Dark Sonja Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 eh, vazi se... ILI JESI ILI NISI!!! ps. cime da ih podmitimo? Za pocetak... Kum nije dugme!A onda ,Ti (posto ja nemem ) izvadis kjuceve Svog auta! Quote
icon Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Ajd sad opet Posto nisam najbolje obavesten ko se to udaje/zeni pa tolike deveruse , pokloni i sl. Da znamo kome cemo da sviramo na svadbi A sto se tice podmicivanja slazem se za ono ili jesi ili nisi , znaci kljucici od auta bi mi dobro dosli Quote
blondie Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) Za pocetak... Kum nije dugme!A onda ,Ti (posto ja nemem ) izvadis kjuceve Svog auta! MOG AUTA?? a da... ja imam veliki crveni auto na kome pise GSP! i imam vozaca!!! btw, za icon - nije bitno ko se udaje ili zeni bitno je da je veselje i da ce biti tribute to bon jovi, jel tako? Edited August 8, 2004 by blondie Quote
VOJVODA Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Jeeeeeeebo te, pa ti imas limuzinu! I to crvenu! A ponekad i zutu! Nabavicu i ja limuzinu, ali zelenu. Quote
Dark Sonja Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Nabavicu i ja limuzinu, ali zelenu. E, MISLIM DA JE TO PRAVI MODEL! Samo pazi da umesto riba ne navatas Lazanjskog.... Quote
blondie Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Jeeeeeeebo te, pa ti imas limuzinu! I to crvenu! A ponekad i zutu! Nabavicu i ja limuzinu, ali zelenu. to se zove tough guy Quote
VOJVODA Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 E, MISLIM DA JE TO PRAVI MODEL! Samo pazi da umesto riba ne navatas Lazanjskog.... Mmmmmmmmmmmmmmmmm, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
VOJVODA Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 to se zove tough guy S'a kao nisam, a ribo!? Quote
rustik Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Momci kad cete opet svratiti do Odzaka?? Samo sledeci put kad budete dolazili recite Saletu da izlepi po koji plakat a ne kao prosli put, pola ljudi nije znalo da ste svirali!! Pozdrav Quote
icon Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Samo da pozdravim drustvance iz Odzaka i da im kazem da nemam pojma kada dolazimo ,ali cim budem saznao obavesticu vas Poz Quote
smarach Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Matori kada ce da padne jedna svirka u Kuglasu? Zeljni smo vas!! Vec je Septembar dosao a vi nas ne ozeniste! Quote
Tatyannahhh Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Pricala sam sa Srdjanom juce kaze da ce nam javiti kad bude bila neka svirka..... Quote
smarach Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 pa znam i ja da ce nam javiti. ali kada ce se to desiti? Quote
Tatyannahhh Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 kad nam bude javio..... ko ceka taj i doceka..eventualno..... Quote
icon Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Znaci iskreno se nadam 24. ovog meseca u holiday-u, pregovori su u toku , ali se nadam da ce sve biti ok i da se vidimo tada. Zasigurno cu znati za par dana kada cu vam javiti. Do tada Quote
Telcontar Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 I onaj gazda holideja bi mogao da skloni one stolove pored bine, nema covek mesta ni da slemuje kako treba... Poz, i valjda se vidimo, tad nemam ispite, a nismo se videli 100 godina, vreme je... Quote
Kingmanowar Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Ziv bio! Ej Tatjana mnogo su ti promiskuitetne ove fotke!!!Sta ce ti decko reci ?ccc Ako te podrzava daj i onda neke njegove fotke!!!(posebno ako ima fotku u mornarskoj uniformi ili koznim lonama bez bulje) Quote
Tatyannahhh Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ej Tatjana mnogo su ti promiskuitetne ove fotke!!!Sta ce ti decko reci ?ccc Ako te podrzava daj i onda neke njegove fotke!!!(posebno ako ima fotku u mornarskoj uniformi ili koznim lonama bez bulje) khm....I Know Who U Are.... Quote
Kingmanowar Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 khm....I Know Who U Are.... A ja znam sta ste radili proslog leta Quote
C.A_R.I.A. Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 ajde ljudi,dolazite u Banovce,svi vas pamte po maidenima... i svi vas hvale... Prorock kad stizete ? Quote
icon Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Sto se mene tice , ja bi odmah , ali GDE? Ako resite ovu misteriju mi dolazimo Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 stari banovci,subota bioskop... ajde ljudi zeljni smo metala!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kingmanowar Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Srki jeste skinuli hail and kill? Quote
icon Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Mare ja sam ti obecao prva svirka u Bg-u Hail an kill, a zar u Banovcima jos to mesto radi svirke , ako je tako recite Ljubisi da nas pozove i eto nas kod vas Quote
Recommended Posts