Guest bergamot Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Srdjane koji si ti lik! Sta nas obavestavas o tamo nekim svadbama i zurkama na koje nismo pozvani:))) Sad se razmisljam da upadnem na tu svadbu. Jel to bio cilj? Quote
icon Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Srdjane koji si ti lik! Sta nas obavestavas o tamo nekim svadbama i zurkama na koje nismo pozvani:))) Sad se razmisljam da upadnem na tu svadbu. Jel to bio cilj? Veruj mi , to stavljam da bi moji iz benda znali gde sviramo . Pozzz :pivopije: Quote
Guest bergamot Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Hahahahha ne verujem! Shalila sam se ja malo. Bilo mi smesno sto vidim najavu za svadbu. Elem vidimo se na sledecoj svirci:)) Quote
super_serb_superstar Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ja mislio da se on zeni....reko najebo je Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ja mislio da se on zeni....reko najebo je Hahaha, ma gde... On da se zeni javio bi, prvo bi ovde ozvanicio Quote
super_serb_superstar Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 i to kada se bude zenio onda cemo mi njemu da pevamo :D :D Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) i to kada se bude zenio onda cemo mi njemu da pevamo Mogli bismo da stanemo sa ovom temom, pre ce nas on banuje nego sto cemo mu pevati na svadbi ako nastavimo ovako Vidimo se u LR-u, ko god da dolazi Edited September 8, 2008 by Distorzirana Oblanda Quote
super_serb_superstar Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 aj ti dodji u Kuglas moja damo pa cemo tamo da se vidimo :D Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) aj ti dodji u Kuglas moja damo pa cemo tamo da se vidimo Eh dzenKlmenu, ajde ti prvo u LR, a? Daleko je bre Kugla (vremenski ), ali bih i mogla da dodjem, ne pamtim kada sam tamo bila... Pa da pevamo i mi Edited September 8, 2008 by Distorzirana Oblanda Quote
Mali_Zmaj Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 joj al ce u kugli da bude vruce...opet cemo da se cedimo.... ili je mozda (a mozda i nije) ugradjena ventilacija ! ! ! Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 joj al ce u kugli da bude vruce...opet cemo da se cedimo.... ili je mozda (a mozda i nije) ugradjena ventilacija ! ! ! U Dangubi je jednom pred svirku bilo hladnjikavo, ali kad pocne svirka, dzaba vam klima Quote
super_serb_superstar Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Eh dzenKlmenu, ajde ti prvo u LR, a? Daleko je bre Kugla (vremenski ), ali bih i mogla da dodjem, ne pamtim kada sam tamo bila... Pa da pevamo i mi ma ja znam da cemo se videti u Kugli Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 ma ja znam da cemo se videti u Kugli Ti kao da znas da sam redovna na svirkama pa si siguran da se i tad vidimo Quote
super_serb_superstar Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ne neznam da sve obilazis jel obilazis!?!??! Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ne neznam da sve obilazis jel obilazis!?!??! Aham... Doduse pretezno BeograCke, na BeograCkim sam u 99% slucajeva... I zamolila bih "nadlezne" ako moze Wasted Years u petak, ne cuh je live od Szigeta Quote
Tanyam Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 SRKI SREĆAN TI ROĐENDAN!!! LJUBIM TE! Quote
icon Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Weceras pocinje sezona u dangubi !!! Pozzzz and cya :pivopije: Quote
icon Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Evo nekih svirki za oktobar koje su mi poznate : 2. danguba 10. L.Room 11. Galerija , Paracin 16. Danguba 18. Gule , Padina 23. L.Room 25. Green , Zrenjanin , Unplugged 26. Liverpool , St. Pazova 30. Danguba ( special ) 1.11. Millenium , BNS Pozzzz and CYA :pivopije: Quote
super_serb_superstar Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 za petak ostaje Kugla jel tako?!? Quote
Wild Child Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 sta je danguba specijal ? jel to kao specijal salama ona zidarska sto sam kupovao za kera? Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 E stvarno, i mene me zanima sta je to special?)) Striptiz? Ili ce ga bude u petak? Quote
icon Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 sta je danguba specijal ? jel to kao specijal salama ona zidarska sto sam kupovao za kera? E bas ta salama , u koju idu oci usi i ostale preradjevine Uskoro ce biti objavljeno sta je to special Pozzz Quote
_NeSa_ Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Znam ja sta je special - Srki se skida go za vreme "Give Me All Your Love ". Quote
Wild Child Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 ta ! to je ona salama sa belim dugmicima u njoj Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Pa kazem ja... za petak ostaje Kugla jel tako?!? Vidimo se, jel tako? Quote
Recommended Posts