icon Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 I jos jedna vazna stvar. Hvala svima koji nas podrzavate na hitu 202 i hvala svima sto ste trazili da u subotu tamo sviramo , ali sta cete kada ima vaznijih bendova ... Quote
icon Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Za sve one koji bi da dodju na Katastrofu da ima kazem da se to nalazi kod stare Stenke (preko puta Jugopetrola) ,iliti prodjete Sajam i onaj nadvoznjak i sidjete na toj stanici ( posle nadvoznjaka). Tu staju autobusi 23,37,53,58 i 88. Kada sidjete iz busa vratite se oko 200m i krenete stazom za bicikle i ne mozete da promasite. Vidimo se nu cetvrtak! Quote
VOJVODA Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Sinoc? Jebo te, opet sam nesto propustio! Quote
Tatyannahhh Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Za sve one koji bi da dodju na Katastrofu ne mogu a da se ne nasmejem na ovo...Katastrofa...hahaha Kad sviraju u Kuglashu?? Quote
icon Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 E moj Druze Direktore nikada neces odrasti Zvao sam te al nisi bio kod kuce. A sto se tice Kuglasa nista do septembra kad prodju vrucine... Quote
Tatyannahhh Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 A sto se tice Kuglasa nista do septembra kad prodju vrucine... pametno...ljudi bi pocrkali u onoj rupi od vrucine.... Quote
blondie Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 oce li biti skoro neki tribute to bon jovi? Quote
Telcontar Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 Blondie pa gde si ti bre, 100 godina te nema ????? Quote
blondie Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 ma ima mene, nema vas... eto vam moja adresa u potpisu, dodzite nego nadjoh slucajno neke cehe... !!! Quote
icon Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 E stvarno ne mogu da verujem gde god se okrenes postoji bend PROROCK Sto se tice tribute-a to BJ u nasoj izvedbi , molio bih da pricekate jos malo ,jer smo sada u velikoj frci sa vremenom . Hvala na razumevanju Quote
blondie Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 E stvarno ne mogu da verujem gde god se okrenes postoji bend PROROCK Sto se tice tribute-a to BJ u nasoj izvedbi , molio bih da pricekate jos malo ,jer smo sada u velikoj frci sa vremenom . Hvala na razumevanju ma nemas frke, pricekacemo... samo nek bude ovog ljeta i ne brini se za ceski prorock, nemaju oni pojma sa sviranjem. oni vas da cuju, pobjegli bi u pecine afganistana. Quote
Archibald Reiss Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ajde... i ovaj put da opicite Dry County Quote
blondie Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Ajde... i ovaj put da opicite Dry County to bi bilo previse Quote
VOJVODA Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Lele, gde ode ova tema?! Pa to je skandal! Hocu svirku (ovaj put dolazim, majke mi). Quote
Telcontar Posted August 2, 2004 Author Report Posted August 2, 2004 Da stvarno hoce li ta svirka uskoro ?? Quote
Марија П : Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Ajde... i ovaj put da opicite Dry County ?!?!?!?!????? VALJDA I'D DIE FOR YOU? Definitivno morate napraviti neko Tribute vece uskoro. Quote
blondie Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) ahaha! I`d die for you, ali svi da ucestvujemo (srki je nagodan co`ek ) i onda da ziri, tj. mi odlucimo ko je bolji nagrada je 7 dana besplatnog ljetovanja na sibiru ili 7 dana besplatnog zimovanja na havajima! Edited August 2, 2004 by blondie Quote
Марија П : Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 nagrada je 7 dana besplatnog ljetovanja na sibiru ili 7 dana besplatnog zimovanja na havajima! A mogla bi i transplantacija mozga. Quote
Dark Sonja Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 A mogla bi i transplantacija mozga. LOBOTOMIJA RULA!!!!!! Quote
icon Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Svirka ce nadam se uskoro bicete obavesteni na vreme , a ko je raspolozen a nema sta da radi u subotu , moze da skokne do Obrenovca ,na moto skup , sviramo sa Beerdrinkersima i Cactus Jack-om. Trebalo bi da bude dobra zurka Do subote pozdrav Quote
Марија П : Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 LOBOTOMIJA RULA!!!!!! Tacno! Srki: sta tacno sviraju beerdrinkersi? Pretpostavljam da su dobri cim sviraju na moto skupu. Quote
Марија П : Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 LOBOTOMIJA RULA!!!!!! Tacno! Srki: sta tacno sviraju beerdrinkersi? Pretpostavljam da su dobri cim sviraju na moto skupu. Quote
blondie Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Tacno! Srki: sta tacno sviraju beerdrinkersi? Pretpostavljam da su dobri cim sviraju na moto skupu. za beerdrinkerse sam cula jos prije 5 godina (ko zna koliko postoje), gledala ih nekoliko puta otada, i svaki put su sve bolji.... pravi onaj stari hard rock fazon, sa sve nitnama... btw, moze lobotomija ali prije toga vjestacko disanje besplatno.... i to da ga daje jelena karleusa (lavica u horoskopu), sa sve onim njenim jebackim naduvanim silikonskim ustima! Quote
Recommended Posts