Telcontar Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Prvo nisam znao da li da otvorim temu na domacoj sceni ili na hard rock-u posto bend svira obrade domacih i stranih bendova, od Riblje Corbe i Kerbera, preko Bon Jovia do Maidena, Judasa i ostalih ali evo teme ovde Dakle sta mislite o bendu, kako vam se dopadaju svirke i ostalo... Ja sam ih slusao dva-tri puta i mogu reci da su SUPER kako skidaju stvari odlicno zvuce... evo sad sam se upravo vratio sa njihove svirke dakle komentari : Quote
Face Of Melinda Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ha Ha Ha i ja sam sinoc bila, u sustini bilo je super ali bilo je nekih smornih delova...Nije los bend sto se tice svirke, mogu da naprave atmosferu, ali...sto se nekih pesama tice bilo je dosta gresaka a: Pa sve u svemu zacin C Quote
Gothic Angel Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Prorock su mnooooogo jak bend a: a: a: Znam vec dugo vremena bubnjara Vladu, a stvarno nisam znao da decko svira bubnjeve Sto se sinocne svirke tice mogu reci samo da su mi ulepsali ionako lepo vece a: Quote
Ater Angelus Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 a ti si kao, pratio svirku... ubi se covek od slusanja... kao, ONI ti ulepsali vece... (ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju) Quote
VOJVODA Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Nisam otisao, ima Srdjan glavu da mi odsece. Quote
Telcontar Posted September 20, 2003 Author Report Posted September 20, 2003 a ti si kao, pratio svirku... ubi se covek od slusanja... kao, ONI ti ulepsali vece... (ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju) samo cu reci YOOOOOJ! e melinda ti bi sad bezgreshno Quote
Buba :) Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 e bas su likovi, nisam sinoc bila, ali sam bila na gomili njohovih svirki, i u kuglashu i holidayu... i za novu godinu su svirali u holidayu... odlicno sviraju, ponekad zajebu, ali nije bitno... uglavno odlicna atmosfera, odlican vokal (u svakom pogledu ) i eto tako... Quote
Ater Angelus Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 a ti si kao, pratio svirku... ubi se covek od slusanja... kao, ONI ti ulepsali vece... (ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju) samo cu reci YOOOOOJ! e melinda ti bi sad bezgreshno sad bih ti nesto napisala ali necu da te javno kompromitujem, a i vise odgovara temi "svi vi prokletnici" tako da... Quote
scissors Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 bend bez autorskog materijala nije bend... Quote
blondie Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 odlicni su inace, oni jesu bend iako nemaju autorske stvari. u poplavi nazovi bendova kod nas, prorock je jedan od rijetkih koji zna da napravi sjajnu atmosferu, a to stvarno treba da se cijeni. ponekad se smorim i na koncertima velikih bendova, a s prorockom to dosada nije bio slucaj. zelim da otskacem jos jedan tribute to bon jovi, sa prosirenim repertoarom! Quote
Gothic Angel Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 a ti si kao, pratio svirku... ubi se covek od slusanja... kao, ONI ti ulepsali vece... (ej, pokusavam da se zaustavim, ali mi ne ide, ne obracaj paznju) Pa slusa se usima, right??? Quote
VOJVODA Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 odlicni su zelim da otskacem jos jedan tribute to bon jovi, sa prosirenim repertoarom! To se ceni. Kad cemo opet? Quote
blondie Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 sto se mene tice, moze odmah! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 bend bez autorskog materijala nije bend... Recimo kad nemozes da dovedes ili cujes te bendove da ih cujes uzivo bendovi koji ih obradjuju su prilicno zadovoljavajuci p.s OCUUUUUUUUUUUU LEEEEEEEEEED ZEEEEEEEEEPPELIIIIN Quote
Telcontar Posted September 21, 2003 Author Report Posted September 21, 2003 Nisam siguran da li sviraju zeppeline Quote
VOJVODA Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 OCUUUUUUUUUUUU LEEEEEEEEEED ZEEEEEEEEEPPELIIIIN I tata bi sine. Quote
Agarth Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Bnza (klavijaturista) je faca! Ej, carrre! Quote
~}AnGeL~of~Love{~ Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 ... super su sasvim su ql zelim im puno srece i dalje i " DA SLUCAJNO MI NE MENJAJU VLADU IZ BENDA " Vladu jedino znam ovako ... pa mi je ql sto znam da postoje ljudi kao sto je on! Puno pozdrava Vlakey hehe (ali ne Moog) PS: Vlado nemoj da nestajesh iz BGa u Decembru =)) heheh Quote
Марија П : Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Fanatastichan bend!!!!! Obozavam ih a: a: nego imaju li oni svojih autorskih pesama? :? Quote
Telcontar Posted October 9, 2003 Author Report Posted October 9, 2003 Mogao bi neko ko zna nekog iz benda da im kaze, da ovde ostavljaju termine svojih svirki, ja bi vrlo rado isao opet da ih cujem, al neznam gde i kada sviraju....... Quote
VOJVODA Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 PROROCK imaju veceras svirku u Kuglasu u Djusinoj, pa ko voli nek izvoli. Ja sam tamo, pozerisem se kao i uvek. Quote
Марија П : Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 I?I?I?I?iiii? Kako je bilooooooooooooo ? Quote
Telcontar Posted October 12, 2003 Author Report Posted October 12, 2003 aaaa nissaaaaaam bioooooooooooo sledecu svirku nesmem da propustim.... Quote
VOJVODA Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Bilo je mnogo dobro, jedino sto nije moglo da se dise. 'Bem ti ventilaciju u Kuglasu! :x Quote
Recommended Posts