Telcontar Posted January 8, 2004 Author Report Posted January 8, 2004 Sta mislite da damo nasem ministru agro majcu da se pozerise (da bude vruc i masan ) Quote
Giga Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ja sam bio na svirkama Proroka samo kada su bili u Kuglashu (to je fin klubcic =)) i svaki put je bilo sjajno. Steta sto nema vise sutki (nista lepse od sutkanja ljudi koje poznajete ) ali i ovako je fenomenalno. Pitam se da li ce ikada poceti da izbacuju sopstvene pesme... (sorry ako vec jesu, nisam bio obavesten) Quote
blondie Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 kuglas je rupa, nikad gora osjecam se k`o svinja kad izadjem... Quote
Giga Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 I ja, i kada sam onako pijan, to je mnogo dobro Quote
VOJVODA Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: Quote
Telcontar Posted January 9, 2004 Author Report Posted January 9, 2004 Inaco postoji mogucnost da izbace svoje stvari, samo kada naprave dovoljno dobre pesme da to ne bude ko cactus jack (super svirka sa preglkupim textovima... ) Quote
Марија П : Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: Rotkve tebi strugane!!!! Quote
Jackie Brown Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: U pravu si, tako je Trooooo! Nego sta nego da je Troooooooooo!!!!!Sta ti od njega ocekujes drugo.Nema on za dzabe funkciju u vladu Ne, ne, nisi to lepo rekla. Imam i ja f-ju u vladi, a ti si morala reci 'nije on dzabe potpreCednik'. Mnogo se izvinjavamo a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: na tu karrdinalnu gresku.... Quote
Giga Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: EXCLUSIVE ON YUMETAL.NET!!! Quote
VOJVODA Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 I za kraj, moracee cesce da imaje svirke, na svakoj svirci sve vise devojaka..... Pa ja te zvanicno sada obozavam.Ovako iskren post nisam videla jako dugo a: a: a: U pravu si, tako je Trooooo! Nego sta nego da je Troooooooooo!!!!!Sta ti od njega ocekujes drugo.Nema on za dzabe funkciju u vladu Ne, ne, nisi to lepo rekla. Imam i ja f-ju u vladi, a ti si morala reci 'nije on dzabe potpreCednik'. Mnogo se izvinjavamo a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: na tu karrdinalnu gresku.... U redu je, oprosteno ti je. Quote
VOJVODA Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: Rotkve tebi strugane!!!! 8O Dobices po guzi! Quote
VOJVODA Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 I dame i godpodo, evo spiska. Da sam na vreme uspeo da se ukljucim (ubiti sestru), obavestio bih vas o svrici u mestu zvanom BMX, kod autokomande, Dinarska 14. Ako stignete tamo, to bi bilo fino. Ako ne, tu su: 13. ex MAGNUM, sadasnji STRATUS, u Zemunu 16. SUB Kragujevac 17. Banatsko Novo Selo, diskoteka meni nepoznatog imena 24. Hard Rock, Sabac 25. Underground, Smederevo 30. Kuglas, Beograd Quote
Telcontar Posted January 11, 2004 Author Report Posted January 11, 2004 Izgleda da cu morati da cekam kuglash...dodjavola ponovo guzva... :x Quote
Марија П : Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: Rotkve tebi strugane!!!! 8O Dobices po guzi! Necju. Quote
Giga Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Tridesetog u Kuglashu a? Znaci tako cu da dodjem =) Quote
VOJVODA Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Gde god se okrenem, neki svnjogojstveno-stocarski komentari. :roll: Rotkve tebi strugane!!!! 8O Dobices po guzi! Necju. E 'oces! Quote
VOJVODA Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 kuglas je svinjac Opet ti sa tim prasicima?! Grok! Quote
icon Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 E ovako doslo je do promene plana u Kuglasu smo 7.2.2004. a ne 30.1. ja se nadam da se ne ljutite uzgred ljudi Srecna vam Nova godina i da vam se ostvare sve zelje. Sto se tice Bgd-a znam da smo 20.2. u holiday-u a trebalo bi da sviramo i u Stratusu{ex magnum} 6.2. za one koji misle da je Kuglas svinjac Pozdrav 8) Quote
Telcontar Posted January 17, 2004 Author Report Posted January 17, 2004 E ovako doslo je do promene plana u Kuglasu smo 7.2.2004. a ne 30.1. ja se nadam da se ne ljutite uzgred ljudi Srecna vam Nova godina i da vam se ostvare sve zelje. Sto se tice Bgd-a znam da smo 20.2. u holiday-u a trebalo bi da sviramo i u Stratusu{ex magnum} 6.2. za one koji misle da je Kuglas svinjac Pozdrav 8) Super josh bolje zbog necijih tj. mojih ispita Quote
Recommended Posts