Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gamma Ray je neshto posebno!!! Oni su oblikovali moj muzicki ukus i zasluzuju svu slavu i svo postvanje koje mogu da dobiju!!!

Malopre sam cuo da dolaze u Beograde i krenule su mi suze na oci. :)

ZIVELI!!! LEGENDE METALA!!!

Posted

E, koliko sam samo cekao da se ovo objavi za WASP flajerima, pa onda za Sonatu... Nije ni sada kasno, Gamma Ray, pa jos i Freedom Call, ja bolji power koncert tesko mogu zamisliti, jedino da Blind Guardian i Rhapsody dodju zajedno. Inace, karta ce biti 1800, kasnije 1900, pa 2000, i na dan koncerta mozda 2200. Prvih 50 kupaca dobija plakat na poklon i ulazi pola sata ranije.

Kako ide ovo sa narucivanjem, kada se salju karte i sl.?

Posted

Pa da, i to sva tri benda izdaju nove albume ako lepo skapirah. Za GR se znalo, letos su svirali jednu novu pesmu na festivalima...

E da, bice jebeno Zimmermanu, po 3h svirke svako vece :] (da, racunam na dvocasovni tretman gama-zracima)

Posted (edited)

Smor, vise bi voleo da dodju i sviraju stare stvari nego da promovisu nov album, al sta je tu je, bolje ista nego nista :rockdevil:

btw ona nova pesma sto su je svirali na festu je sranje :ph34r:

Edited by vegeta
Posted

Ima li neke sanse da sviraju Empress ?

Mnogo mi do jaja ta pesma :muzicar:

Nyah, kol'ko dobra studijski, tol'ko mi live nekako prazna. Ako mora nesto sa "LOTF2", onda "Real World", a voleo bih i "To Mother Earth" chuti.

Posted

Meni je bio dobar kada je izašao, ali sada slušam samo nekoliko sa njega. Jedino su Insurrection, Into the storm, Real world i možda Hear me calling izdržale test vremena. I ostale su OK, though...