао само диск да узмеш. А плоча је врло ретка, да се разумемо, одакле толика цена. Jesi je uvezao iz inostranstva ili iz komšiluka? Грчка. Грци имају ненормално добре ствари. Лик од кога сам је добио је имао на винилу и Virgin Steele "Marriage Of Heaven And Hell Part 2" за почетну цену од 50 долара. Не знам за колико је отишла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Узгред, да не заборавим и ово: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 cek, je l to onaj split sto se radili sa njima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts