Grobodan Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 A neces da stavis http://rusfolder.com/44261924 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Kolk'o ja volim taj live <3 iako je peglan do nesvesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 SOUL DIRKAM TI GAC'CE http://www.youtube.com/watch?v=e0LL84nyJGw 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 I to je to? Produkt onog glasanja? Meh... Ni Heal Me, ni Dream Healer, ni Space Eater, ni nešto zanimljivije sa Land of the Free, neki All of the Damned ili Abyss of the Void... Zato 2 obrade, drum & bass solo i Induction. Suštinski 14 pjesama od čega 2 obrade. I To The Metal. Džaba smo glasali moj Demone. Avalon Heaven Can Wait Last Before the Storm Induction Dethrone Tyranny I Want Out The Silence Drum & Bass Solo Blood Religion Master of Confusion Somewhere Out in Space To the Metal Encore: Man on a Mission Ride the Sky Land of the Free Send Me a Sign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Podseća me na one rezultate kad je Metallica stavila da glasaju fanovi. Sve hit to hita, nikakvih rariteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Meni bolja lista sa prvog datuma: http://www.setlist.fm/setlist/gamma-ray/2015/blondie-santiago-chile-33f43ce1.html To je nažalost izgleda za sad jedini datum gde su svirali "One With The World" :/ Meni je glavni problem sa ovom listom što nije nova, već je ovo iskopirana lista sa Empire turneje, sa fazon tri rotacije. Primer Jesu to dobre rotacije, ali one svakako ne čini ovo ni po čemu special ili best of listom, jer mislim iskreno da Avalon, TTM i sl. nemaju tu šta da traže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Sve u svemu, flop mrtvi, a baš sam se radovao ovoj turneji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 Pa doobro, ima lepih pesama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Novi vokal [media] [medina] Rekose da ce on i Kai deliti pesme, nece sve on pevati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 On već neko vreme gostuje sa njima, kao što je bilo reči pre par strana. Jebem li ga, dalo se očekivati da će Kai odustati od pevanja pre ili kasnije, ali mogli su da nađu nekog manje generičnog. Mislim lik ima glas, ima raspon, nadam se da je ta generičnost prosto stvar neiskustva i da će ga ovi malo upregnuti ako već nastupa sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Ja iskreno ne znam ni koga bih voleo sad da vidim na tom mestu. Nije ni bendu lako da napravi izbor. Doduše, mogli su barem da naprave neki trud u potrazi, ovo samo doveli drugara nekog i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Ćuti, nije Ripper Owens :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Mislim da bi pare koje bi davali za Rippera svako veče Kai pre trošio na Jack i marame. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Jbg, kad godine sustignu Keep Cool and Go Steven Tyler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Ako nista drugo, doveli su baticu koji ima slicnu boju glasa i to ce i dalje da bude to. Nije se odmaklo od sustine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Kaiša se zaljubio <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Au jbt ja mislio ovaj neki gost kad ono ravno pravni clan... kako mi se ne svidja nijedan potez koji GR vuku u poslednje vreme :/ Btw javio se i Ralf Ralf Scheepers As the ex vocalist of this amazing band I want to express my support and respect to this decision! Frank definitely fits in perfect and he seems to be very nice too! Looking forward to meet my friends of the Gamma Ray camp ASAP! Much success to you guys! Ralf Fin covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Mica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Ovo mi spoilovalo setlistu, ali mi drago što sam odgledao. Prodato, oću Ralfa nazad u GR ako već treba drugi pevač. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Meni posebno draga pesma, SW ljubavi, ako poginem kupi mi venac http://www.youtube.com/watch?v=YSbeUsFo8Wk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Za sve koji se brinu za Kaievu formu, evoga Gospodin Bogotac u akciji od sinoć: Sutra malo opširniji izveštaj, kad se oporavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Ja ću samo da metnem ovo ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Očekuju se detaljniji izveštaji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Ima perioda u životu kada sam manje slušao Gamma Ray, ima perioda kada sam više slušao Gamma Ray, ili samo Gamma Ray i, iako mi je poslednjih godinu-dve možda period kako ih najmanje slušam, opet sam se radovao koncertu, koji mi je nakon istog još jednom utvrdio Kai Hansen-a kao omiljenu osobu iz omiljenog mi metal žanra. Sa tim rečeno, i sa svim lošim stvarima koje su pratile Gamma Ray poslednjih godina (Danielov izlaza, Empire of the Undead, Kaievi problemi sa vokalom...), sama činjenica da smo dobili koncert kakav smo dobili je blago zapanjujuća. Bend je stvarno preusviran i energičan na bini, iako to nije baš onaj nivo kakav smo dobijali npr. u Beogradu sa Helloweenom i 2010e (pogotovo tad), opet mi je trenutno za koplje iznad od Hellloween-ove live izvedbe. Ehre brat bratu radi posao profesionalno, Henjo i Schlachter pouzdani Kaievi saborci, a sam Kai em što je milina gledati ga kako samouvereno melje kroz riffove i solaže, stvarno na trenutke zvuči vokalno predobro, ali sve u svemu, nazire se i što je doveden ovaj novi. Elem, Frank Beck...Ovo može da bude diskusija sama za sebe, nevezana toliko za sam koncert. Lik em ima neprepoznatljiv glas, donekle samo kopira uspešno Kaia, em je skoro potpuno drven na sceni, em se veliki deo koncerta jedva čuo (kad god je on bio glavni na pesmi više sam sebe čuo, što nije baš moglo kada je Kai pevao)...tako da, u mnogome njegova uloga uopšte nije izkristalisana. Izađe, odradi 2-3 pesme, pa ga nema, pa na nekoj pomogne Kaiu...pa se na nekoj pogube, ne znaju čiji je red da se peva I tako.... Sve u svemu, mislim da je najbolja opcija ili da se prepuste samo jednom vokalu (po mogućstvu ne ovom) ili da se Kai malo dovede u red. Setlista: http://www.setlist.f...y-13f51de9.html Otprilike 75% fenomenalno i nešto najbolje ikada i 25% laaaame Da prvo pomenem meni pluseve. Ovo mi je bio 6. Gamma Ray gig u nekih 8 godina i tek sam sa jebeno tek čuo "Somewhere out in Space"... E pa, misija se konačno završila I to smo još dobili onu extended (cca. 10min) verziju, magija jebena, ostvarenje sna, svršavanje na sve strane, neobuzdani naleti sreće, duge i jednorozi pred mojim očima dok je sve što sam gledao su suze i godine, U pičku materinu, davno me na (metal) koncertu nije ovako "ubila" pesma. One-two punch Heaven Can Wait/Last Before The Storm i to sa sve Kaiem, samim, na vokalu je možda bio najbolji početak Gamma Ray koncerta koji sam ikada video, a "One With The World" je nešto što def treba češće da posećuje GRay liste, zaboravljeni hit sa potcenjenog albuma. Zamali highlight se desio na bisu, kada su po povratku krenuli jebeni HEADING FOR TOMORROW da sviraju. I to je trajalo nekih tričavih 3-4 minuta, da bi se onda prebacili na Avalon. Hladan tuš. Presecanje klasika sa Avalonom mi je trebalo otprilike koliko mi treba i čir na kurcu. Ovime prelazim na minuse, a to su mi ti jebeni medleys. Pesme kao što su Rebellion In Dreamland i Halloween ili sviraš ili ne sviraš uopšte. Ovaj cocktease sa Rebellion-om mi je stvarno više dokurčio, a još bolnije mi bilo sa HfT. Sreća pa su bar SOIS ceo svirali. Druga stvar koju treba zabraniti su Drum (pa i Bass) soloi. Veštačko produžavanje svirke i potpuno gubljenje ikakvog fluida koncerta. Za vreme koliko su ovi soloi trajali je mogla barem Heading da se odsvira do kraja, RiD da ne pominjem. I još jedna stvar, što više ne znam da li mi je dobro ili ne, rege brejk u "I Want Out" Ovo ste možda već videli na snimcima GR koncerata iz zadnjih godinu-dve...težak #kaiprso momenat, ali sam tokom svirke nekako skontao...to je njegova "unarmed" verzija pesme, koju bar ima muda da izvede uživo za razliku od korporacijskih kurvi iz bivšeg mu benda :] /rant off Summarum, živ mi bio Gamma Ray još 25 godina, nadam se u bar ovoliko dobroj verziji. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts