Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha, e jeste ludi.

Znaci meni ide Maiden, Megadeth, pa ne znam, mozda Blind Guardian?

Gamma je super, strato...

Ima dosta bendova.

Nemogu da pogorsam skolu kada sam vec los :D

Posted (edited)

+3 za ono o pomaganju xD

@Thrasher- Ma ja to da ne bude spam :D

Inace, moja preporuka- prvo preslusas Kepeer Of The Seven Keys 1 i 2 od Helloween-a (pogotovo prvi, tu je Kai Hansen uglavnom sve uradio, mada je meni ipak drugi bolji (ali samo malcice)), onda u'vatis GR, pa Heading for Tomorrow, zatim Land of the Free i Somewhere Out In Space (ta dva u pola noci da znas :D ), onda Power Plant i No World Order (a takodje i sve ostalo, samo na ove najvise paznje da obratis :D ). I na kraju, opet se vrnes na Helloween, i preslusas Walls Of Jericho, najvece savrsenstvo ovoga sveta (posle gibanice :D ). (takodje, i sve od Helloween-a, sem Pink Bubbles Go Ape i Chameleon-a (to po licnom izboru), moras da preslusas, to je power metal lektira :D ).

Edited by Srlandand
Posted

Cudi me sto ti se jako svidja Strato, a Sonata ne nesto posebno. Obrati paznju na prvi album Sonate - Eclitpicu, i naredna 3... Ovo posle pretpostavljam da ti ne bi odgovaralo.

A sto se tice GR-a, samo polako... Trebace ti vremena da preslusas sve njihove albume. :D

Posted

Pa Sonatu nisam slusao tako puno ko Strat, ima vremena da zavolim :)

A GammaRay onako, ima nekoliko pesama preslusao sam skoro sve predloge i izvoijo bi : Gardens of the sinner, Hell is thy home, VALEY OF THE KINGS, Heal me, SEND ME A SIGN.

Tek cu da zavolim Gammu...

Posted

Ja ti predlazem No World Order album, dobar je za pocetak :) Damn the Machine, Heaven or Hell, Heart of a Unicorn... nema greske :)

• Upvote 2
Posted

Pa Sonatu nisam slusao tako puno ko Strat, ima vremena da zavolim :)

A GammaRay onako, ima nekoliko pesama preslusao sam skoro sve predloge i izvoijo bi : Gardens of the sinner, Hell is thy home, VALEY OF THE KINGS, Heal me, SEND ME A SIGN.

Tek cu da zavolim Gammu...

Dečko, ja bih ti preporučio da preslušaš prva dva albuma benda Annihilator (Alice in Hell i Never Neverland) i prva tri od Metal Church (Metal Church, The Dark i Blessing in Disguise), kao i nezaobilazni Angel Dust - To Dust You Will Decay. To je provereni lek protiv utapanja u gejštinu ka kojoj te vodi loženje na Send Me a Sign i druge dečje pesmice.

• Downvote 8
Posted

Ако си му рекао! :rockdevil:

Not!

• Downvote 1
Posted

Dečko, ja bih ti preporučio da preslušaš prva dva albuma benda Annihilator (Alice in Hell i Never Neverland) i prva tri od Metal Church (Metal Church, The Dark i Blessing in Disguise), kao i nezaobilazni Angel Dust - To Dust You Will Decay. To je provereni lek protiv utapanja u gejštinu ka kojoj te vodi loženje na Send Me a Sign i druge dečje pesmice.

HAHAHAAA! Koji idiot! Koji ćeš ti kurac ovde? Tema baš lepo ide prethodnih nekoliko strana, i onda dođeš ti sa svojim kompleksima latentnog geja da lečiš dečka Annihilatorom i Metal Churchom!? Slušaće verovatno i njih! Ima vremena - ima 15 godina! Naravno, Annihilator ne isključuje Gamma Ray - sem kod mentalno ograničenih osoba! Odjebi sad!

A scofieldu preporuka da (kad popravi ocene) posluša Edguy, Avantasia-u i Kamelot.

Posted

HAHAHAAA! Koji idiot! Koji ćeš ti kurac ovde? Tema baš lepo ide prethodnih nekoliko strana, i onda dođeš ti sa svojim kompleksima latentnog geja da lečiš dečka Annihilatorom i Metal Churchom!? Slušaće verovatno i njih! Ima vremena - ima 15 godina! Naravno, Annihilator ne isključuje Gamma Ray - sem kod mentalno ograničenih osoba! Odjebi sad!

A scofieldu preporuka da (kad popravi ocene) posluša Edguy, Avantasia-u i Kamelot.

Da te ne zovu možda prijemnik? Evo ti moj last.fm profil, pa pogledaj da li kod mene Annihilator isključuje Gamma Ray: http://www.last.fm/user/Trepissimo

Nisi shvatio poentu mog posta, ali nema veze.

Posted

Haha, Edguy nameravam da odlusam neke pesme, avantasia odlusao nekoliko a Kamelot isto nekoliko, pesma od Kamelota The Hunting (Ako se tako pise) je najjaca.

A inace nemam ja sada lose ocene, nego inace :D

Los sam ucenik ono nedovoljan ili dobar zavisi ako nemam keca, jos nisam okusio cari popravnog :D

Posted

Prince tj Отшельник je poseban lik, mada je kul kad ga upoznaš uživo, i cenim kod njega je što ima svoj stav i zabole ga za mišljenje većine. :D Inače, kol'ko sam skontao, gotivi Gamma Ray, ali mu je Send Me a Sign totalno gej pesma. :lol:

Posted (edited)

Hm, gledam ovih zadnjih par strana, pa i ja se bacih na skidanje, idem redom sa slusanjem, pa sta bude. Sluso sam pre na tubetu, svidelo se to meni,al' nikako da skinem, uvek se nesto ispreci... 

Edited by Zoidberg
  • 4 weeks later...
Posted

Ako si gledao To the metal! DVD, razumeo bi da se od One life razvila pesma A Thousand places, a od te je nastala Empathy. One life je svejedno izdata kao B-side, a što se tiče A Thousand places, ona verovatno neće ugledati svetlost dana. :zeleni: