Марија П : Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ma ne pitam zbog sebe vec zbog brata. Sto ne ide s tobom Zato sto ide sa najboljim drugom, koji je upravo dosao na vikend iz vojske. Moraju malo da se ispricaju. Quote
Telcontar Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 Bend je bezveze... Obican salonski orkestar za obrade. Ne kapiram zasto ovoliko strana o njima? Ti imash neke teshke probleme sa sluhom ??? Quote
Telcontar Posted February 12, 2004 Author Report Posted February 12, 2004 Gde prorock svira u petak i subotu sada ?? Posto neko mi rece da su u Magnum-u a ovde pise Zr .... Nego Srdjane nateraj ove iz benda da malo probaju da skinu nesto od Queensryche-a i W.A.S.P.-a..... il cemo mi da ih teramo Quote
icon Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Ja sam ti rekao u Kugli da su moji favoriti: 1.Animal (fuck like the beast) 2. L.O.V.E. machine 3.Murders in the new morgue 4.Still black enough 5.School daze Sto se tice Queensryche trebali bi u skorije vreme da uradimo ili I dont believe in love ili Eyes of the stranger ,ali ima jedna veoma zanimljiva stvar koju sam saznao danas a to je da idem definitivno u vojsku sad u martu tako da cemo da vidimo kako se stvari odvijaju A sto se tice petka i subote sviramo u Zr novost e samo svirka 28.2. u vrscu u klubu red&cool pozdrav Quote
Марија П : Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Icicemo mi od clana do clana. Kada zavrsavas vojsku?? Quote
Telcontar Posted February 13, 2004 Author Report Posted February 13, 2004 Pa taman dok si u vojsci mi cemo da zovemo sve clanove benda svaki dan dok ne pristanu da sviraju Salim se... Pa moraces da napravis ispracaj Quote
Archibald Reiss Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Sto ne odes u ono civlino sluzenje? a: Quote
Mrva Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Sjajan bend!!! Sve pohvale momcima na odlicnom sviranju. Pevac im je sladak k'o secer.... :oops: Quote
Марија П : Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Sto ne odes u ono civlino sluzenje? a: Pa i ide civilno da sluzi. Quote
icon Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Pazi necu nista da baksuziram ali trebalo bi civilno da sluzim jer sam predao zahtev i sve je po propisu a sad da li ce da prodje komisiju ne znam :? Sto se tice ispracaja verovatno ga nece biti jer ako budem isao civilno to se nece ni primetiti jer ce sve biti ko da nisam u vojsci. Kada budem saznao sta se desava sa mnom podelicu to sa vama a: Veliki pozdrav od gustera Quote
VOJVODA Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Bend je bezveze... Obican salonski orkestar za obrade. Ne kapiram zasto ovoliko strana o njima? Toliko strana o njima je iz prostog razloga jer je to kvalitetan 'salonski orkestar za obrade'. Imaju neke greske (kao i svi), ali ako mislis da ti mozes bolje, izvoli. Quote
VOJVODA Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Sto se tice Queensryche trebali bi u skorije vreme da uradimo ili I dont believe in love ili Eyes of the stranger ,ali ima jedna veoma zanimljiva stvar koju sam saznao danas a to je da idem definitivno u vojsku sad u martu tako da cemo da vidimo kako se stvari odvijaju Pa neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Quote
VOJVODA Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Sto se tice Queensryche trebali bi u skorije vreme da uradimo ili I dont believe in love ili Eyes of the stranger ,ali ima jedna veoma zanimljiva stvar koju sam saznao danas a to je da idem definitivno u vojsku sad u martu tako da cemo da vidimo kako se stvari odvijaju Pa neeeeeeeeeeeeeeeeeee! :ne: Quote
icon Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Pa fala Caki sto se brines za mene zato bih te ovom prilikom zamolio da mi sredis nesto preko veze , zato sto svi znamo da ti to mozes Druze DIREKTORE! Pozdrav Quote
VOJVODA Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Postoje dve opcije: kuvar na podmornici ili tenkista. Quote
Telcontar Posted February 23, 2004 Author Report Posted February 23, 2004 Ja bi izabrao tenkistu... Quote
icon Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Evo kao sto rekoh da vas obavestim sta sam uradio sa vojskom. Nista specijalno,ali vrlo bitno odobrili su mi civilno sluzenje sto znaci da ce Prorock i dalje da svira , a sto se tice ljudi koji su hteli da me vide bez kose , morace da pricekaju jos koju godinu Quote
icon Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 A evo i nekih svirki koje znam za Mart: 4.3.Duff konjarnik 6.3.Primus,Perlez 19.3.csh Pozarevac 20.3.Millenium B.N.S. 25.3.Piping N.Sad 26.3.Anuska Mol 27.3.Tabasco S.Mitrovica A izmedju treba da uleti neko Smederevo i Beograd Quote
icon Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Evo uletela je svirka u Kuglashu petak 12.3. pa ko voli nek izvoli Quote
LARA CROFT Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 a sto se tice ljudi koji su hteli da me vide bez kose , morace da pricekaju jos koju godinu ..............ili da te posete u sred noci sa ostrim makazicama Quote
icon Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 E pa de ste drugari? Sta se radi? E ako nekog interesuje evo nekih svirki za april za koje ja znam: 2.4. i 3.4. Zepellin , Muzlja ZR 9.4. Hard Rock sabac 15.4. Sub club Kragujevac 16.4. Kuglas 17.4. Speed Limit ,Senta 30.4. neki klub u Odzacima 1.5. Red&Cool , Vrsac Pozdrav svima iz narodne armije! Quote
Telcontar Posted March 29, 2004 Author Report Posted March 29, 2004 16.... to mi onako lepo dodje tacno dan pred ispit.... daj pomerite to za 17 Quote
Tatyannahhh Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 16.... to mi onako lepo dodje tacno dan pred ispit.... daj pomerite to za 17 srecno na ispitu!!!!!!!!! Quote
nwoggy Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 (edited) E, rece mi Srdjan da ce promeniti malo repertoar i odpevati nesto i za nas METALCE a ne samo F'N Bon Jovi-a! Ajde da mu verujemo! See y'all in "Kooglash"! Edited April 1, 2004 by nwoggy Quote
Tatyannahhh Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Da li da mu verujemo na rec?? Iskreno se nadam da ce biti tako!!!! Quote
Recommended Posts