Марија П : Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 A pa tako reci. Smorilo me je + me mrzi + nemam nesto puno vremena. Quote
Courtney Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 A pa tako reci. Smorilo me je + me mrzi + nemam nesto puno vremena. Ah, da, prijemni...*zli smeh* Ja sam svoje po tom pitanju odradila Steta za sinoc, bas je bilo fino Quote
icon Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Hvala na pohvalama Hvala Mistik-u i kao sto rekoh u julu se vidimo, a tebi Maki ako se ne svidja u kuglasu strpi se malo jer cemo ponovo svirati u SKC-u (nadam se uskoro (ako sve protekne kao sto smo se dogovarali)) i kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici. Do tad sve najbolje ! Quote
VOJVODA Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Sta sam sad propustio? Pa jebem ti fakultet i moju neobavestenost! Quote
Telcontar Posted June 7, 2004 Author Report Posted June 7, 2004 E vojvodo, direktore..... Nego taj splav vam je odlicna ideja, uzevsi u obzir da me u kuglasu nema vec neko vreme... ( a i nemam neku zelju da se pojavim tamo... ) SKC? Samostalno ili ??? Quote
VOJVODA Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Kakav sad splav? Ja opet nisam bio obavesten. Quote
VOJVODA Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Psssssssssssssssssst! Ne moraju bas svi da znaju. Quote
Aris Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici. E ovo je super ideja, bas bi bilo dobro, samo ne znam bas da li bi splav izdrzao ! Sala! Za Katastrofu, odlicna ideja! Quote
icon Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr) Quote
Aris Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 (edited) kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi subota 19.6. moto skup u Smederevu Za splav, ma nista nije sigurno Pa zasto bas Smederevo, da li ce nesto od moto skupova biti u skorije vreme u okolini Bg-a, a opet da svirate i vi ? Edited June 10, 2004 by ZiN Quote
Kingmanowar Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr) A nas ne zoves da sviramo papucaru!!! Quote
VOJVODA Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 (edited) Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr) Mali klub?! Otkad nisam bio tu, a vezu me neke divne uspomene. Splav ce se potopiti ukoliko ja dodjem. Edited June 10, 2004 by VOJVODA Quote
icon Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra Quote
Kingmanowar Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra Do septembra cu ja vec postati popularan i verovatno biti na svetskoj turneji!!! Salim se Srki dogovoricemo se vec i za svirku i za basket i za rostilj i za Dacica!! P.S Uradite Somebody put something in my drink!! Quote
Telcontar Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 U varijanti Ramones-a ili Children of Bodom-a Quote
smarach Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 srki pevamo li zajedno osvajace u petak? jos bi bolje bilo da nagovoris ostatak benda da nauce da sviraju Ritam nereda, pa da onda njih otpevamo. Quote
Telcontar Posted June 16, 2004 Author Report Posted June 16, 2004 Srdjane, jesi isao na Metallic-u ?? Quote
icon Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Jesam i moram priznati da sam jako pozitivno iznenadjen , ne toliko svirkom koliko izborom pesama i energijom koju su imali dok su svirali. A da ,svaka im cast i na minutazi jer ipak nisam ocekivao da ce svirati 2 sata i 20 min. Sve u svemu sasvim korektno Quote
Telcontar Posted June 17, 2004 Author Report Posted June 17, 2004 Ok, zato sto smo te videli, ali nismo bili sigurni da si ti, jer si bio malo dalje od nas... A izbor pesama je bio za svaku pohvalu... Quote
icon Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Hvala matori, potrudite se malo pa da taj tribute zazivi Evo obecavam sledeci put pevamo zajedno Quote
icon Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 E ovako .Posto je lepo vreme najzad doslo ,dogovor je pao da sviramo na splavu KATASTROFA 10.7. To je pored stare Stenke ( preko puta Jugopetrola posle sajma) Detaljnije cu objasniti za par dana. Samo da obavestim drustvo iz Odzaka da tamo sviramo 9.7. Quote
icon Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Znac doslo je do izmene ystava i statuta. Na KATASTROFI nismo 10-og nego 1 jula , sto znaci sledeci cetvrtak. A za sve one koje interesuje gde sviramo u narednom periodu evo: 1.7. Katastrofa 2.7. Temerin 9.7. Odzaci 10.7.Vrsac Concordia 16.7. Zeppelin Zr 17.7. Zeppelin Zr E ovo je za prvu polovinu jula za kasnije cu vam javiti na vreme, pa se nadam vidimo u cetvrtak Quote
Recommended Posts