Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvo nisam znao da li da otvorim temu na domacoj sceni ili na hard rock-u posto bend svira obrade domacih i stranih bendova, od Riblje Corbe i Kerbera, preko Bon Jovia do Maidena, Judasa i ostalih ali evo teme ovde smile.gif

Dakle sta mislite o bendu, kako vam se dopadaju svirke i ostalo...

Ja sam ih slusao dva-tri puta i mogu reci da su SUPER kako skidaju stvari odlicno zvuce...

evo sad sam se upravo vratio sa njihove svirke biggrin.gifbiggrin.giftongue.gif

dakle komentari :

Posted

Ha Ha Ha i ja sam sinoc bila, u sustini bilo je super ali bilo je nekih smornih delova...Nije los bend sto se tice svirke, mogu da naprave atmosferu, ali...sto se nekih pesama tice bilo je dosta gresaka biggrin.gifa: Pa sve u svemu zacin C biggrin.gif

Posted

Prorock su mnooooogo jak bend biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: Znam vec dugo vremena bubnjara Vladu, a stvarno nisam znao da decko svira bubnjeve smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Sto se sinocne svirke tice mogu reci samo da su mi ulepsali ionako lepo vece biggrin.gifa: biggrin.gifbiggrin.gif

Posted

a ti si kao, pratio svirku... tongue.gif  :P  :P  

ubi se covek od slusanja... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

kao, ONI ti ulepsali vece... biggrin.gif  :D  :D  

(ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju)

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

samo cu reci YOOOOOJ!

e melinda ti bi sad bezgreshno smile.gifbiggrin.gif

Posted

e bas su likovi, nisam sinoc bila, ali sam bila na gomili njohovih svirki, i u kuglashu i holidayu... i za novu godinu su svirali u holidayu...

odlicno sviraju, ponekad zajebu, ali nije bitno... uglavno odlicna atmosfera, odlican vokal (u svakom pogledu biggrin.gif) i eto tako...

Posted

a ti si kao, pratio svirku... tongue.gif  :P  :P  

ubi se covek od slusanja... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

kao, ONI ti ulepsali vece... biggrin.gif  :D  :D  

(ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju)

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

samo cu reci YOOOOOJ!

e melinda ti bi sad bezgreshno smile.gifbiggrin.gif

sad bih ti nesto napisala ali necu da te javno kompromitujem, a i vise odgovara temi "svi vi prokletnici" tako da... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Posted

odlicni su

inace, oni jesu bend iako nemaju autorske stvari.

u poplavi nazovi bendova kod nas, prorock je jedan od rijetkih koji zna da napravi sjajnu atmosferu, a to stvarno treba da se cijeni.

ponekad se smorim i na koncertima velikih bendova, a s prorockom to dosada nije bio slucaj.

zelim da otskacem jos jedan tribute to bon jovi, sa prosirenim repertoarom! biggrin.gif

• 2 weeks later...
Posted

... super su :wink: sasvim su ql

zelim im puno srece i dalje i " DA SLUCAJNO MI NE MENJAJU VLADU IZ BENDA :wink::wink::wink: " smile.gif

Vladu jedino znam ovako ... pa mi je ql sto znam da postoje ljudi kao sto je on! smile.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Puno pozdrava Vlakey smile.gif hehe (ali ne Moog)

PS: Vlado nemoj da nestajesh iz BGa u Decembru =)) heheh

Posted

Mogao bi neko ko zna nekog iz benda da im kaze, da ovde ostavljaju termine svojih svirki, ja bi vrlo rado isao opet da ih cujem, al neznam gde i kada sviraju.......