VOJVODA Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Najvaznija informacija, Smederevci, poznati po svojoj ljubavi prema Prorock-u, ugostice Srkija 4. januara. U pitanju je klub Underground. Quote
VOJVODA Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 I sad jedna ne tako lepa informacija, 27. se ne svira u KG, vec u Velikom Gradistu, u vec negde gore navedenom klubu, SV. Nikola. Quote
blondie`s friend Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Pun si informacija,covece... Quote
VOJVODA Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Marija, lutko moja mala, evo necu ni da beknem. Quote
Марија П : Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Vazna informacija!!!!!! Sreda, 24. Prorock svira u klubu Crazy, u Svetogorskoj 18 (cini mi se da je taj broj). Nije neki rok klub, ali vazno da je Prorock tamo, i da ce biti zezanje, jer cu i ja biti tamo. Znaci, spremajte se. Ajde reci ti lepo meni el to u Bgd-u ili ne? Marija, lutko moja mala, evo necu ni da beknem. Ali zato ova druga Marija ocje da prichash.. dakle gde su svirke? Quote
VOJVODA Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 U kakvom sam konfliktu sa samim sobom, sukob emocija, sukob interesa, sukob Marija... Quote
VOJVODA Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 A gde ste vi sinoc, 'bem vi sunac vas blesavi?! :x Kakav ste lud provod propustili, samo da znate. Quote
VOJVODA Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Nego, sta sam ja ono hteo da kazem za veceras? :? Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ma duva kosava, majku joj njenu! Quote
icon Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Samo da pozdravim druga direktora i da vidi moj potpis sve ce mu biti jasno! Vidimo se u sredu a za one koji , na zalost ne mogu da dodju da zajedno docekamo n.god. , sve najlepse vam zelim! Quote
Telcontar Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 Pa ja sam prosli put kada sam sedeo u holideju (nije bilo svirke) tako se iznervirao, i rekao sam da dok se ne promeni vlasnik / gazda u holdej uci necu vise, tako da..... U svakom slucaju znam da ce ekipa odlicno odsvirati, a mi se vidimo cim budete imali svirku u kamelotu ili nekom drugom mestu.... P.S. Ko nije bio 26 ne zna sta je propustio..... I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Quote
Jackie Brown Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: Quote
Telcontar Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) Sta da kazem postacu kao boris (Boris je moj idol ( mislim na ono faca, cooler, fucker )) Quote
Jackie Brown Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Imas to jos da rastes da bi biko kao Boris a: a: a: a: Quote
Telcontar Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 Znam ja sam jos maji..... a Boris je veeeejikiiiiii (Ubice me kad vidi ovo..... ) Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Samo da pozdravim druga direktora i da vidi moj potpis sve ce mu biti jasno! Vidimo se u sredu a za one koji , na zalost ne mogu da dodju da zajedno docekamo n.god. , sve najlepse vam zelim! O tome se znaci radi?! Pa to mi reci. Dobro nam dosli, zamenice nas, zamenice nas, zamenice nas. Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: U pravu si, tako je Trooooo! Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ljudi, hajde da napravimo popis dusa koje ce ici na Holiday, vec mi je suvise ljudi reklo da odustaju iz raznih razloga. Quote
Марија П : Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Pa ja sam prosli put kada sam sedeo u holideju (nije bilo svirke) tako se iznervirao, i rekao sam da dok se ne promeni vlasnik / gazda u holdej uci necu vise, tako da.....U svakom slucaju znam da ce ekipa odlicno odsvirati, a mi se vidimo cim budete imali svirku u kamelotu ili nekom drugom mestu.... P.S. Ko nije bio 26 ne zna sta je propustio..... I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... GDE su svirali? Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Sad ce neko da me bije. :sigh: Quote
Recommended Posts