Dray Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 ako i na ovo ne uspem da dodjem onda odustajem definitivno! Quote
Mali_Zmaj Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 ako se otkravimo do petka dolazimo... bice lepo zatvoriti jos jednu sezonu....ko zna koju po redu ! ! ! Quote
icon Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 e ajd da napisem plan i program za blisku buducnost 29.5. danguba 30.5.Smederevo , Moto skup 31.5. ----------II------------- 1.6. Liverpool , St. Pazova 6.6. Living Room , Bgd 7.6. Galerija , Paracin 12.6. Danguba 14.6. Smederevska Palanka , Moto skup 21.6. Indjija , Moto skup + Divlje Jagode 26.6. Danguba ( poslednja za ovu sezonu ) 28.6. Velika Plana , Moto skup E toliko za sada , pa se gledamo . Pozzz :pivopije: Quote
Tanyam Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 mmmmmmmmmmmmmm, veceras se mozda pojavim?!?!?!?!?!?!?! Quote
Guest Bubu83 Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 a bns?? bar panchevo?? nishta u skorije vreme??? izgleda moram za bg Quote
super_serb_superstar Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 sta je to za tebe?!?!? stotinjak kilometara pizda si ako ne dodjes do kugle veceras :DDD Quote
Ketty Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Kako to da nije bilo vica sinoc? Sramota... Quote
Mia Tallica Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Bio je vic! Za babu koja je postala ziva Quote
icon Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Kako to da nije bilo vica sinoc? Sramota... Bilo vica na pocetku svirke !!! Sramota sto nisi prisustvovala i cula ! a bns?? bar panchevo?? nishta u skorije vreme??? izgleda moram za bg Pancevo bilo prekjuce ( coupe 22.5. ) , BNS 12. jul Millenium . Pozzz Quote
Valkyrie Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Ok, Ketty i ja nismo čule vic. Mora i to nekad da se dogodi, od toliko svirki Ali kako to da nije bio WASP "Wild Child"?! Quote
icon Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 kad ce opet biti svirka u Pa? Ne verujem skoro . Quote
Mali_Zmaj Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 sta cemo da radimo sutra uvece ??? a mogli bi malo i mada znajuci nas nista od toga nece biti....xexexexexexexe Quote
icon Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Svaka cast za sinoc Hvala , pozdrav :pivopije: Quote
Mali_Zmaj Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 E ljudi ne daj je bilo dobro sinoc (liverpul, Stara Pazova)... fenomenalan repertoar, svi lepo raspolozeni...jest da pola ekipe nije bilo tu al sta da im radim...ne znaju sta su propustili !!! ni mali tehnicki problemi nisu poremetili dobro raspolozenje !!! i posle svega toga kod Gadze na klopu...mmm.... Quote
icon Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Weceras living room skc , pocetak oko 23 h ,upad 150 din . Pozzz and cya ! Quote
icon Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 gde ste za vikend? 7.6. Galerija , Paracin 8.7. Privatna zurka 11.7. Otvaranje rock kluba u borci 12.7. Danguba 14,7,Moto Skup Smed. Palanka Quote
Guest Bubu83 Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 pa zar 12. jul nije rezervisan za BNS???? Quote
budica Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 pa zar 12. jul nije rezervisan za BNS???? ehehhe ma preskocio je jun .......pa je uskocio u jul a da ne zna..... Quote
icon Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 7.6. Galerija , Paracin 8.7. Privatna zurka 11.7. Otvaranje rock kluba u borci 12.7. Danguba 14,7,Moto Skup Smed. Palanka Moja greska ovo je sve JUN !!! :redface: Ko radi taj i gresi Pozzz Quote
Dray Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Sve POHVALE za sinocnu svirku!momci savrseno ste svirali a Srdjan ima mnogoooo DOBAR vokal,svaki put se odusevim dok ga slusam na bini !mnogo mi je krivo sto vise ne pravite svirke po Pancevu(kao pre dve gioe,u bLue Moonu na svakih mesec dana)ali moram reci da i ovaj repertoar gde uglavnom ima vise metala i stranog rocka je super mada i volim strasno hard rock domaci kada svirate.ma super ste,hajd dodjite u Pancevu,u Irish Pabu vam je skroz okej prostor za svirke a znAM DA AKO VI TAMO BUDETE SVIRALI BICE KRCATO...SECATE SE U bLU MuNU KAKO JE SVAKI PUT BILO,NIJE MOgLO DA SE UDJE!!! inace zakasnila sam 45min na svirku jer mi retard iz obezbedjenja na ulazu u skc rekao da svirka pocinje u 12h a ja nisam skontala gde se stvarno ulazi i bvzv propustih pola svirke!ali nema veze, nadoknaciy to sledeci put! Edited June 7, 2008 by Dray Quote
icon Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Sve POHVALE za sinocnu svirku!momci savrseno ste svirali a Srdjan ima mnogoooo DOBAR vokal,svaki put se odusevim dok ga slusam na bini !mnogo mi je krivo sto vise ne pravite svirke po Pancevu(kao pre dve gioe,u bLue Moonu na svakih mesec dana)ali moram reci da i ovaj repertoar gde uglavnom ima vise metala i stranog rocka je super mada i volim strasno hard rock domaci kada svirate.ma super ste,hajd dodjite u Pancevu,u Irish Pabu vam je skroz okej prostor za svirke a znAM DA AKO VI TAMO BUDETE SVIRALI BICE KRCATO...SECATE SE U bLU MuNU KAKO JE SVAKI PUT BILO,NIJE MOgLO DA SE UDJE!!! inace zakasnila sam 45min na svirku jer mi retard iz obezbedjenja na ulazu u skc rekao da svirka pocinje u 12h a ja nisam skontala gde se stvarno ulazi i bvzv propustih pola svirke!ali nema veze, nadoknaciy to sledeci put! Thnx i pozz ! A sto se tice pa , to je vrlo cudan grad svirali smo u Coupe-u pre 2 nedelje i bilo je jako malo ljudi , a sto se tice B.Moona i Irisha tice , znam da bi bilo prepuno , ali tu postoji finansijska strana koju gazde nece da ispostuju ! nadam se da cemo uskoro nastaviti da sviramo po Pa , makar na svaka 2 meseca ! Pozz Quote
Recommended Posts