Jump to content

Recommended Posts

Posted

I baš nikakav ni bonus, ni neki neobjavljeni live snimak, ništa... Jedino što je fino pakovanje i kao eto ima te liner notes.

Potencijalno tržište za ovo izdanje je onih npr. 53 fanatika na svijetu koji moraju da imaju sve od benda u fizičkom obliku.

A ove ranije pjesme, jesu li albumske verzije ili one sa Blast From the Past, sa Kaijem?

• Upvote 1
Posted

:bigblue:

Kupujem ih i ja na originalu (a i na vinilu kad naletim), ali samo albume i live, ne moram baš sve. Dobro, imam i Blast From The Past naravno. A napabirčio sam usput i Heaven Can Wait EP i Silent Miracles EP...

Fale mi još Empire, No World Order i LOTF II.

Posted

Meni samo PP :/ A danas bi trebalo da mi je Alive 95 stigao :rockdevil:

Ovaj sam hteo čak i preorder da spičim, ali mi bilo mnogo (tipa 14-15 funti na amazonu), tako da ću ga pribaviti kad vidim po nekoj "lepšoj" ceni, Jeste nice-to-have, ali nije must have.

• Upvote 1
Posted
A ove ranije pjesme, jesu li albumske verzije ili one sa Blast From the Past, sa Kaijem?

Samo The Spirit i Tribute to the Past su sa Ralfom, ostalo su BftP verzije.

Meni fale prva 3 + LotF 2 od studijskih, i još koješta od ovih ostalih izdanja (zavidim vam za Blast i Alive) >_<

Posted

Svaka čast, kolekcionari. :pivopije: Ja jedino što imam je To the metal na vinilu i CD-u, uzeo na koncertu onomad. Za sada mi je dovoljno, ima mnogo bendova sa kojima treba jednako ozbiljno napredovati kada je kolekcija u pitanju. :mrgreen:

I iskreno, ja sam toliko isforsirao verziju Heaven can wait sa Blast from the past kompilacije da, koliko god gotivio prvi album, uvek će mi ova kasnija verzija biti draža. :da:

Posted

zavidim vam za Blast i Alive

Ta dva su esencijalna.

Da moram da zadržim samo 2 izdanja od GR, to bi bila ta dva, zato i jesu bila prioritet.

Alive 95 mi je jedan od najdražih live albuma (a uglavnom nisam fan istih) ikad, možda čak i najdraži.

Svaka čast, kolekcionari.

Jbg, Kai je božanstvo koje se mora ispoštovati, bez obzira na ovaj zastoj u kreativnosti. :bigblue:

I iskreno, ja sam toliko isforsirao verziju Heaven can wait sa Blast from the past kompilacije da, koliko god gotivio prvi album, uvek će mi ova kasnija verzija biti draža. :da:

Meni su skoro sve verzije sa Blast draže od originalnih.

Posted

Alive 95 mi je jedan od najdražih live albuma (a uglavnom nisam fan istih) ikad, možda čak i najdraži.

Onaj vrisak kad publika otpeva svoj deo u Future World, naježih se samo setivši ga se!

Posted (edited)

Ja tek sad uzeo da gledam tracklist ovog "Best of"-a. Ima po dve pesme sa sumnjivih LOTF2 i TTM, tri sa očaja zvanog Empire Of The Undead, a samo dve sa Somewhere Out In Space. Kai je definitivno izgubio kompas.

Edited by Angelystor
Posted

Pa hoće kao da učini i još uvijek aktuelni album reprezentativnim i rame uz rame sa klasicima, al tu ne pomaže nikakva magija...

Onaj vrisak kad publika otpeva svoj deo u Future World, naježih se samo setivši ga se!

Skoro cijeli taj album je da se naježiš...

A kad smo već kod vrištanja & kidanja, čisto da se podsjetimo :wub:

• Upvote 1
Posted

Ooo da, ovaj album se i dalje jako fino drži kod mene sve ove godine kasnije. Ni ja u principu ne podnosim naslovnu, ali zato Deadlands, Empathy, No need to cry, Time to live, Mother angel, Rise... :rockdevil:

Posted

Meni je nekako na tom albumu srž cele ere benda od kada je Kai na vokalima: ima tu pomalo LOTF, SOIS-a, PP i NWO.

Kako se pogodilo i da je Dan izašao iz benda posle, nekako mi je album baš napravio lep presek karijere i pružio neki closure na celu priču.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Kako vreme prolazi,ovaj Kaji sve više izgleda ko muška kuravela,razblajhan,isti brus đener!još samo da ugradi pizdu.

a da,a muzika,ni za kurca više.il se kurvaju s koncertima il ti best offovi.prsli ko muda kroz bušne gaće.

• Upvote 1
  • Downvote 7
  • 4 weeks later...
Posted

And zero fucks were given that day.

Nego...

11060924_10203798868481215_8475547200118450373_n.jpg?oh=980d4ce2d2e1b53f79fc03494f60014f&oe=558C1FA9&__gda__=1438397156_8528e67ada4537968e85dde189d205bf

Na slici krajnje neobičan team-up: Alexander Dietz (Heaven Shall Burn), Dan Wilding (Carcass), Eike Freese (Dark Age) i tata Kai.

Kai je u interview-ima pominjao da hoće da odradi neki tribute svom 30-godišnjem bavljenju muzikom...sooooo...