Jump to content

Recommended Posts

Posted
Da ubacim 26.4. Smederevo MOTO SUSRET i 30.4. Prvomajski uranak , Srebrno Jezero !!!

POzzz

Kako 26og bike skup u SM kada sam ja videla kalendar moto skupova 08me i lepo pise da je u SM 2.3 i 4 maja??

Posted

Pa mene neko zeza!! gde god na netu pogledam,pise za bike skup u SM ove godine 2.3 i 4 maj a Srdjan kaze da je 25 i 26.4 kao i lik koji drzi myspace profil sm-erevskog bike kluba i ja sada ne znam ko je u pravu?!jel zna neko koliko ce biti ulaz prvog dana i ko ce prvog a ko drugog dana svirati(sem Pro-rock btw na ciju svirku se vec dva meseca ne mogu uklopiti da odem!ako ih i u SM propustim onda stvarno propast!!)?

Posted
Pa mene neko zeza!! gde god na netu pogledam,pise za bike skup u SM ove godine 2.3 i 4 maj a Srdjan kaze da je 25 i 26.4 kao i lik koji drzi myspace profil sm-erevskog bike kluba i ja sada ne znam ko je u pravu?!jel zna neko koliko ce biti ulaz prvog dana i ko ce prvog a ko drugog dana svirati(sem Pro-rock btw na ciju svirku se vec dva meseca ne mogu uklopiti da odem!ako ih i u SM propustim onda stvarno propast!!)?

srdjan i taj lik koji drzi myspace... inace srdjan je uvek u pravu !!!

Posted

srdjan i taj lik koji drzi myspace... inace srdjan je uvek u pravu !!!

Naravno da je Srdjan uvek u pravu , jer Srdjan ne moze da ode na svirku i svira a da pritom ona ne postoji ?!? Jeste zabuna u kalendaru Moto Skupova za ovu sezonu vezano za SD , ali sigurno je 25i i 26i !!! U petak sviraju Alogija i Lotketov bend , u subotu ProRock i KERBER !!! Ne znam kolika ce biti cena karata , al ne verujem da je vise od 200 din , ako neko zna nek potvrdi .

Pozzz and cya !

Posted

E ako Srdjan tako kaze onda mu ja verujem i zato ima 26og da dodjemo da vas cujemo i Kerbere i snjuper!!!thanx na rasciscavanju zabune!na tvrdjavi jel?

Posted

bilo lepo sinoc kod Pirija...neplanirano smo se razvalili... B)

mada i nismo nesto preterano...znamo mi to i bilje ! ! ! :rockdevil:

summer fo 69 i symphony su bile odlicne ! ! ! :tongue:

25. kugla....tamo ce da bude sou ! ! !

Posted

Једва чекам сутра и Куглаш и пиво и ђускање са женама и тако... :D Покидајте :muzicar::pivopije:

Posted
Једва чекам сутра и Куглаш и пиво и ђускање са женама и тако... :D Покидајте :muzicar::pivopije:

joj i ja jedva chekam :D

tata danas da svirate sve ono sto inace svirate kad mene nema lol :bigblue:

Posted

vruce ??? joj pa ovo je nista...kako to zna biti !!!

ovo je smesno....dok se svi ne poskidamo nije posao zavrsen !!! :-)

lepo bilo...zaista super...i simfonija...i Metallica...za iznenaditi...

eee....bre....neizlazite iz studija....tako treba bre !!! :-) samo napred !!!

Posted
vruce ??? joj pa ovo je nista...kako to zna biti !!!

ovo je smesno....dok se svi ne poskidamo nije posao zavrsen !!! :-)

lepo bilo...zaista super...i simfonija...i Metallica...za iznenaditi...

eee....bre....neizlazite iz studija....tako treba bre !!! :-) samo napred !!!

mora i zenski deo publike da se skine...

Posted

Супер је Пророк, али атмосфера ме је тек одушевила :rockdevil:

Отварајте чешће теме на подфоруму Свирке, нема шансе да се сетим да увек гледам вашу тему (и не само ја) :D:pivopije:

Posted

kud bre nedostajali...jos malo pa cu i nedeljno da vas slusam !!! :rockdevil:

a sto se tice zenskog dela publike...kako ko hoce...mada mislim da nikom ne bi smetalo da se poskidaju...

jednom davno...sad vec ima 3-4 god...na sred bine je devojka skinula ceo bend...

mada verujem da se toga niko neseca !!!

Posted
kud bre nedostajali...jos malo pa cu i nedeljno da vas slusam !!! :rockdevil:

a sto se tice zenskog dela publike...kako ko hoce...mada mislim da nikom ne bi smetalo da se poskidaju...

jednom davno...sad vec ima 3-4 god...na sred bine je devojka skinula ceo bend...

mada verujem da se toga niko neseca !!!

Ne secam se ni ja ?!? :confused: :confused: :confused:

HRISTOS VOSKRESE !!!