VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 @MTD nisam nsitha rekla. bila je dobra svirka...ono pevaljka i tako to... Quote
NeSa Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Jao,Srki,kako te prozivaju...fensi zurke,ovo-ono . Bilo je fino sinoc ,jedino ona guzva... Morao sam da sedim u onoj drugoj prostoriji,sto ne znaci da vas nisam slusao odande .Uglavnom,zvuk vam je bio bolji,gitare su se jasnije i glasnije cule . Jedino,sto ubrzaste onako Perfect Strangers i Runaway? Uziveli se klinci Srle Bachje Quote
Wild Rose Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Bilo super sinoc, ali sam i ja blejala u onoj "bashti"... Guuuzvaaaa.... Bila odlichna ekipica na svirci, zelje i chestitke i sl... Uletela unutra mozda ne dve pesme, izmedju ostalog na "Wild child"... Klasika odlichna zurka sinoc... Zelim vam josh mnogo takvih u narednoj godini, sve najlepshe, i da konachno odradite onu WS/BJ svirkicu! Ekipici iz Kuglasha zelim da shto manje dolaze na svirke kako bi bilo vishe mesta na istim... Hehe-ma sve najbolje ljudi! Quote
Shamandalie Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Da, stvarno je bilo super, publike vise nego ikad! Atmosfera za pohvalu! Quote
Kingmanowar Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pevach Prorock-a je bio vidjen sinoj na jednoj fancy zhurci Srki izgleda da te fanovi prate!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ma, svaki njegov korak Kad mu banem sledeci put na gajbu Quote
Shamandalie Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Kad mu banem sledeci put na gajbu Nemoj da se zaprepastis ako cujes troo narodnjake...samo da te upozorim na vreme! Quote
icon Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Pa naravno da je pevach ProRocka vidjen na fancy zurci , on peva u ZABAVNJAKE samo zbog para , inace u dusi voli narodno A posto vidim da sve znate o meni , za sledeci put hocu broj licne karte , i registarski broj mojih kola Quote
icon Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Pitali me iz kuglasa dal moze svirka 12-og , a ja reko da ne znam , pa pitam vas , dal moze svirka u cetvrtak pred docek SRPSKE NOVE ? molim reziju za odgovor Quote
icon Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 A za Veroniku koja je odlucila da umre , ako dodjes kao u potpisu sa bicem , lisicama i ostalim pratecom opremom , bani slobodno na gajbu btw , moras da imas i visoke stikle (min 12cm) i haltere , mislim to se podrazumeva Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Dogovoreno, imam veci deo ponudjenog hm. alata.materijal Ti si bio sa nekim likovima, jedann od njih je non-stop buljio u mene u onom malom delu u Loli,sad bez zajebancije, ? Inache- svirka mozhe 12. Quote
Tatyannahhh Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 A za Veroniku koja je odlucila da umre , ako dodjes kao u potpisu sa bicem , lisicama i ostalim pratecom opremom , bani slobodno na gajbu btw , moras da imas i visoke stikle (min 12cm) i haltere , mislim to se podrazumeva uuuuu sexy! Quote
Гера Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 mozes i kod mene da svratis, ako ti je usput! Quote
Pretendress Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Veronika ne daj se za male pare ovim perverznjacima Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 sta nam od deteta ucinise @veronika: sreco, javni ako ti zatreba nesto od materijala. nesto imam, nesto mogu da nabavim lako ne propustaj ovakve prilike Quote
icon Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Definitivno svirka 12-og Kuglas , pa ko nije bio dugo nek svrati. pozz Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Definitivno svirka 12-og Kuglas , pa ko nije bio dugo nek svrati. pozz Znachi repriza reprize... Videcemo, ima do tada josh, ako budem imala dovoljno vremena-dolazim... Quote
*Silent Angel* Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Dogovoreno, imam veci deo ponudjenog hm. alata.materijal Ti si bio sa nekim likovima, jedann od njih je non-stop buljio u mene u onom malom delu u Loli,sad bez zajebancije, ? Inache- svirka mozhe 12. a koji od njih je buljio? onaj sa dugom kosom ili sa kratkom? Quote
whitesnake Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Nisam mogao da izdrzim.... Tihi andjele zasto li to tebe zanima majku mu?!?!? Mislim kao da ima veze Ja mislim da je bio onaj sa vezanom kosom, mada znajuci onoga sa kratkom verujem da je i on, ali ni ovaj dugokosi nije naivan, voli da gleda. Video ga ja kako balavi vise puta Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ja nisam bila drugog pa ću gledati sad da dođem Quote
icon Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Tih Andjele zna se ko je smekovao Veroniku Quote
StRatO Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 HRISTOS SE RODI !!! vaistinu se rodi! Quote
Recommended Posts