Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE CES SAVRSENIJI BAJK SKUP TJ SVIRKU OD TOGA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :D:D:D:rockdevil::rockdevil::pivopije::bend::bend::bend::veseli::red:

A JULA OSMI PUTNIK U PANCEVU NA BAJKU!PA JA CU LIPSATI OD SRECE!!!JOS DA VI U IRISH PABU SVIRATE SAD NA LETO(POSTO MI JE VLASNIK ISTOG REKAO DA CE VAS ZVATI)JAOJ ZIVOTE HVALA TI.SYPER STE!!!DA, JA SAM ONAJ MANIJAK STO JE VRISTAO TOKOM CELE VASE I SVIRKE DIVLJIH J.I ORIO SE CEO "BAJK OD"MENE".

ALI NE MOZE MENI DA PRODJE SVE U SAVRSENOM REDU ODLAZAK NEGDE NIKAKO!NEKE PACENICE ,JADNIOCE,KURAVE,STOKA LJUDSKA, MI MAKNUSE ORIGINAL CHANEL NAOCARE ZA SUNCE!!!! I Z RANCA IH IZVUKLE , MAMU IM ,NABIJEM IH NA NAGOVNARENJI KOLAC, TOKOM MOG SLAMOVANJA.

STOKA LJUDSKA!!!!!!!!!!!!!!!!

ALI DA NIJE SVIRKA BILA OVAKO SAVRSENA NE BIH BILA OKEJ POVODOM KRADJE!UFFF!!!!POZDRAV!:)

P.S.AKTIVIRAJTE TAJ PROFIL NA MYSPACEU DA MOGY TAMO LEPO DA VAM PISEM KOMENTE !

Edited by Dray
  • Downvote 1
Posted

Hvala svima sinoc koji ostase nas da slusate , nazlost trebalo je svirka da traje oko 2h , ali zbog nestajanja struje na jagodama i nekih drugih teh. problema , moralo je da skratimo svirku i zavrsimo je do 3.

pozzz i jos jedared , hvala :pivopije: :pivopije: :pivopije:

P.s. Evo samo da odgovorim nekim ljudima koji sume pitali , a sinoc nisam znao odgovor , pevac D, Jagoda , Pero Galic , nije vise u bendu ( na moju zalost ) , direktno saznah od Zeleta !

P.S.p.s. Vidimo se u cet 26-og u dangubi ( oprostajna za ovu sezonu ) , da podsetim ko nije bio prosli cet , sva domaca zestina 70 din !!! Ne propustite to :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Posted
uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE CES SAVRSENIJI BAJK SKUP TJ SVIRKU OD TOGA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :D:D:D:rockdevil::rockdevil::pivopije::bend::bend::bend::veseli::red:

A JULA OSMI PUTNIK U PANCEVU NA BAJKU!PA JA CU LIPSATI OD SRECE!!!JOS DA VI U IRISH PABU SVIRATE SAD NA LETO(POSTO MI JE VLASNIK ISTOG REKAO DA CE VAS ZVATI)JAOJ ZIVOTE HVALA TI.SYPER STE!!!DA, JA SAM ONAJ MANIJAK STO JE VRISTAO TOKOM CELE VASE I SVIRKE DIVLJIH J.I ORIO SE CEO "BAJK OD"MENE".

ALI NE MOZE MENI DA PRODJE SVE U SAVRSENOM REDU ODLAZAK NEGDE NIKAKO!NEKE PACENICE ,JADNIOCE,KURAVE,STOKA LJUDSKA, MI MAKNUSE ORIGINAL CHANEL NAOCARE ZA SUNCE!!!! I Z RANCA IH IZVUKLE , MAMU IM ,NABIJEM IH NA NAGOVNARENJI KOLAC, TOKOM MOG SLAMOVANJA.

STOKA LJUDSKA!!!!!!!!!!!!!!!!

ALI DA NIJE SVIRKA BILA OVAKO SAVRSENA NE BIH BILA OKEJ POVODOM KRADJE!UFFF!!!!POZDRAV!:)

P.S.AKTIVIRAJTE TAJ PROFIL NA MYSPACEU DA MOGY TAMO LEPO DA VAM PISEM KOMENTE !

pa iskreno meni je nekako bilo lepse (a i bolje) prosle i predprosle godine...

Imenjak Srdjan.....(da da....imenjak....JA NISAM NEMANJA...... :violent: )...mi rece da je isto ovako gadan zvuk bio...

i ranije.....

ali meni je nekako najgori bio do sada...znaci zaista probijalo je na sve strane....strasno....gadno....fuj....!!!

otkud znam....to mozda zato sto sam bio trezan... :rolleyes:

mali dobronamerni savet....na ovakva mesta se nenose vredne stvari....ljudi su milion puta gubili stvari i bili pokradeni !!!

cak je i meni proteklih godina par puta telefon ispao....od divljanja u prvom redu....ali sva sreca nasao sam ga !!!

kada ce obezbedjenje shvatiti....da nema efekta da nas na "runaway" skidaju sa ograde....

xexexexeex :rockdevil:

eeee....nije bila simfonija....ccccccc :udri:

al nema veze....bice sledeci put.... :pivopije:

steta sto Igor nije bio....jbg.....

imali ste bolji zvuk od Jagoda...... :mrgreen:

(mrzelo me da pisem u 2 posta....pa napisah sve u jednom)

hvala na paznji i slusajte HEAVY METAL ! ! ! :rockdevil:

Posted
da napravim ja klub obozavatelja "runaway" :D na FACEBOOK :D

meni je bilo skroz OK. nije cela stvar u svirkama vec i u zajebanciji, vse to malo po malo pa pomesano napravi super atmosferu :D

xaxaxaxaxaxaxa....to je za facebook ;):pivopije:

Posted

Evo da ubacim svirke koje znam :

JUL :

10. L. Room , Bgd

11. Bansif , Pancevo , unplugged

12. Millenium , BNS

18.Liverpool , St. Pazova , Unplugged

24. L. Room , Bgd

25. Valjevo , Moto skup

AVGUST :

1. Bijeljina moto skup

2. Kod Pirija , Indjija

7. l.Room , Bgd

8. Obrenovac , moto skup

16. Muszlya , moto skup

Sve naknadne svirke cu naknadno ubacivati :)

Pozzz and cya :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Posted

FALA LEPOM KURCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVINTE AN SIROVOSTI ALI STVARNO!!!!!

Posted
Srdjane,hvala sto si ispunio obecanje sinoc...vazno zato da ste od WS-a odsvirali pola Best Of-a :)

Sorry Neso , al bila je pustena pred svirku , pa je bilo malo bezveze da je sviramo . Iduci put , 1000 %.

Pozz

Posted
Evo da ubacim svirke koje znam :

JUL :

10. L. Room , Bgd

12. Millenium , BNS

18.Liverpool , St. Pazova , Unplugged

24. L. Room , Bgd

25. Valjevo , Moto skup

AVGUST :

1. Bijeljina moto skup

2. Kod Pirija , Indjija

7. l.Room , Bgd

8. Obrenovac , moto skup

16. Muszlya , moto skup

Sve naknadne svirke cu naknadno ubacivati :)

Samo ispravka i dopuna ,

Indjija , kod Pirija , umesto 2-i prebaceno za 9-i avg .

cet 17-i jul , unplugged vece , Deki kljava , Milos i ja u klubu samarkand na vozdovcu , preko puta fakulteta politickih nauka u ulici jove Ilica ( paralelna sa Vojvode Stepe ). Ulaz dz.

Pozzz and cya !!!

Posted

Momci iz Prorocka razvalise u subotu!Hvala vam momci za najbolji provod u zadnjih...Pa ne znam,nekoliko meseci! :rockdevil:

I da,Srki hvala ti puno za disk!

Vidimo se sledeceg puta!Zivi bili! :pivopije:

Posted

E ovako ! ! !

Ko nije bio sinoc u living room-u (tj. 24.07.) zajebao se za sve pare ! ! !

Ovakvu svirku pa brat bratu 2 godine nisam cuo od njih ! ! !

P O K I D A L I S U ! ! !

Dekijeva zamena (Dr. Mr. Bursac Branko) se stpio sa bendom !!! :rockdevil:

(imali su dvojicu debelih na bini) !!! :lol:

Vrat me boli sve u 16.....!!! (ko me jebe kad ne mogu da kontrolisem mlacenje glavom) :rockdevil:

sve u svemu bilo je odlicno ! ! !

Hvala na paznji ! ! !

(i slusajte HEAVY METAL ! ! !)

:pivopije:

Posted

31. jul cetvrtak , ProRock na adi , di luna sangrija , izmedju sunseta i red shoesa , pocetak malo posle 22h.

Living room 7 , 14 i 28 avgust !

Posted

Bash sam se uzeleo vinjaka i dobre svirke i jeddva cekam cetvrtak i neka prva pesma bude npr. LIL DEVIL!...To mi je prvo palo na pamet...

Da smo zdravi! :pivopije: Naravno umesto ovog piva RUBINSHTAJN! :da: