Dark Sonja Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 E ovako , za sve zainteresovane svirka u Kuglasu 22.X petak , pa ko voli nek izvoli veliki pozdrav Dolazim..... Quote
VOJVODA Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 E ovako , za sve zainteresovane svirka u Kuglasu 22.X petak , pa ko voli nek izvoli veliki pozdrav E pa vala na to moram da odem, toliko sam svirki propustio u poslednje vreme da je to strasno... Quote
Telcontar Posted October 5, 2004 Author Report Posted October 5, 2004 Pa kad si se zablenuo u te svoje krave i tenkovi i ores njivu sa T-72.... Dobro si se setio da nas posetis.... ja vec mislio da si nas zaboravio... Quote
VOJVODA Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Majku mu staru, treba sad sacekati sledeci petak. Quote
Platina Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 jao jedva cekam...definitivno moram da dodjem!! imaju najboljeg klavijaturistu na svetu... on je tako gotivan lik! Quote
C.A_R.I.A. Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 steta,petkom izbegavam da idem u provod... lepo se provedite na koncertu... Quote
Telcontar Posted October 15, 2004 Author Report Posted October 15, 2004 Ma kakav klavijaturista, da im vidis fanove, predvodjene direktorom u petak... Quote
VOJVODA Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Samo pokusaj da napravis salu na racun mog 'brata'. Quote
smarach Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Srki da ja stimujem glasne zice za petak ili ne? Quote
Telcontar Posted October 16, 2004 Author Report Posted October 16, 2004 Dajte reprizu "Hail and Kill" !!! Quote
smarach Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) Srki da ja stimujem glasne zice za petak ili ne? Edited October 19, 2004 by smarach Quote
icon Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Sto se mene tice stimuj zurka je zurka . Nadam se da ce biti Hail and kill again . Do petka poz Quote
la strega Lucia Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Pa gde bas danas kad ja moram na put?! Cekam na tu svirku dva meseca i o9ni sad!!! Necu!!! Hoceli oni svirati jos kad (u skorije vreme) u Kuglasu, ili tako negde? Pa, obecali su!!! Quote
Dark Sonja Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Svirka je bila super kao i uvek , ali Kuglas je katastrofa.... Ne moze da se dise.... Quote
Telcontar Posted October 23, 2004 Author Report Posted October 23, 2004 Meni je ovo definitvno bila najbolja svirka prorocka do sada... jeste bilo odvratno zagusljivo i vruce ( i tesno ) Ali Dream Thetre, Manowar, WASP, Gary Moore, Cuttin Crew... odlicno.... jos smo napravili atmosferu, pa je u prvim redovima bilo dosta skakanja slemovanja, i nesto sutki.... super Inace ima gomila slika, samo su na aparatu od ortaka, tako da kada ih dobijem, postovacu ovde, da vidite kakva je bila zabava.. ( a i da Srki, Deki, Vlada i co, mogu da se vide... ili da ih vide obozavateljke ) P.S. Treba li da se nadamo u skorije vreme za " Still Lovin' You " cover of the cover.... Quote
Tatyannahhh Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 e pa jebi ga nisam isla..... ali verujem da je bilo opako..poz dr Srki! Quote
Buba :) Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 meni je bilo prelepo sinoc, nakon dugo vremena sam bas uzivala u nekoj svirci... ali onaj kuglas... prekuvala sam, mnogo je mali i vruce je i zagusljivo... malo su samo smorile poison i tako neke koje se vrte vec godinama... cekala sam i masku i burn, a od njih nista ali nema veze... uglavnom, do jaja svircica... Quote
Nightwing Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Meni je ovo definitvno bila najbolja svirka prorocka do sada... jeste bilo odvratno zagusljivo i vruce ( i tesno ) Ali Dream Thetre, Manowar, WASP, Gary Moore, Cuttin Crew... odlicno.... jos smo napravili atmosferu, pa je u prvim redovima bilo dosta skakanja slemovanja, i nesto sutki.... super Inace ima gomila slika, samo su na aparatu od ortaka, tako da kada ih dobijem, postovacu ovde, da vidite kakva je bila zabava.. ( a i da Srki, Deki, Vlada i co, mogu da se vide... ili da ih vide obozavateljke ) P.S. Treba li da se nadamo u skorije vreme za " Still Lovin' You " cover of the cover.... Mrzi me da pisem... Slazem se sa Necom.... Wild Child - momci VELIKO HVALA.... Quote
Tristania Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Srki-boy je bio odlican, kao i izbor pesama. Bas smo dobro podigli atmosferu! Hvala za Wild Child :BOW: Ah da evo i slika iz Kuglasa SLIKE Quote
Shamandalie Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Iako sam stigla sa malim zakasnjenjem, mogu samo da potvrdim da je bilo odlicno. Posle mnogobrojnih koncerata u poslednje vreme na kojima sam bila, NESTO UPRAVO OVAKO MI JE BILO DEFINITIVNO POTREBNO! Quote
Gothic Angel Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Meni je isto bilo do jaja.... Samo nisam prepoznao Wild Child, nekako ste krenuli mnogo mekano... Ili sam ja istipovao...?? Sve u svemu, bilo je super Quote
Jon Lord Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 BANE POJACAJ SE!!! Sinoc sam slusao samo drugi blok, ali je bilo do jaja! ACE OF SPADES!!! Quote
Kingmanowar Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 BANE POJACAJ SE!!! Sinoc sam slusao samo drugi blok, ali je bilo do jaja! ACE OF SPADES!!! Sjebo te bane za wait for sleep!!!Nemas pojma Quote
Recommended Posts