super_serb_superstar Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 a kada je ispalo sve kako treba?!? Quote
Melody Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 sinoć, wow, svirka wow, atmosfera wow, repertoar wow, bend wow , Dekijeva frizura no commment Momci ulepšali ste mi veče!!! Quote
Divlji Tigar Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Svak cast za pesmu "You're Gonna Break My Heart Again". bilo je super. Quote
Mali_Zmaj Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 e stvarno bilo do jajeta...jbt ceo dan me vrat i ledja otkidaju.... zasto moram da budem najgori od sve dece i mlatim glavom celo vece... rum i sok od sargarepe....a joj koji fantasticni sastojci... bre popio sam galon vode kad sam ustao.... odlicno nije bilo domacice (previse)...koliko se secam..... a mozda je i bilo....jebem li ga... Quote
icon Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Svak cast za pesmu "You're Gonna Break My Heart Again". bilo je super. H-vala ! Quote
Serendipity Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Svak cast za pesmu "You're Gonna Break My Heart Again". bilo je super. A neeeeee! Shto sam to propustila E sledetji put kad dodjem tje da svirate opet Quote
Sakato Momce Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 sale moras na sledecoj svirci da pokazes pticicu Quote
super_serb_superstar Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 ok skroz svirka sinoc u liverpool-u. kada je kugla. kontamo sinoc kako dugo cela ekipa novopazovcana nije bila tamo i kvalitetno se napila imam 2 ok klipa sa vama, mogao bi poslati to nekako Quote
Mali_Zmaj Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 sta sam sve popio dobro sam i ostao ziv (ali za malo) ! ! ! korektno odradjeno...koliko se secam ! ! ! klipovi bi trebali da su ok...prosli put su bili extra ! ! ! kakav je vinjak ??? Quote
icon Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 sta sam sve popio dobro sam i ostao ziv (ali za malo) ! ! ! korektno odradjeno...koliko se secam ! ! ! klipovi bi trebali da su ok...prosli put su bili extra ! ! ! kakav je vinjak ??? Kugla 25-i april ( veliki petak ) Fala za vinjak , nisam ga jos probao , ovih dana cu , pa kada budem degustirao , javljam pozzz Quote
icon Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Iskreno onaj vinjak ne moze ni da prismrdi rubinu !!! Quote
super_serb_superstar Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) iskreno ja mislim da si ti popio toliko rubina da ti se zakucao za jetru i da ne mozes nista sem njega osetiti Edited April 1, 2008 by super_serb_superstar Quote
Mali_Zmaj Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 mmm....zanimljiva konstatacija.... prvi covek koji kaze da je losiji od rubinovog... a i sto kaze Savic mozda si samo navikao na Rubin ! daj neku listu gde sve svirate ? Quote
icon Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 April : 3. Danguba 5.Green , Zr unplugged Milos , Deki i ja 11.Galerija , odzaci 12.galerija , Paracin 17.Danguba 18.Piri , indjija 19.odzaci moto zurka , YU Grupa i ProRock 25.Kuglas Maj : 1.Danguba 3.Millenium , BNS Quote
Sakato Momce Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Vidimo se 17. u dangubi (ili ranije ako dodjes na PES)... Jbg ispitni rok,unistice me fax... Quote
Mali_Zmaj Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Sta god da sam radio u petak u Liverpulu....ja se izvinjavam svima... nesecam se nicega....da mi nisu rekli ne bih ni znao... mada ni sada nisam siguran u nista od toga ! ! ! ! ! Quote
Divlji Tigar Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) Upravo sam se vratio sa svirke bilo je ludo, meni je lično vrhunac večeri bio "Riot" i pesma "Devil Woman" ili "Đavolska Žena" . Edited April 4, 2008 by Divlji Tigar Quote
icon Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Upravo sam se vratio sa svirke bilo je ludo, meni je lično vrhunac večeri bio "Riot" i pesma "Devil Woman" ili "Đavolska Žena" . Samo da napomenem da je ovo u originalu Cliff Richard ( Riot ) je obradio , al svejedno Pozzz :pivopije: Quote
Divlji Tigar Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 (edited) Nisam znao da je obrada (a sumljao sam), hvala na informaciji. Edited April 5, 2008 by Divlji Tigar Quote
Sakato Momce Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 cuo sam da ste svirali i still of the night... sunce mu jebem svirate do jaja stvari kad ja nisam tu ... Quote
Archibald Reiss Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Defining moment veceri: Hurricane simfo verzija Quote
icon Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 April : 3. Danguba 5.Green , Zr unplugged Milos , Deki i ja 11.Galerija , odzaci 12.galerija , Paracin 17.Danguba 18.Piri , indjija 19.odzaci moto zurka , YU Grupa i ProRock 25.Kuglas Maj : 1.Danguba 3.Millenium , BNS Da ubacim 26.4. Smederevo MOTO SUSRET i 30.4. Prvomajski uranak , Srebrno Jezero !!! POzzz Quote
Recommended Posts