Марија П : Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 O majko. Tanja hvala za informaciju. Mozda onda i skoknem na moto skup! Quote
blondie Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 (edited) A sta ako mu/joj se dopadne? onda nek stupe u gej zajednicu i nek usvoje dijete a ako su razlicitog pola nek ucine isto Edited August 3, 2004 by blondie Quote
Nesha Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Eeeeeeeeeeeeeeeej Prorociiiiiii!!!! Pa gde ste bre tezgarosi? (pazite ko vam kaze ) Kad se vidimo? Oderite za pare onog koga trebate!!!(ovo je privatno,onako usput)! Vidimo se uskoro!!!! Quote
cist Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Ako neko iz Prorocka cita ovo: sledeci put kad budete u Shapcu batalite Caneta (derikozu) i njegov smrdljivi hard grock caffe i svirajte na bilo kom drugom mestu...Sigurno ce biti jos bolja atmosfera...Super ste samo tako nastavite...pozdrav za Isaka iz Shapca (zna on ko je)... Quote
Dark Sonja Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 onda nek stupe u gej zajednicu i nek usvoje dijete a ako su razlicitog pola nek ucine isto A sta kazes na ovo: Marina-kuma, a ti i ja deveruse!!! Quote
blondie Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 A sta kazes na ovo: Marina-kuma, a ti i ja deveruse!!! A OD KUMA TELEVIZOR!!!! Quote
icon Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Gde si ti Nesho? Ne bejase te sad u subotu u red&cool-u , ali nadam se da si dobio pozdrave od Slavice. Videcemo se , nadam se u Septembru kod vas , a za pare cu da ti pricam kada se budemo videli. O kakvoj vi ljudi lobotomiji pricate, vestackom disanju i kojekakvim usavajanjima dece Hoce li neko da mi objasni? A sto se tice drinkersa oni su mator bend ( postoje 15-ak god) i kao sto je Tanja rekla sviraju rock 60ih i 70ih sa primesama bluesa. Sve u svemu vrede. Tako da ko je voljan da se proseta 40ak km do Obrenovca nece zazaliti Quote
Dark Sonja Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ne moze svaki Auto! KOJA MARKA I GODISTE? A STA NAMA DEVERUSAMA? NECU DA SE TRUDIM ZA DZABE!!!! Quote
blondie Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ne moze svaki Auto! KOJA MARKA I GODISTE? A STA NAMA DEVERUSAMA? NECU DA SE TRUDIM ZA DZABE!!!! marka americka, godiste `83. ( ), nov, glanc, nije na poklanjanje, samo je MOJ MOJ MOJ a nama djeverusama.... prorock citavu noc da svira, specijalno za nas ispunjava sve muzicke zelje! Quote
Dragana Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Odlicni su, svirase mi preksinoc na zurci i ulepsase je Quote
blondie Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 A zasto samo muzicke zelje? eh sad... pa ja sam udata, i imam petero djece! pobogu si... Quote
Dark Sonja Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Pa , dobro, niko nije savrsen! Znaci racunamo na tebe!!! Ajde, ajde, nemoj da si tako stidljiva! Quote
blondie Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Pa , dobro, niko nije savrsen! Znaci racunamo na tebe!!! Ajde, ajde, nemoj da si tako stidljiva! niko nije savrsen osim mene naravno, racunajte na NAS nisam stidljiva, ja sam mala i..i...kupite mi medonju Quote
VOJVODA Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 marka americka, godiste `83. ( ), nov, glanc, nije na poklanjanje, samo je MOJ MOJ MOJ Jugo? Quote
blondie Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Jugo? decko..... citas li ti? marka usa. eh, kakav si, bolje da odemo do dragstori da kupimo sMunku i pravimo sMendvici i slusamo prorock Quote
VOJVODA Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 decko..... citas li ti? marka usa. Znaci Yugo. Quote
Dark Sonja Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 nisam stidljiva, ja sam mala i..i...kupite mi medonju [/b] Od deveruse za pocetak-SLADOLED! Vidi, vidi, Yugo!! Quote
blondie Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Od deveruse za pocetak-SLADOLED! Vidi, vidi, Yugo!! NE VOLIM SLADOLED!!! ali volim snickers i euroblok i da nagovorite prorock da sviraju wild is the wind, specijalno za djeveruse Quote
blondie Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 DOGOVOR ZA NAGOVOR!! eh, vazi se... ILI JESI ILI NISI!!! ps. cime da ih podmitimo? Quote
Recommended Posts