Dray Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 (edited) uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE CES SAVRSENIJI BAJK SKUP TJ SVIRKU OD TOGA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! A JULA OSMI PUTNIK U PANCEVU NA BAJKU!PA JA CU LIPSATI OD SRECE!!!JOS DA VI U IRISH PABU SVIRATE SAD NA LETO(POSTO MI JE VLASNIK ISTOG REKAO DA CE VAS ZVATI)JAOJ ZIVOTE HVALA TI.SYPER STE!!!DA, JA SAM ONAJ MANIJAK STO JE VRISTAO TOKOM CELE VASE I SVIRKE DIVLJIH J.I ORIO SE CEO "BAJK OD"MENE". ALI NE MOZE MENI DA PRODJE SVE U SAVRSENOM REDU ODLAZAK NEGDE NIKAKO!NEKE PACENICE ,JADNIOCE,KURAVE,STOKA LJUDSKA, MI MAKNUSE ORIGINAL CHANEL NAOCARE ZA SUNCE!!!! I Z RANCA IH IZVUKLE , MAMU IM ,NABIJEM IH NA NAGOVNARENJI KOLAC, TOKOM MOG SLAMOVANJA. STOKA LJUDSKA!!!!!!!!!!!!!!!! ALI DA NIJE SVIRKA BILA OVAKO SAVRSENA NE BIH BILA OKEJ POVODOM KRADJE!UFFF!!!!POZDRAV! P.S.AKTIVIRAJTE TAJ PROFIL NA MYSPACEU DA MOGY TAMO LEPO DA VAM PISEM KOMENTE ! Edited June 22, 2008 by Dray 1 Quote
icon Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Hvala svima sinoc koji ostase nas da slusate , nazlost trebalo je svirka da traje oko 2h , ali zbog nestajanja struje na jagodama i nekih drugih teh. problema , moralo je da skratimo svirku i zavrsimo je do 3. pozzz i jos jedared , hvala :pivopije: P.s. Evo samo da odgovorim nekim ljudima koji sume pitali , a sinoc nisam znao odgovor , pevac D, Jagoda , Pero Galic , nije vise u bendu ( na moju zalost ) , direktno saznah od Zeleta ! P.S.p.s. Vidimo se u cet 26-og u dangubi ( oprostajna za ovu sezonu ) , da podsetim ko nije bio prosli cet , sva domaca zestina 70 din !!! Ne propustite to :pivopije: Quote
Mali_Zmaj Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE CES SAVRSENIJI BAJK SKUP TJ SVIRKU OD TOGA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! A JULA OSMI PUTNIK U PANCEVU NA BAJKU!PA JA CU LIPSATI OD SRECE!!!JOS DA VI U IRISH PABU SVIRATE SAD NA LETO(POSTO MI JE VLASNIK ISTOG REKAO DA CE VAS ZVATI)JAOJ ZIVOTE HVALA TI.SYPER STE!!!DA, JA SAM ONAJ MANIJAK STO JE VRISTAO TOKOM CELE VASE I SVIRKE DIVLJIH J.I ORIO SE CEO "BAJK OD"MENE". ALI NE MOZE MENI DA PRODJE SVE U SAVRSENOM REDU ODLAZAK NEGDE NIKAKO!NEKE PACENICE ,JADNIOCE,KURAVE,STOKA LJUDSKA, MI MAKNUSE ORIGINAL CHANEL NAOCARE ZA SUNCE!!!! I Z RANCA IH IZVUKLE , MAMU IM ,NABIJEM IH NA NAGOVNARENJI KOLAC, TOKOM MOG SLAMOVANJA. STOKA LJUDSKA!!!!!!!!!!!!!!!! ALI DA NIJE SVIRKA BILA OVAKO SAVRSENA NE BIH BILA OKEJ POVODOM KRADJE!UFFF!!!!POZDRAV! P.S.AKTIVIRAJTE TAJ PROFIL NA MYSPACEU DA MOGY TAMO LEPO DA VAM PISEM KOMENTE ! pa iskreno meni je nekako bilo lepse (a i bolje) prosle i predprosle godine... Imenjak Srdjan.....(da da....imenjak....JA NISAM NEMANJA...... )...mi rece da je isto ovako gadan zvuk bio... i ranije..... ali meni je nekako najgori bio do sada...znaci zaista probijalo je na sve strane....strasno....gadno....fuj....!!! otkud znam....to mozda zato sto sam bio trezan... mali dobronamerni savet....na ovakva mesta se nenose vredne stvari....ljudi su milion puta gubili stvari i bili pokradeni !!! cak je i meni proteklih godina par puta telefon ispao....od divljanja u prvom redu....ali sva sreca nasao sam ga !!! kada ce obezbedjenje shvatiti....da nema efekta da nas na "runaway" skidaju sa ograde.... xexexexeex eeee....nije bila simfonija....ccccccc al nema veze....bice sledeci put.... steta sto Igor nije bio....jbg..... imali ste bolji zvuk od Jagoda...... (mrzelo me da pisem u 2 posta....pa napisah sve u jednom) hvala na paznji i slusajte HEAVY METAL ! ! ! Quote
super_serb_superstar Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 da napravim ja klub obozavatelja "runaway" na FACEBOOK meni je bilo skroz OK. nije cela stvar u svirkama vec i u zajebanciji, vse to malo po malo pa pomesano napravi super atmosferu Quote
Melody Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 da napravim ja klub obozavatelja "runaway" na FACEBOOK meni je bilo skroz OK. nije cela stvar u svirkama vec i u zajebanciji, vse to malo po malo pa pomesano napravi super atmosferu xaxaxaxaxaxaxa....to je za facebook Quote
Mali_Zmaj Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 jel tandrljate sutra u liverpulu ??? Quote
icon Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 jel tandrljate sutra u liverpulu ??? jok 18og jula unplugged , Deki , Milos i ja. pozzz Quote
icon Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Evo da ubacim svirke koje znam : JUL : 10. L. Room , Bgd 11. Bansif , Pancevo , unplugged 12. Millenium , BNS 18.Liverpool , St. Pazova , Unplugged 24. L. Room , Bgd 25. Valjevo , Moto skup AVGUST : 1. Bijeljina moto skup 2. Kod Pirija , Indjija 7. l.Room , Bgd 8. Obrenovac , moto skup 16. Muszlya , moto skup Sve naknadne svirke cu naknadno ubacivati Pozzz and cya :pivopije: Quote
*S_L_A_S_H* Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Pozz Srki! Brate znam da smaram,al ajde ponesi mi u subotu one vase snimke sto sam ti trazio ranije na ovoj temi... Vidimo se! Quote
Dray Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 11. Bansif , Pancevo , unplugged FALA LEPOM KURCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZVINTE AN SIROVOSTI ALI STVARNO!!!!! Quote
_NeSa_ Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Srdjane,hvala sto si ispunio obecanje sinoc...vazno zato da ste od WS-a odsvirali pola Best Of-a Quote
Tanyam Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Crni sine, kako ces da pevas bez struje... ccc... pa niko nece da te cuje xaxaxaxaxaxaxa Quote
icon Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Srdjane,hvala sto si ispunio obecanje sinoc...vazno zato da ste od WS-a odsvirali pola Best Of-a Sorry Neso , al bila je pustena pred svirku , pa je bilo malo bezveze da je sviramo . Iduci put , 1000 %. Pozz Quote
wind Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Bila fina svirka sinoć, hvala ljudi na prijatnoj večeri! Quote
icon Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Evo da ubacim svirke koje znam : JUL : 10. L. Room , Bgd 11. Bansif , Pancevo , unplugged 12. Millenium , BNS 18.Liverpool , St. Pazova , Unplugged 24. L. Room , Bgd 25. Valjevo , Moto skup AVGUST : 1. Bijeljina moto skup 2. Kod Pirija , Indjija 7. l.Room , Bgd 8. Obrenovac , moto skup 16. Muszlya , moto skup Sve naknadne svirke cu naknadno ubacivati Pozzz and cya :pivopije: Samo ispravka i dopuna , Indjija , kod Pirija , umesto 2-i prebaceno za 9-i avg . cet 17-i jul , unplugged vece , Deki kljava , Milos i ja u klubu samarkand na vozdovcu , preko puta fakulteta politickih nauka u ulici jove Ilica ( paralelna sa Vojvode Stepe ). Ulaz dz. Pozzz and cya !!! Quote
*S_L_A_S_H* Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Momci iz Prorocka razvalise u subotu!Hvala vam momci za najbolji provod u zadnjih...Pa ne znam,nekoliko meseci! I da,Srki hvala ti puno za disk! Vidimo se sledeceg puta!Zivi bili! Quote
icon Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 24.7. Living Room SKC , upad 150 din , pocetak oko 23;20 25.7. Valjevo , moto susret Pozzz and cya :pivopije: Quote
Mali_Zmaj Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 E ovako ! ! ! Ko nije bio sinoc u living room-u (tj. 24.07.) zajebao se za sve pare ! ! ! Ovakvu svirku pa brat bratu 2 godine nisam cuo od njih ! ! ! P O K I D A L I S U ! ! ! Dekijeva zamena (Dr. Mr. Bursac Branko) se stpio sa bendom !!! (imali su dvojicu debelih na bini) !!! Vrat me boli sve u 16.....!!! (ko me jebe kad ne mogu da kontrolisem mlacenje glavom) sve u svemu bilo je odlicno ! ! ! Hvala na paznji ! ! ! (i slusajte HEAVY METAL ! ! !) Quote
icon Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 31. jul cetvrtak , ProRock na adi , di luna sangrija , izmedju sunseta i red shoesa , pocetak malo posle 22h. Living room 7 , 14 i 28 avgust ! Pozzz and cya :pivopije: Quote
Shamandalie Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Da li ce Srki 4.8. nastupiti sa Abonosom u NS? Quote
icon Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Da li ce Srki 4.8. nastupiti sa Abonosom u NS? Iskreno niko me nije obavestio , tako da ne verujem . pozzz Quote
RUBIN Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Bash sam se uzeleo vinjaka i dobre svirke i jeddva cekam cetvrtak i neka prva pesma bude npr. LIL DEVIL!...To mi je prvo palo na pamet... Da smo zdravi! Naravno umesto ovog piva RUBINSHTAJN! Quote
Recommended Posts