Anоnymous Posted September 19, 2003 Report Share Posted September 19, 2003 Ne znam ko je i koliko upoznat sa radom ovog (mozda najboljeg brazilskog black-a), ali oni koju jesu sta misle o njemu? Za mene je I.N.R.I. jedan od najboljih black metal albuma svih vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 Konacno i ja nabavih INRI.Odlican album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 INRI je super jebote!Pogotovo Black Vomit,pravi BM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Satanic lust,aaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 Dobra je Satanic Lust,ali meni su najbolji melodicni delovi nema sta uz Bathory,HellHammer,Sodom i prvu Sepulturu,Sarcofago su pravi ocevi BM-a.Dobra je INRI(Fuck you,Fuck You Jesus Christ),ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije kao vecini bendova 80-tih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 Sarcofago ima dosta death metala u svojoj muzici, ali nevermind. Sluš'o sam jedino "Screeches from the Silence" i ODLIČNA je, pogotovo onaj dio na klavijaturama! Šta je sada sa njima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 Dobra je Satanic Lust,ali meni su najbolji melodicni delovi nema sta uz Bathory,HellHammer,Sodom i prvu Sepulturu,Sarcofago su pravi ocevi BM-a.Dobra je INRI(Fuck you,Fuck You Jesus Christ),ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije kao vecini bendova 80-tih. Jebiga,klasicna Brazilska skola.Brazilski bendovi su stvarno bestijalni,brutalno do bola!Uzmi samo staru Sepulturu,Krisiun... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 Sarcofago ima dosta death metala u svojoj muzici, ali nevermind. Sluš'o sam jedino \"Screeches from the Silence\" i ODLIČNA je, pogotovo onaj dio na klavijaturama! Šta je sada sa njima? Nisam slusao navedeni,ali je tacno da Sarcofago ima dosta DM-a,cak mozda i preovladjuje u odnosu na melodicne BM delove.Inace o clanovima grupe pojma nemam ko su gde su itd... Iz koje je godine taj album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 Dobra je Satanic Lust,ali meni su najbolji melodicni delovi nema sta uz Bathory,HellHammer,Sodom i prvu Sepulturu,Sarcofago su pravi ocevi BM-a.Dobra je INRI(Fuck you,Fuck You Jesus Christ),ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije kao vecini bendova 80-tih. Jebiga,klasicna Brazilska skola.Brazilski bendovi su stvarno bestijalni,brutalno do bola!Uzmi samo staru Sepulturu,Krisiun... He,he u pravu si,ne znam da li postoji nesto mracnije od prve Sepulture posebno od Bestial(ne) Devastation,INRI je tu u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 i kako ono bese: fuck you fuck you fuck you jesus christ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 Chuo samo Behemoth - Sathanas (Sarcofago Cover) i skroz valja... Valjda cju da iskopam josh neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 INRI kvlt!!! Ovo treba na Thrash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Sigurno ne u thrash,oni su blackdeath. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Zadnje shto su je Death. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Slusao sam tribute album.Hmmm,nekoliko veoma zanimljivih bendova je obradjivalo Sarcofago.Npr.Zemljaci Mystifier- Satanic Lust,veoma dobra obrada(za razliku od njihove obrade Rotting Christ-a).Impaled Nazarene i Black Witchery-Black Vomit.Naravno BW,samo da je zvuk prljaviji kao na njihovom albumu bilo bi savrseno,izgleda da je ova obrada malo starija. Jebem mu sunce,uvek mi se svidjala ova isprogramirana obrada Satyricona-I.N.R.I-a.Ona ritam masina pa rafalna paljba. Ali ubedljivo najbolja je Conqueror-Christ's Death,takodje stara obrada sa albuma.Sta reci,ponovo bradonja na delu i njegov nenadjebivi stil. Tu su jos i Angel Corpse,Exhumed,Impurity...nista specijalno,al' opet nekoliko zanimljivih covera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 preslusao sam samo par pesama sa INRIa, necu puno da komentarisem, dok nenabavim ostalo - Desecration jebe keve, a koliko sam im citao tekstove, odlicni su - totalna perverzija i blasfemija, to je OLD SCHOOL!