Angelystor Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Gledao sta GR svirao na Wackenu...i vidim nova pesma 1. Welcome 2. Heavy Metal Universe / Ride The Sky 3. New World Order 4. Rebellion in Dreamland 5. Man On A Mission 6. Into The Storm 7. Heaven Can Wait 8. To The Metal 9. Gorgar / Future Worl 10. I Want Out 11. Somewhere Out In Space 12. Send me a Sign Previse Helloweena, opet nije bio ceo RiD... A nova pesma: http://www.youtube.com/watch?v=bIhLFsdcdXs Moram reci, bas sam razocaran. Ocajno. PS. Dobro, barem ce od sledece turnje onda konacno da izbace "HM Universe" iz liste. edit: Ispricavam se Pslave-u, ne videh da okacio link xD Descender@ "Majestic" je bio maestralan album, na LOTFII su malo falili dobri dodaci ostatka benda, ali nikako se ne slazem da Kai kuburi sa inspiracijom ili da treba nesto u bendu menjati... No videcemo, ova nova pesma me je stvarno o'ladila i spustila ocekivanja za novi materijal.. Edited August 12, 2009 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Gorgar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Ma to samo onaj HOTM pocetak, k'o u Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Descender@ "Majestic" je bio maestralan album, na LOTFII su malo falili dobri dodaci ostatka benda, ali nikako se ne slazem da Kai kuburi sa inspiracijom ili da treba nesto u bendu menjati... No videcemo, ova nova pesma me je stvarno o'ladila i spustila ocekivanja za novi materijal.. Da, OK, Majestic jeste bio pristojan album, na momente i vise od toga! Medjutim, cijela ova faza od Powerplant naovamo, meni, oznacava znacajan pad inspiracije i pocetak reciklaze i generickog otaljavanja pjesama, uz (samo) nekoliko odlicnih stvari... Poprilicno malo za hodajucu legendu kakva je Kai Hansen! S druge strane, npr. Helloween od kojih nista nisam ocekivao su sa Gambling pokazali kako se (jos uvijek) i u ovom zanru moze napraviti svjez (a upravo je ta SVJEZINA ono sto nedostaje Gamma Ray pjesmama posljednjih godina) i poletan album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Viidm sklonili su one klipove sa Wackena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Ma kakav pad inspiracije??? Sta baljezgate kojesta? Jedino je ovaj LOTF II malcice tanji, ali opet dobar. Meni je i No World Order remek delo i da se ja pitam takav album bi trebalo da ponove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Ne pitas se Radosave. Nova pesma + lotf II = pad inspiracije u odnosu na prethodne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 LOTF 2 je ubica od albuma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 LOTF 2 je ubica od albuma! Tacno ubica!!! Za malo pa remek delo, ali bilo bi i dosadno da svaki album bude remek delo. Ovi sto seru nisu zasli u sustinu stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Stvarno, sta ce im toliko Helloweena u listi...jebo ga bog, preterao je stvarno...E, a do jaja sto su otvorili sa HM universe ) A link za novu stvar je crko ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Meni nekako posle Somewhere out in space kvalitet albuma malo opada... Ima tu fenomenalnih pesama, ali albumi vise nisu kao Insanity & Genious, Land of the Free i pomenuti Somewhere out in space, da se moze reci da su celi albumi odlicni, nego tu i tamo, hitovi, i ono izmedju sto se posle nekog vremena zaboravi i krene da se preskace. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Pa jeb'ga, meni i sam SOIS ima neke "zaboravnije" pesme, ali u okviru albuma, kada ga slusam celog, lepo mi legaju u vecinu. Isto vazi i za Powerplant..pa i sve posle njega, zaklucno sa Majestic. Daklem, jedino sa "LOTF II" imam problema sto se tice kvaliteta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Meni nekako posle Somewhere out in space kvalitet albuma malo opada... Ima tu fenomenalnih pesama, ali albumi vise nisu kao Insanity & Genious, Land of the Free i pomenuti Somewhere out in space, da se moze reci da su celi albumi odlicni, nego tu i tamo, hitovi, i ono izmedju sto se posle nekog vremena zaboravi i krene da se preskace. Slazem se u potpunosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Cvijic Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Meni je svojevremeno i Somewhere out in space bio bllaagi pad, što je i logično posle albumčine Land of the free, nego najstrašnije je što je i OSREDNJI Powerplant koji mi je bio waaay worse than ANY gamma ray album dan danas stoji kao normalan album u odnosu na SVE što je posle njega izašlo. Nikad neću shvatiti ljude koji uzdižu u nebesa no world order, inferioran album na ama-svim nivoima, copy-cat najlošijih delova nekadašnjih bogova, THE gamma ray (if u catch my drift).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Meni je svojevremeno i Somewhere out in space bio bllaagi pad, što je i logično posle albumčine Land of the free, nego najstrašnije je što je i OSREDNJI Powerplant koji mi je bio waaay worse than ANY gamma ray album dan danas stoji kao normalan album u odnosu na SVE što je posle njega izašlo. Nikad neću shvatiti ljude koji uzdižu u nebesa no world order, inferioran album na ama-svim nivoima, copy-cat najlošijih delova nekadašnjih bogova, THE gamma ray (if u catch my drift).... Previse sranja u jednom postu da bi sve iskomentarisao u dogledno vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Just for the record: Meni "No World Order!" najbolji GammaGay album. Ubedljivo. Edited October 27, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Just for the record: Meni "No World Order!" najbolji GammaGay album. Ubedljivo. Najzad sa tobom da se slozim oko necega(i to bas). Najjaca produkcija i najubitacnija muzika. Hansen takodje peva za sve pare i mnogo bolje nego na drugim albumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Sve imam osecaj da je popularno pricati kako je svaki album koji je izasao posle LOTF bio mnogo slabiji tj. losiji... Ne razumem koje je to zadovoljstvo. Stavise, meni je LOTF blazi od SOISa, ali ne mogu da se opredelim koji mi je bolji, zajedno sa Powerplantom... No World Order kad je izasao mi je bio jedan od najboljih albuma ikada, a i jos uvek je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Sve imam osecaj da je popularno pricati kako je svaki album koji je izasao posle LOTF bio mnogo slabiji tj. losiji... Ne razumem koje je to zadovoljstvo. Stavise, meni je LOTF blazi od SOISa, ali ne mogu da se opredelim koji mi je bolji, zajedno sa Powerplantom... No World Order kad je izasao mi je bio jedan od najboljih albuma ikada, a i jos uvek je. NWO je jedan od najboljih albuma u istoriji metala, a oni sto seru i sto im je cale pricao kako je LOTF bio cool i kako je powerplant bio ekstra i da nista posle toga nije dobro treba da odu na neku elektro-sok terapiju. Tako ce se mozda dozvati pameti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Just for the record: Meni "No World Order!" najbolji GammaGay album. Ubedljivo. Prvi "Gamma Ray" koji sam ikada čuo, "Dethrone Tyranny", " Damn The Machine", "Follow Me" "Eagle" i "Lake Of Tears" su najbolje na albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Pa taj rad, album pun hitova. Sad kad se setim, od "Induction" do "Lake Of Tears" ceo album ubi, nema pesme da ne valja. Uf, sad sam se nalozio, mogao bih da ga iskopam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 "Gamma Ray" nema loš album, što je prava retkost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 I meni je NWO fantastičan album, oduvao me je još kad je izašao, i baš sam ga nedavno slušao, još me radi sasvim dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 I meni je NWO najjaci gamma ray album. I takodje se slazem da nema losu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Pridruzujem se hvalospjevima o ovom albumu, uz komentar da mi je tu jedino "Lake of Tears" suvisna. Prosjecna i poprilicno dosadna sporija pjesma, koja mi nikako ne ide uz jedan tako dinamican i jak album kakav je NWO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts