Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Sorry, can't register. The following users already have the same IP as yourself: liliputanac majku mu Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Daj link da glasam za Kipera III Quote
StarbreakeR Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Salim se...isti je link...odes u Power Metal Kategoriju i glasas...ja mislim da ce Kamelot da pobedi...najveca paljevina bre... Ali naravno dok su GR i Ween zivi uvek ce biti kvalitetnog Power Metala Quote
blacksmith Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Sorry, can't register. The following users already have the same IP as yourself: ne kapiram, nedaju ti da glasas jer imas istu ip adresu kao i liliputanac? jel imas kablovski internet? Kamelot da bude ispred Majestica??? zasto si to reko...? to nema sanse nije mi jasno dali je onaj raspored bendova po broju glasova? sto li ne pisu rezultati? Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Nije po broju glasova...vec je onako Random...to je da bi rezultate saopstili tek nakon svih glasanja...a ovo sa IP-om je da se jedan isti ne bi registrovao vise puta i glasao vise puta - 1 covek 1 glas... Pa ne znam tu se vise glasa za popularnost nego za kvalitet...da ovamo udarimo poll koji je najbolji Power svi bi rekli CoB...cak iako ima 100 boljih power(i bilo kojih drugih) bendova... A i vec sam se razocarao u taj sajt...ja prosle godine glasao za Iron Savior a ono pobedio Nightwish - Once... Quote
blacksmith Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 a ovo sa IP-om je da se jedan isti ne bi registrovao vise puta i glasao vise puta - 1 covek 1 glas... ma znam to, alija imam isti ip ko jos par likova tamo, i zato se i ostvlja mail... nikad nebih glasao za cob prvo iz razloga sto oni i nisu pravi power, kad cujem power prvo pomilim na gamazrak... vido sam da je najvis pobedio prosle godine, ali se nevidi ko je bio tamo konkurencija njveca...to su dosli ljudi koji i nisu culi ostale bendove, pa onda za kog drugog da se glasa nego za najtvizn... Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Upravo o tome i pricam...dodju neki pocetnici i glasaju za jedinu stvar za koju su culi(u ovom slucaju Kamelot zato sto vecina tih "mladjih" ili stavec ne znam kako da kazem...su culi samo za Kamelot...popularan je bend...i eto... Quote
StarbreakeR Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 "Hi everybody!.. I've been asked to say something about my injury 'cause I was still missing at the shows in Russia, where again Kasperi from GUARDIANS OF MANKIND helped us out and played the guitar beside Kai. First, I want to thank Kasperi for making all shows happen and not bringing me, the band and of course the fans (not to forget the promoters, ehe) in trouble. Sure I'm very sad that I had to stay at home, thinking "guess now they go on stage rocking", but it was absolutly impossible, otherwise I would have done it. On the other hand I'm happy for the fans, getting a very special GAMMA RAY show, and Kasperi, who might had a good experience at all playing with the originals. Last week I underwent another examination at my orthopedist in Hamburg because of too strong pain and by the way my left forearm looked like the one from Popeye. The result is a fracture on the left forearm, I've bruised my ribs and pulled my back. But I already can eat solid food again, ehe... The healing process will take a few weeks and I will start with rehabilitation training soon, hoping everything will cure well, not to play only slide-guitar in the future. And beside picking my nose for bogeys I could use the free time for writing a new song for the next album, very classic gammaray melodic speed metal... Thanx to all of your best wishes and support, and... ...stay away from the towers, eh, frozen steps on ferry boats. Cheeerrzz! Henjo" Evo...ako se neko sekirao za njega sada zna da mu je dobro Cak je napisao i novu stvar...bice to :headbang: Quote
Angelystor Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 U svakom tunelu ima neko svetlo...samo da se ne cheka na novi album opet 4 godine. Quote
vlad Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Bio bi to zaista podugačak tunel!!!! Quote
StarbreakeR Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Yeah...mislim da ce skoro da bude...ali zbog problema sa izdavackom kucom za koje sam pricao...(kada me niko nije slusao, jel?)...najvverovatnije ce da kasni...mada mnogo vise cekam DVD... Quote
Angelystor Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ako ce i oni da ga snimaju u Bugarskoj nema shanse to da propustim No way Pedro! Quote
StarbreakeR Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Yeah...na to vec MORA da se ide...mada su prosle godine navracali u Bug.Sumnjam da ce opet... Quote
StarbreakeR Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 You Suck ti mali neizivljeni drkadzijo...ko si ti da sudis da li je neki bend dobar ili losh...da li si ti negde stigao...samo sedis u stolici i slusas Mp3...kada ti budes pravio muziku 15 godina onda kazi sta je dobro sta ne do tada ako nemas jake argumente zacepi! Molim Modove ako uopste postoje da obrisu zadnja 2 posta(ukljucujuci i ovaj!) Quote
Vule iz Kule Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Taj "mali neiživljeni drkadžija" je žensko... Quote
StarbreakeR Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Eeee....pa to mi je pomutilo planove...sta je onda zenski izraz za drkadziju Ma zezam se ja ali me nerviraju ljudi koji tako samo Gamma Sucks,Rhapsody Sucks...a nemaju pojma...imam jednog takvog ovamo... Quote
Angelystor Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Chemu chupati kosu zbog gluposti? Pusti "No Return" i uzivaj..i odi na neku drugu temu Quote
StarbreakeR Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Ma daaaaa...ko chupa kosu...samo treba da se lepo izdere da bi svima njima doslo u glavu Quote
StarbreakeR Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Nego ima li neko ove Remastere...bas mi to treba... Quote
StarbreakeR Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 GAMMA RAY DOLAZI LETOS U BUGARSKU!!! 06.08.2006 Kavarna (BG) Monsters Of Rock hehehe...koliko ce to da bude ludilo...!!! Quote
Angelystor Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 vec 4 godine letujem u bugarskoj i rekao sam da cu od ove godine da menjam... ...izgleda da cu morati da odlozim tu odluku Quote
StarbreakeR Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Ma **bes sve...na GR idem 100%...punoletan sam tako da no frke...vec za neki dan se uclanjujem na Schizo Fan Club i dobijam backstage...pa ako bog da idem u backstage...ajd ako hoces Vanish pa cu i tebe nekako unitra da promuvam...kao ono...ti si mi licni rob Quote
Angelystor Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 E dobro me podseti..i ja sam od leta punoletan Uchlanjen si u fan klub? O mocno...cu se umuvam nekako then Quote
StarbreakeR Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Ma nisam ali kosta samo 10e...tako da cu najverovatnije da se uclanjujem...samo da vidim da se ne desi neko otkazivanje umedjuvremenu...a iako otkazu imam pristup nekim bootlezima i tako to... Quote
Recommended Posts