Sakato Momce Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ti si anja zla metalka i ne volis domaci rock. Ciganka,motori i ostalo su odlicne pesme... Quote
Wild Child Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ovako,ja Ciganku gotivim samo u izvodjenju pevacha Zanika Tataja u narodu poznatijeg kao Zaka ...kao sto sam vec rekao na temi o divljim jagodama Zak je najbolji pevac koji je prosao kroz Jagode a to se najbolje vidi na onom koncertu iz nemachke 90-ih godina. Quote
Angie Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 c,c,c ne dirajte mi seku! mada sekoo kako mozhesh da ne volish ciganku? Quote
RUBIN Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ne znam o kojoj ciganki se radi?! ...Ja sam napustio svirku cim je pocela prva domaca stvar... Elem...Svirka je bila fantastichna! Jedna od najboljih ove godine!!! Sjajno,sjajno,sjajno!!! Zelim vam svu srecu u narednoj godini!!! ... Da nam svirate i time nas chinite srecnim jos mnogo,mnogo godina!!! S dubokim pshtovanjem,vash RUBIN (umesto ovih krigli idu naravno chashice sa vinjakom) Quote
icon Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 E pa drugari , u ime celog benda ProRock , pozeleo bih Vam sve najlepse za predstojece praznike i da nastavite da nas kudite ( mada nije i neka pohvalica na odmet ) i da nastavite da se druzite sa nama na svirkama ( i van njih ) Veliki pozdrav i uzivajte !!! P.s. Vidimo se 2-og u kuglasu :pivopije: Quote
Serendipity Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ti si anja zla metalka i ne volis domaci rock. Ciganka,motori i ostalo su odlicne pesme... Joj da... u pravu si skroz. Mrzim domatji rock.. Zato na svakoj svirci jedva chekam da pochne "blok" domatjice. Uostalom... volite vi ciganku koliko god zhelite. Meni se pesma jednostavno ne svidja c,c,c ne dirajte mi seku! mada sekoo kako mozhesh da ne volish ciganku? Eh seko, izdajem porodicu ovde Nije me tjale nauchio shta je dobro. Hehe Quote
Melody Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 E pa drugari , u ime celog benda ProRock , pozeleo bih Vam sve najlepse za predstojece praznike i da nastavite da nas kudite ( mada nije i neka pohvalica na odmet ) i da nastavite da se druzite sa nama na svirkama ( i van njih ) Veliki pozdrav i uzivajte !!! P.s. Vidimo se 2-og u kuglasu :pivopije: A u Obrenovac ne zoves........c, c, c.............pamti pa vrati Quote
super_serb_superstar Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 E pa drugari , u ime celog benda ProRock , pozeleo bih Vam sve najlepse za predstojece praznike i da nastavite da nas kudite ( mada nije i neka pohvalica na odmet ) i da nastavite da se druzite sa nama na svirkama ( i van njih ) Veliki pozdrav i uzivajte !!! P.s. Vidimo se 2-og u kuglasu :pivopije: ocete paketice da nam spremite za novaka u kugli?!?!? Quote
Melody Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Dragi moji svi..........SRECNA VAM NOVA GODINA...........da ste nasmejani, lepi , zdravi, da vam se sve želje ostvare LET THERE BE PROROCK Quote
RUBIN Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Bravo,Bravo,Bravo!!!.....Odlicna svirka! ...... BEZ DOMACICE! ...Toliko.... Quote
Guest Bubu83 Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Kako je bilo 3. januara u Coupe-u? Bash mi je zhao shto nisam mogla da dodjem... Nadam se da nisam neshto specijalno propustila?! Pozz Srdjane Quote
icon Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Kako je bilo 3. januara u Coupe-u? Bash mi je zhao shto nisam mogla da dodjem... Nadam se da nisam neshto specijalno propustila?! Pozz Srdjane Pa svirka je bila super , ali je bilo jako malo ljudi , a napolju je bio jako velik minus (( Quote
Guest Bubu83 Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 E dobro undak Ipak nigde nije bolje kao u Banatskom Novom Selu Chekamo vas... Pozz Quote
Layla Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Свака част за синоћ! И звучите сјајно и избор песама је био предобар .. Немам речи... Видимо се на следећој свирци Quote
icon Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 E ovako : 10.1. Danguba 18.1. Pub two beers , N. Pazova 26.1. Millenium , BNS Pozz i lepo provediye badnje vece i naravno Bozic ! [/size] HRISTOS SE RODI 1 Quote
Angie Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 najbolji steee! samo tako nastavite! Quote
super_serb_superstar Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 E ovako : 10.1. Danguba 18.1. Pub two beers , N. Pazova 26.1. Millenium , BNS Pozz i lepo provediye badnje vece i naravno Bozic ! [/size] HRISTOS SE RODI 1 jeeeeeeeeeee Nova Pazova!!! jao srdjo kad ovo budem veceras rekao tvojim klinkama u novoj ima da se raspice!!! ima na uzdama da ih drzim Quote
Dray Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Pa svirka je bila super , ali je bilo jako malo ljudi , a napolju je bio jako velik minus (( Pa posto sam tek danas videla plakat za vasu svirku 3eg u Kupeu skroz sam se smorila jer bih dosla da sam bila obavestena na vreme ali posto nigde (sem na drvetu ispred Kupea)nije bilo plakata za tu svirku onda nisam ni znala tako da Srdjane sledeci put daj stavi neko obavestenje na forumu za svirke ili barem reci organizatoru da malo izlepi te palake po gradu da ljudi znaju!Mogyce da je bilo malo ljudi jer skoro niko nije ni znao da dolazite! Quote
Routasydän Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 E ovako : 10.1. Danguba 18.1. Pub two beers , N. Pazova 26.1. Millenium , BNS Pozz i lepo provediye badnje vece i naravno Bozic ! [/size] HRISTOS SE RODI 1 To majstore, konacno Pazova ponovo Quote
RUBIN Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ne ponovio se repertoar od sinoc! ...No,...prvi macici se u vodu bacaju! Prave stvari s pocetka drugog bloka su odsvirane i otpevane,kao i uvek na pravi nacin!!! Bravo! PS. Zelim vam brzo ozdravljenje! Quote
icon Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Da dodam samo jos i 27-i jan klub LIVERPOOL , St. Pazova ! Pozzz Quote
Perverted Sheep Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 jel ima neke svirke sledece nedelje u bg-u?? na onom spisku nema Quote
icon Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 jel ima neke svirke sledece nedelje u bg-u?? na onom spisku nema Kako nema ? 24-i danguba ! Quote
Perverted Sheep Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ooops...ja se istripovala nesto....vidimo se tada onda Quote
Routasydän Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Momci FANTASTICNA svirka sinoc u pabu "Two Beers" Nova Pazova! Quote
Recommended Posts