Марија П : Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Sledecji put mi barem javi kada svira prorock UBICJU TE CHASLAVE!!!!! Quote
VOJVODA Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Oprosti mi molim te. Pretili su mi. A ja sam stavio spisak svih svirki. Quote
Telcontar Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 Pretili su nam u izvesne osobe (prepoznajte se) a pisalo je pre jedno 3-4 strane da je svirka 26....... Quote
Buba :) Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 e chaslave svi su te napustili... :| Quote
Марија П : Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Oprosti mi molim te. Pretili su mi. A ja sam stavio spisak svih svirki. oprashtam, oprashtam, ali mi sledeci put javi Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 e chaslave svi su te napustili... :| Pa valjda ti nisi. Ili jesi? :? Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 A ja sam debelo najeb'o, ostadoh bez sredstava za novaka, i to u poslednjem trenutku, nekako mi se Holiday cini sve vise daleko. Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Oprosti mi molim te. Pretili su mi. A ja sam stavio spisak svih svirki. oprashtam, oprashtam, ali mi sledeci put javi Ovaj put sam se izvukao. A jel' ces ti a me branis ako me budu tukli manijaci? :? Quote
Марија П : Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Naravno da hocju, sarmice moja Quote
Buba :) Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 e chaslave svi su te napustili... :| Pa valjda ti nisi. Ili jesi? :? ma ja sam uvek uz tebe... cak i u ovim bolnim trenucima... lepo je meni sanja rekla: "razboleces se i reci ces: lepo je meni sanja rekla da nosim kapu, da se cuvam..." ali neee, ja ne slusam nikoga... Quote
blondie Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 ha ha... nemoj sad zbog toga da prestanes dolaziti u nasu radnju! naravno, ne moras sa slikama, moze onako da se ugrijes! Quote
Buba :) Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 ma samo da solidno prezdravim do nove godine, pa eto mene svaki dan... ma teracete me... Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Naravno da hocju, sarmice moja Jaoj, cuftice moja! Quote
VOJVODA Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 e chaslave svi su te napustili... :| Pa valjda ti nisi. Ili jesi? :? ma ja sam uvek uz tebe... cak i u ovim bolnim trenucima... lepo je meni sanja rekla: "razboleces se i reci ces: lepo je meni sanja rekla da nosim kapu, da se cuvam..." ali neee, ja ne slusam nikoga... To je tako divno. Mislim da cu umreti koliko cu da se raspilavim. Quote
blondie Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Naravno da hocju, sarmice moja Jaoj, cuftice moja! kakav to gulas spremate? Quote
Buba :) Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 ma spremaju se za pisanje novog narodnog... Quote
Buba :) Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 sam govori za sebe... ali vratila sam se na staro... Quote
Марија П : Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Naravno da hocju, sarmice moja Jaoj, cuftice moja! kakav to gulas spremate? Lep, papriko nasha Quote
Jackie Brown Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: U pravu si, tako je Trooooo! Nego sta nego da je Troooooooooo!!!!!Sta ti od njega ocekujes drugo.Nema on za dzabe funkciju u vladu Quote
Telcontar Posted January 3, 2004 Author Report Posted January 3, 2004 Kad je sledeca svirka prorocka??? I narvno da sam tr00 ja sam naj tr00-grim-fandango nazi-pagan-holocaust-satan-automehanicar ! Quote
blondie Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 vala bas!!! javljajte kad je.. moram konacno da se popnem na neku kuglu, ili cu posiziti! Quote
VOJVODA Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: U pravu si, tako je Trooooo! Nego sta nego da je Troooooooooo!!!!!Sta ti od njega ocekujes drugo.Nema on za dzabe funkciju u vladu Ne, ne, nisi to lepo rekla. Imam i ja f-ju u vladi, a ti si morala reci 'nije on dzabe potpreCednik'. Quote
VOJVODA Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 vala bas!!! javljajte kad je.. moram konacno da se popnem na neku kuglu, ili cu posiziti! Aha, kriza! Quote
Recommended Posts