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELLNATION Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije naprotiv. imaju jasno definisanu ideologiju, samo treba da slushash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Jedan od meni omiljenih blackthrash bendova. Zivotinjski gladan. Imam komplet diskografiju, ali 'INRI' jednostavno vristi: METAL! Right in your face. Iako ne s navedenog albuma, omiljena pjesma koju mogu u svako doba slusati je 'F.O.M.B.M./Fuck Off Melodic Black Metal' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 au,sto je zivnuo black forum posto tako obozavate sarcofago,pokusajte i sledece:sextrash,hadez,mystifier(demo),necrofago...manje-vise isti stil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 au,sto je zivnuo black forum posto tako obozavate sarcofago,pokusajte i sledece:sextrash,hadez,mystifier(demo),necrofago...manje-vise isti stil Jesi video?Jebasmo mu kevu Cek...Hadez?Jesu isto Brazilci?Za ostale znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) Imam chetir' albuma,ne zna se koji je bolji! Fali mi samo ovaj iz devedeset sedme. Edited August 5, 2006 by Akumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 INRI kvlt!!! Ovo treba na Thrash Haha, znachi leba mi se ne secam ovog commenta, a i da sam slushao INRI..ali evo sad nakon skorashnjeg slushanja 'tedo opet ovo da napishem A i josh uvek sam pri tome da ovo treba na thrasha.. Elem, uzmes malo Hellhammera, malko Sodoma, Bathory stari...i voala, INRI. Krajnje haotichan, ali na neki bizaran nachin i zarazan album.. Simple but effective, mislim da tako moze da se opishe album. Rotting-Od svih albuma, ponajvishe dobar Duze pesme, vishe versatilnosti, bolje riffanje, i ovde daleko veci fokus na thrashu. Otprilike prethodna formula+ more, more thrash. Tracy! Scourge-Josh veci fokus na thrashu, ovo je actually i prvi(jedini?) album za koji mozda moze da se kaze da je skoro pa pure thrash...ali sto se tiche tog thrasha, iskreno, album i previse vuche na Sepulturu na momente..though "Screeches.." jest jebena pesma, mala al nabijena. Hate-Da mi je samo znati koji kurac su hteli da postignu sa onom ritam mashinom. Znachi tako jebeno ruzno zvuchi...koji hrishcani. A plus sto ritam na trenutke uopste ne zvuci dobro, tj. totalno se ne uklapa...a u trenucima i kad ide dobro sa riffom, opet zvuchi prokleto ruzno. Bio bi mi album sigurno 2x slushljiviji a i bolji sa zivim bubnjarem... Od pesama mi do jaja God's Faeces i ajde Hate. Worst-Iskreno, blizu su mi i ovaj i hate..ne zna se koj je gori, dodushe ovaj album mashina ne jebe toliko, i chak i zvuchi "ljudski" na trenutke, ali opet..sto ne nadjose nekog da im svira bre. Album ima stvarno mocan zvuk dzitri, stvarno vrh, i "satanic lust" bi zvuchala tako mocno da nema onih bubnjeva, i ima finih riffova, though nema pesama kao "God's Faeces", naslovna je do jaja, doomy...ali jbg...ne to to. The Crust- The Govno. Pre svega, najgora jebena produkcija ikad...dzitra barem zvuchala mocno na proslom radu, ovde chak i to sranje, bubnjevi - uzas zivi. Ali bitno da ima pesma "Fuck Off Melodic Black Metal". sas sve: Brutal Death Metal rules Fuck off the melodic black metal Fuck off: Cradle of Filth! Kovenantt! Emperor! Dimmu Borgir ! Tiamat!! ajde ove ostale i da razumem...al sto Emperora dira? Mrsh u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ovo je thrash kucke!!! I ako je ovo black,onda ajmo rokajte i prva dva albuma slayera, prvi destruction,zar ste toliko neuki? LOCK! ili prebac na thrash! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 napokon bogovi jedan od bendova koji me je uveo u extremni metal,obozavam taj praljavi black/thrash/death to je jednostavno moj sound,a juzna amerika je puna tih bendova i danas,jer ljudi ne gledaju na trendove jebe im se jos uvijek zive u 80-tim!!!!mnogi ce reci da je SARCOFAGO prvi pravi ekstremni bend iz brazila sto je greska(DORSAL ANTLANTICA je bila prva) whatever I.N.R.I je jebeno remek djelo kao i laws of scourge!!!juzne amerika je zakon jebe sve scene svijeta ako volite SARCOFAGO poslusajte onda pionire brazilske black/thrash scene HOLOCAUSTO(prvi album),VULCANO.MUTILATOR,a od novijih u tom fazonu su isto dobri APOCALYPTIC RAIDS I SODOMIZER!!!! old school mrtvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HADES Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Strašan bend, prva dva su pravi bm klasici, posle sve više ubacuju death metal u svoj zvuk ali i na tim albumima jebu kevu! 'Ladno Wagner danas predaje u nekoj ekonomskoj skoli mnogi ce reci da je SARCOFAGO prvi pravi ekstremni bend iz brazila sto je greska(DORSAL ANTLANTICA je bila prva) A Vulcano?! Edited October 11, 2008 by QUORTHON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts