Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam ko je i koliko upoznat sa radom ovog (mozda najboljeg brazilskog black-a), ali oni koju jesu sta misle o njemu? Za mene je I.N.R.I. jedan od najboljih black metal albuma svih vremena.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dobra je Satanic Lust,ali meni su najbolji melodicni delovi nema sta uz Bathory,HellHammer,Sodom i prvu Sepulturu,Sarcofago su pravi ocevi BM-a.Dobra je INRI(Fuck you,Fuck You Jesus Christ),ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije kao vecini bendova 80-tih.

Posted

Dobra je Satanic Lust,ali meni su najbolji melodicni delovi nema sta uz Bathory,HellHammer,Sodom i prvu Sepulturu,Sarcofago su pravi ocevi BM-a.Dobra je INRI(Fuck you,Fuck You Jesus Christ),ali se vidi da im nedostaje definisane ideologije kao vecini bendova 80-tih.

Jebiga,klasicna Brazilska skola.Brazilski bendovi su stvarno bestijalni,brutalno do bola!Uzmi samo staru Sepulturu,Krisiun...

Posted

Sarcofago ima dosta death metala u svojoj muzici, ali nevermind. Sluš'o sam jedino \"Screeches from the Silence\" i ODLIČNA je, pogotovo onaj dio na klavijaturama! Šta je sada sa njima?

Nisam slusao navedeni,ali je tacno da Sarcofago ima dosta DM-a,cak mozda i preovladjuje u odnosu na melodicne BM delove.Inace o clanovima grupe pojma nemam ko su gde su itd...

Iz koje je godine taj album?

Posted

Jebiga,klasicna Brazilska skola.Brazilski bendovi su stvarno bestijalni,brutalno do bola!Uzmi samo staru Sepulturu,Krisiun...

He,he u pravu si,ne znam da li postoji nesto mracnije od prve Sepulture posebno od Bestial(ne) Devastation,INRI je tu u svakom slucaju.

• 9 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Slusao sam tribute album.Hmmm,nekoliko veoma zanimljivih bendova je obradjivalo Sarcofago.Npr.Zemljaci Mystifier- Satanic Lust,veoma dobra obrada(za razliku od njihove obrade Rotting Christ-a).Impaled Nazarene i Black Witchery-Black Vomit.Naravno BW,samo da je zvuk prljaviji kao na njihovom albumu bilo bi savrseno,izgleda da je ova obrada malo starija.

Jebem mu sunce,uvek mi se svidjala ova isprogramirana obrada Satyricona-I.N.R.I-a.Ona ritam masina pa rafalna paljba. Ali ubedljivo najbolja je Conqueror-Christ's Death,takodje stara obrada sa albuma.Sta reci,ponovo bradonja na delu i njegov nenadjebivi stil.

Tu su jos i Angel Corpse,Exhumed,Impurity...nista specijalno,al' opet nekoliko zanimljivih covera.

• 4 months later...
Posted

preslusao sam samo par pesama sa INRIa, necu puno da komentarisem, dok nenabavim ostalo - Desecration jebe keve, a koliko sam im citao tekstove, odlicni su - totalna perverzija i blasfemija, to je OLD SCHOOL!!!

• 6 months later...
  • 3 months later...
Posted

Jedan od meni omiljenih blackthrash bendova. Zivotinjski gladan. Imam komplet diskografiju, ali 'INRI' jednostavno vristi: METAL! Right in your face.

Iako ne s navedenog albuma, omiljena pjesma koju mogu u svako doba slusati je 'F.O.M.B.M./Fuck Off Melodic Black Metal' icon_biggrin.gif

Posted

au,sto je zivnuo black forum pivopije.gif

posto tako obozavate sarcofago,pokusajte i sledece:sextrash,hadez,mystifier(demo),necrofago...manje-vise isti stil

Posted
au,sto je zivnuo black forum pivopije.gif

posto tako obozavate sarcofago,pokusajte i sledece:sextrash,hadez,mystifier(demo),necrofago...manje-vise isti stil

Jesi video?Jebasmo mu kevu icon_rockdevil.gif

Cek...Hadez?Jesu isto Brazilci?Za ostale znam...

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted
INRI kvlt!!!

Ovo treba na Thrash

:rockdevil:

Haha, znachi leba mi se ne secam ovog commenta, a i da sam slushao INRI..ali evo sad nakon skorashnjeg slushanja 'tedo opet ovo da napishem :) A i josh uvek sam pri tome da ovo treba na thrasha..

Elem, uzmes malo Hellhammera, malko Sodoma, Bathory stari...i voala, INRI. Krajnje haotichan, ali na neki bizaran nachin i zarazan album.. Simple but effective, mislim da tako moze da se opishe album.

Rotting-Od svih albuma, ponajvishe dobar :da: Duze pesme, vishe versatilnosti, bolje riffanje, i ovde daleko veci fokus na thrashu. Otprilike prethodna formula+ more, more thrash. Tracy!

Scourge-Josh veci fokus na thrashu, ovo je actually i prvi(jedini?) album za koji mozda moze da se kaze da je skoro pa pure thrash...ali sto se tiche tog thrasha, iskreno, album i previse vuche na Sepulturu na momente..though "Screeches.." jest jebena pesma, mala al nabijena.

Hate-Da mi je samo znati koji kurac su hteli da postignu sa onom ritam mashinom. Znachi tako jebeno ruzno zvuchi...koji hrishcani. A plus sto ritam na trenutke uopste ne zvuci dobro, tj. totalno se ne uklapa...a u trenucima i kad ide dobro sa riffom, opet zvuchi prokleto ruzno. Bio bi mi album sigurno 2x slushljiviji a i bolji sa zivim bubnjarem... Od pesama mi do jaja God's Faeces i ajde Hate.

Worst-Iskreno, blizu su mi i ovaj i hate..ne zna se koj je gori, dodushe ovaj album mashina ne jebe toliko, i chak i zvuchi "ljudski" na trenutke, ali opet..sto ne nadjose nekog da im svira bre. Album ima stvarno mocan zvuk dzitri, stvarno vrh, i "satanic lust" bi zvuchala tako mocno da nema onih bubnjeva, i ima finih riffova, though nema pesama kao "God's Faeces", naslovna je do jaja, doomy...ali jbg...ne to to.

The Crust- The Govno. Pre svega, najgora jebena produkcija ikad...dzitra barem zvuchala mocno na proslom radu, ovde chak i to sranje, bubnjevi - uzas zivi. Ali bitno da ima pesma "Fuck Off Melodic Black Metal". sas sve:

Brutal Death Metal rules

Fuck off the melodic black metal

Fuck off: Cradle of Filth! Kovenantt!

Emperor! Dimmu Borgir ! Tiamat!!

ajde ove ostale i da razumem...al sto Emperora dira? Mrsh u kurac.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ovo je thrash kucke!!!

I ako je ovo black,onda ajmo rokajte i prva dva albuma slayera, prvi destruction,zar ste toliko neuki?

LOCK! ili prebac na thrash!

• 2 months later...
Posted

napokon bogovi jedan od bendova koji me je uveo u extremni metal,obozavam taj praljavi black/thrash/death to je jednostavno moj sound,a juzna amerika je puna tih bendova i danas,jer ljudi ne gledaju na trendove jebe im se jos uvijek zive u 80-tim!!!!mnogi ce reci da je SARCOFAGO prvi pravi ekstremni bend iz brazila sto je greska(DORSAL ANTLANTICA je bila prva) whatever I.N.R.I je jebeno remek djelo kao i laws of scourge!!!juzne amerika je zakon jebe sve scene svijeta ako volite SARCOFAGO poslusajte onda pionire brazilske black/thrash scene HOLOCAUSTO(prvi album),VULCANO.MUTILATOR,a od novijih u tom fazonu su isto dobri APOCALYPTIC RAIDS I SODOMIZER!!!!

old school mrtvi :rockdevil:

• 8 months later...
Posted (edited)

Strašan bend, prva dva su pravi bm klasici, posle sve više ubacuju death metal u svoj zvuk ali i na tim albumima jebu kevu!

'Ladno Wagner danas predaje u nekoj ekonomskoj skoli :)

mnogi ce reci da je SARCOFAGO prvi pravi ekstremni bend iz brazila sto je greska(DORSAL ANTLANTICA je bila prva)

A Vulcano?!

Edited by QUORTHON