Buba :) Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 bas sam to htela da kazem!!!! sneg ne obecava Quote
:Dea Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Mene verovatno nema 19og, ali vas zato ne propustam kada dodjete na brdo! Quote
Gothic Angel Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 auuuuuu, banovo Brdo... mogu da spavam kod sestre... Daleko je to mnogo... mora da ima jos neko mesto... Quote
axe Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ma shta fali kuglashu????Mesto je sad skroz ok kad su ga prosirili..Sve pohvale za poslednju svirku!!!Pozdrav za Milana....odlicno mi je odradio tatoo!!! Quote
MorgrayTheDark Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Srki imam ja jedno pitanje. Zasto je iz vaseg repertoara 'nestala' pesma "Hallowed Be Thy Name"? Quote
icon Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ce bude vracena Ako ima neko ko je iz Stare Pazove , a da cita ovo , u subotu 12-og smo kod vas. Inace kuglasu nista ne fali , mozda da je za jos stotinak mesta veci, jer da mu fali verovatno ne bismo tamo svirali jednom mesecno??? logicno Quote
Tristania Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 auuuuuu, banovo Brdo... mogu da spavam kod sestre... Daleko je to mnogo... mora da ima jos neko mesto... Pre cu da odem u Staru Pazovu nego tamo Quote
ALEXI =*WildChild*= LAIHO Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Srdjane sto se nejavljas nepises brate to nemoze tako .... Prolece se blizi a jos nismo dogovorili ni prase ni rostilj kampovanje nista ...... sta si zauzet kao nesto muzika ,a ovo ono brz sam heheeheheheeh ..... Salim se vidimo se 19 cisto da se najavim da izdvojis 5 minuta svoje slave da samnom popijes pice naravno na tvoj racun heheheehe STAY HEAVY Quote
MorgrayTheDark Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Iskreno se nadam da ce zaista da bude vracena, kao i da cete najzad skinuti 'Hail And Kill' !!! Vidimo se 19-og, ali i na Banovom Brdu (nekima nije tesko da se iscimaju zbog ProRock-a) Pozdrav!!! Quote
Dark Sonja Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Pre cu da odem u Staru Pazovu nego tamo I ja! Ako ti vozis! Quote
Danny Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 U petak Pancevo,Srki obavezno svirajte BJ. Quote
:Dea Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Hoce li u subotu biti WS? Ili ce opet biti onaj rad - KO SU ONI? MI NE ZNAMO KO SU ONI! Quote
icon Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Naravno da ce biti WS ( ko me malo bolje poznaje i sam zna da mi je to omiljeni bend ) Mada sam razmisljao da napravim nadmetanje Purple / Snake ( kao ono ide jedna pesma od ovih , pa jedna od onih) , ali ne bih da smorim ljude poz do subote A poz i do petka ko zeli da dodje u pancevo u Blue moon Quote
Pretendress Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Mada sam razmisljao da napravim nadmetanje Purple / Snake ( kao ono ide jedna pesma od ovih , pa jedna od onih) , ali ne bih da smorim ljude hm,hm,hm,to bi bilo interesantno Quote
shock! Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Purple / Snake ( kao ono ide jedna pesma od ovih , pa jedna od onih) , ali ne bih da smorim ljude nah...mene ne bih smorio...vidimo se veceras Quote
shock! Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 meni bilo mnoogo lepo veceras.....najlepse mi je bilo na "out in the fields"...."gde si u ovom glupom hotelu" je isto lepo palo...."rosanna" je fina pesmica za svirku ali mislim da treba da ide negde na pocetku..."perfect strangers" mi je isto bilo lepo da cujem...to se ne cuje cesto po svirkama....ona riba gost fino peva ali se slabo cula...i tako.....skinite "rock the night" za sledeci put..... poz. Quote
Tatyannahhh Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 jebi ga ne dodjosmo..imali smo jedan 18 rodjendan Quote
Lukather Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 meni bilo mnoogo lepo veceras.....najlepse mi je bilo na "out in the fields"...."gde si u ovom glupom hotelu" je isto lepo palo...."rosanna" je fina pesmica za svirku ali mislim da treba da ide negde na pocetku..."perfect strangers" mi je isto bilo lepo da cujem...to se ne cuje cesto po svirkama....ona riba gost fino peva ali se slabo cula...i tako.....skinite "rock the night" za sledeci put..... poz. Srdjan je otpevao Rozanu? Svaka cast, ako pricamo o TOTO, naravno! Quote
Wild Rose Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 jebi ga ne dodjosmo..imali smo jedan 18 rodjendan Jbg... A meni se bas islo! Lepo sam rekla pre par stranica da neko slucajno ne zakazuje rodjendan za taj datum! Pa, kad ce sledeca svirka? Quote
:Dea Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Bila sam samo na prvom delu i bilo je ok! Nego kad je svirka na brdu?! Quote
Shamandalie Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Sinoc je zaista bilo fantasticno, a o samoj atmosferi najvise govori broj prisutnih ljudi. Kuglas postaje premali da primi tolike fanove! bravo momci, samo tako nastavite! Quote
Telcontar Posted March 20, 2005 Author Report Posted March 20, 2005 Srki, jebi ga, ovoga puta ste morali bez nas, mada verujem da ste se snasli... Vidimo se sledeci put... Quote
icon Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ma opusteno , nego ja se uplasio da ste se naljutili nesto Sledeca ne znam tacno kada je , javljam vam cim saznam. I naravno rosanna od benda TOTO, zar postoji druga??? poz Quote
Lukather Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 I naravno rosanna od benda TOTO, zar postoji druga??? poz Онда, свака ти дала... Сад се потрефио рођендан, басисти, и ваша свирка, па не дођосмо, али ту смо следећи пут... Мада бисте могли ви и једном код нас да наврнете! Quote
Recommended Posts