Tatyannahhh Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Ti bi mogla da me branis malo, a ne samo da vristis na mene na probama!!! Quote
icon Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Evo i zvanicno u Sapcu smo 19.11. u Rupi ( Domu Omladine). Quote
Tatyannahhh Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 i sta ja imam od toga? eto mene u dobrom starom Kuglasu... Quote
smarach Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 LAKO JE DEKIJU BELE PATIKE DA NOSI DOK BAS SVIRA, ON SE NJIMA PONOSI Quote
Tristania Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 i sta ja imam od toga? eto mene u dobrom starom Kuglasu... Znaci 26. u Kuglas!!! Oggy ce se ponovo smoriti Quote
Tatyannahhh Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Znaci 26. u Kuglas!!! Oggy ce se ponovo smoriti pa sta da mu radim....necu da ga teram ako nece... Quote
VOJVODA Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Stratus ili ex magnum je u zemunu ul. Jakuba Kuburuvica (to je gde 15-ica skrece od zemunskog parka ka prvomajskoj). Autobusi koji tuda prolaze 15,18 i 78. Ma gde ti je bre to? Sto se ova tema ubudja cim mene nema? Moracu ja vise da smaram (ako je ikako moguce). Quote
Telcontar Posted November 14, 2004 Author Report Posted November 14, 2004 Da nego, jel dobijamo neko nove numere uskoro ? Ne cu da smaram previse, al oce biti reprize onih 'Hail and kill" i "Wild Child" ( ako nece, ok, samo pitam ) Srdjane, donecu ti slike na cd-u na sledecu svirku ( ako se setim da narezem ) Quote
Tatyannahhh Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 ajde Srki WILD CHILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
icon Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ljudi doslo je do greske zeznuh stvar, Kuglas nije 26 vec 27 nov , znaci subota , a ne petak.Izvinjavam se jos jedared. Samim tim ni odzaci nisu 27 , vec 3.12. Znaci subota 27 kuglas, vidimo se Quote
Telcontar Posted November 19, 2004 Author Report Posted November 19, 2004 Eto ti sad, ne znas ni kada sviras.... tj pevas... sramota Jel to zbog onih silnih medicinskih sestri koje svaki dan vidjas ??? Ok, vidimo se onda 27. Quote
Tristania Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Jeddva cekam da se iskacemo i ponovo dignemo atmosferu Ajde Srki boy Wild Child ako moze Quote
icon Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Wild Child , pa dobro bice to dobra uvertira za 30.11. u Sofiji, nadam se da idemo svi zajedno , posto to ne bi trebalo propustiti Quote
icon Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Jos jedna vrlo zanimljiva stvar, ko iscekuje Bon Jovi-a u Bg-u nacekace se(videh da se cak pominje i datum i mesto) , jer naravno to je dezinformacija. Bon Jovi nece doci u Bg , bar ne u narednih nekoliko god. (iz vrlo pouzdanih izvora) Druga stvar, mnogo bolja , MEGADETH dolaze u Bg ( varijanta za termin je 29.1.05.-4.2.05.) , to je potvrdjeno , samo se jos razmatra tacan datum (vrlo pouzdana informacija) . Treca stvar , opet ne tako dobra , Maiden-i nece doci iduce god. Toliko za sada od mene , pa se vidimo u subotu, pa onda (dace Bog zdravlja) u utorak, do tada Quote
Telcontar Posted November 21, 2004 Author Report Posted November 21, 2004 PA dobro, valjda je boljei Megadeath nego nista.... PA i mislio sam da je takva situacija za BJ-a... steta... A za Maidene bas ocekujem da ih neko dovede, cudi me kako to MachineHead, Megadeath, Metallica i Motorhead vec bili, a niko da organizuje za Maidene... Quote
rustik Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Vidimo se onda 3.12. pa posle kad bude Megadeth Quote
rustik Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 (edited) Edited November 21, 2004 by rustik Quote
mpmiha Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Iiiiijaaaaaaaooooo, Megadeth u BG, Architecture Of Aggression kod kuce, ne mogu da verujem... A sta je sa Rammstein-om, ja sam cuo da ce verovatno u februaru i da je trenutno u zavrsnoj fazi pregovora... i na kraju kakva bi to bila prica o koncertima da nema, hmmm, MAIDEN-a!!! Kao mozda dolaze u avgustu, bar obilaze ovaj deo, pa ako se dogovorimo eto ih, ako ne ponovo ce obici zagreb, Atinu, Sofiju, Budimpestu i Bukurest, a mi cemo da cekamo vize... BJ-a cekamo, pa kad dodje... Srle spremi "I want out" za 27.!!!! Quote
Telcontar Posted November 23, 2004 Author Report Posted November 23, 2004 Ma mani te se te price... Maideni i Bon Jovi -> Nema nista Rammstein -> Mozda Megadeath, Apocalyptica -> Dolaze PROROCK -> 27. Nov, a bice i posle Quote
icon Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Za RAMMSTEIN ne znam , mogu da se raspitam, a za I WANT OUT potrudicu se za iduci put. Da 27 cemo imati specijalne goste. Bend se zove NORDICA i nadam se da ce vam se svideti. Do subote LONG LIVE RNR Quote
Telcontar Posted November 24, 2004 Author Report Posted November 24, 2004 Nadam se da ce biti dobri, ako budu skidali Nightwish, da ih ne bi gadjao paradajzom Quote
rustik Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Hoce doci sa vama i u Odzake ili je to samo za ovu svirku? Quote
Tristania Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Sta ce svirati Nordica ako nije tajna naravno??? Quote
Recommended Posts