Totamealand Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Nije loš novi album, ali imam utisak da mu se neću često vraćati. Izdvajam Born to fly, I will return i naslovnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ti si bas neki Richter fan a?:] Born To Fly mi najgora uz Pale Rider-a. Koji jebeni put mora da se peva o tome kako je orao slobodan i kako leti? Bas, bas neinspirativna pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ne znam, meni je album totalno, ali totalno razočarenje. Šutiranje mrtvog konja i cijeđenje suve drenovine. Neki drastičniji muzički zaokret koji im je bio neophodan još prije više godina da bi se "osvježili" sa idejama i zadržali bilo kakvu relevantnost, nikad se nije desio i ovo sad je samo dalje silovanje dosadne formule kao i prethodnih par albuma. Album zvuči (osim nekoliko suviše rijetkih momenata) kao da je neko zatvorio neke random muzičare u studio i natjerao ih da snime Gamma Ray album, al da niko ne provali. I onda oni preberu po svim klišeima i sklepaju ga nekako. Tužno je to za takvu veličinu kakva je Kai i mislim da on pod hitno mora usmjeriti dalju karijeru benda NEGDJE / BILO GDJE, ovo šlajfanje u mjestu ne vodi nigdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Born To Fly mi najgora uz Pale Rider-a. Koji jebeni put mora da se peva o tome kako je orao slobodan i kako leti? Bas, bas neinspirativna pesma. Born To Fly mi je omiljena, Pale Rider sledi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Mene je iskreno smorio, a Kaja volim k'o oca i majku. Nista novo, bukvalno mi je svaka pesma bila u fazonu- na koju njihovu staru bese podseca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) Ti si bas neki Richter fan a?:] Born To Fly mi najgora uz Pale Rider-a. Koji jebeni put mora da se peva o tome kako je orao slobodan i kako leti? Bas, bas neinspirativna pesma. Kakva slučajnost, nisam ni znao da je Richter komponovao tu stvar. I to mi se opet savršeno uklapa u koncepciju, Richterove pesme mi i jesu obično favoriti na albumima. A power izgleda ne bi bio power kada orlovi ne bi leteli i dodirivali duge na nebu. Edited April 17, 2014 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Oba tvoja favorita je Henjo napisao :] A inace Pale Rider je prva Ehre-ova pesma (Kaiev tekst). Meni obicno inputi ostale trojice u bendu znaju da doprinesu konacnom sudu o albumu (posto od Kaia navikao covek na dobre stvari), ali ovde nijedan od cetvorice nista pametno nije imao da kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Vidi stvarno, tek sada sam bacio pogled na creditse na wikipediji. Svaka čast, Henjo, čovek zna šta radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Evo ja bas sad pogledao, od odlicnih albuma na kojima je svirao Richter (Somewhere Out in Space i Power Plant ), nijednu fenomenalnu pesmu nije napisao Richter. Sacu ja dobrnem jedan Power Plant pa vi kako ocete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Nije mi do šale, želim da znam, ozbiljno. Akutni bronhitis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Izguglao sam šta je akutni bronhitis, drago mi je da nije ozbiljno 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 (edited) Ovaj novi je nažalost ubedljivo najgori GR album i posle par prethodnih štucavica za koje sam se nadao da su prolaznih karaktera sa ovim je već jasno da je Gamma ray debelo zarovio u krizu. Sve što i zaliči da valja na albumu je samo kopija starih kvaliteta, tipa Avalon koja mi toliko bode oči svojim pokušajem da bude epic opener tipa Rebellion da boli. Kompletan utisak zaokružuje ona bonus traka koja je dokaz da je Kai nažalost otišao u težak kurac. Rekao bih kakav front cover takav album ali neću, uvrediće mi se Mekong delta. Edited May 4, 2014 by Grobodan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Cvili mi kita za Mekong Delta... Ovo jeste najprazniji album posle sta ti ja znam koliko kurca od vremena, ali stucavicu ti necu oprostiti, plus za zeciji titis niko nije skontao od vas papaka... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Kai Hansen >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Kai Hansen >>> bilo ko, pa cak i ja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Soko zove orla, Oro zove Simon Dida!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nenene, sto da pustim taj kad jos uvek postoje prvih 6 albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Zbog sira! http://www.youtube.com/watch?v=k8MW_zh6yV0 Karnisovas! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 E bas volem ovu stvar. Majestic bio dobar album al potcenjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Izuzetan album sa fantastičnim aranžmanima. Šteta što ne furaju više stvari live http://youtu.be/KFS8XHDusbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Albumčina, favorit odmah posle No world order. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Au brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Dobro sad ga malo pretera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Iskreno kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Mislim da treba još da provrtiš Insanity & Genious, Land of the Free, Somewhere Out in Space i Power Plant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts