Jump to content

Recommended Posts

Posted
icon_wink.gif A pa tako reci. icon_biggrin.gif

Smorilo me je + me mrzi + nemam nesto puno vremena. orangelistening.gif

Ah, da, prijemni...*zli smeh* Ja sam svoje po tom pitanju odradila musik20.gif

Steta za sinoc, bas je bilo fino icon_da.gif

Posted

Hvala na pohvalama icon_wink.gificon_smile.gificon_wink.gif Hvala Mistik-u i kao sto rekoh u julu se vidimo, a tebi Maki ako se ne svidja u kuglasu strpi se malo jer cemo ponovo svirati u SKC-u (nadam se uskoro (ako sve protekne kao sto smo se dogovarali)) i kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici. Do tad sve najbolje !

Posted

E vojvodo, direktore.....

Nego taj splav vam je odlicna ideja, uzevsi u obzir da me u kuglasu nema vec neko vreme... ( a i nemam neku zelju da se pojavim tamo... )

SKC? Samostalno ili ???

Posted
kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici.

E ovo je super ideja, bas bi bilo dobro, samo ne znam bas da li bi splav izdrzao icon_rolleyes.gifmrred.gificon_wink.gif !

Sala!

Za Katastrofu, odlicna ideja!

pivopije.gif

Posted

Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi icon_rockdevil.gif Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr)

Posted (edited)

kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi  icon_rockdevil.gif 

subota 19.6. moto skup u Smederevu

Za splav, ma nista nije sigurno icon_rolleyes.gificon_wink.gif

Pa zasto bas Smederevo, da li ce nesto od moto skupova biti u skorije vreme u okolini Bg-a, a opet da svirate i vi icon_rolleyes.gificon_wink.gif ?

pivopije.gif

Edited by ZiN
Posted
Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi icon_rockdevil.gif Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr)

A nas ne zoves da sviramo papucaru!!! icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) ,  a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi  icon_rockdevil.gif  Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr)

Mali klub?! biggrin.gif Otkad nisam bio tu, a vezu me neke divne uspomene.

Splav ce se potopiti ukoliko ja dodjem. pivopije.gifgivemebeer.gif

Edited by VOJVODA
Posted

Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra icon_smile.gif

Posted
Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra icon_smile.gif

Do septembra cu ja vec postati popularan i verovatno biti na svetskoj turneji!!!

Salim se Srki dogovoricemo se vec i za svirku i za basket i za rostilj i za Dacica!! icon_biggrin.gif

P.S Uradite Somebody put something in my drink!!

Posted

Jesam i moram priznati da sam jako pozitivno iznenadjen , ne toliko svirkom koliko izborom pesama i energijom koju su imali dok su svirali. A da ,svaka im cast i na minutazi jer ipak nisam ocekivao da ce svirati 2 sata i 20 min. Sve u svemu sasvim korektno icon_rockdevil.gif

Posted

E ovako .Posto je lepo vreme najzad doslo ,dogovor je pao da sviramo na splavu KATASTROFA 10.7. To je pored stare Stenke ( preko puta Jugopetrola posle sajma) Detaljnije cu objasniti za par dana. Samo da obavestim drustvo iz Odzaka da tamo sviramo 9.7.

Posted

Znac doslo je do izmene ystava i statuta. Na KATASTROFI nismo 10-og nego 1 jula , sto znaci sledeci cetvrtak. A za sve one koje interesuje gde sviramo u narednom periodu evo:

1.7. Katastrofa

2.7. Temerin

9.7. Odzaci

10.7.Vrsac Concordia

16.7. Zeppelin Zr

17.7. Zeppelin Zr

E ovo je za prvu polovinu jula za kasnije cu vam javiti na vreme, pa se nadam vidimo u cetvrtak