*Wicked Girl* Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Nadam se da ce biti dobri, ako budu skidali Nightwish, da ih ne bi gadjao paradajzom Ma koga ces ti da gadjas paradajzom, obe noge cu da ti slomim!!! Nordica ce svirati Nightwish, Stratovarius, Dream Theater, Rainbow, Within Temptation, ..... Quote
Dark Sonja Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Idemo na prorock Naravno!!!!!! Jeeej! Quote
VOJVODA Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Ma koga ces ti da gadjas paradajzom, obe noge cu da ti slomim!!! Lele! Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Eto ti sad... uplasicete coveka, nece smeti da dodje na svirku... Srdjane, nemoj ni da pomislis da zbog Nordice skracujete vreme svirke... Ne cekamo za dzabe mesec dana znas Quote
icon Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Nazalost u Odzake dolazimo sami (jedino ako iznajmimo neki autobus , a Sale nam to plati ) , a sto se tice repertoara , pomenula je wicked girl, tako da ja nema sta tu da dodam Vidimo se u subotu Quote
VOJVODA Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Srki, jel' dolazis u subotu na svirku? Svira Prorock, i jos neka cica. Quote
rustik Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Eto ti sad... uplasicete coveka, nece smeti da dodje na svirku... Srdjane, nemoj ni da pomislis da zbog Nordice skracujete vreme svirke... Ne cekamo za dzabe mesec dana znas Samo mesec dana??? Quote
icon Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Naravno da cemo skratiti svirku , pa covece mi smo vec ljudi u godinama , pola sata dovoljno Quote
icon Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sto se tice cice , cuo sam da je dobra , ali da jos mora da vezba pevanje Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Ma i nije neka... ima i boljih... haha A i mora de peva mecosporan Quote
Tristania Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Ne cekamo za dzabe mesec dana znas Joj kako cemo samo da se odvalimo i to u najavi vec !!!!!!!! Jedva cekam!!!! Neka taj Nightwish bude na nivou da mi ne brukate majcu Jos samo tri dana!!!! Quote
Nightwing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Naravno da cemo skratiti svirku , pa covece mi smo vec ljudi u godinama , pola sata dovoljno JESI TI NORMALAN...CEKAMO SVIRKU MESEC DANA..KAKVIH POLA SATA... IMA DA ZOVE ANU ORL I SVE DA JOJ KAZEM GB Crew se sprema da se napije kako podavno nije...nemojte nas razocarati... Molim vas da opet svirate Wild Child i (jos bitnije) I Just Died In Your Arms Tonight PLEASE!!!!!! Quote
Tatyannahhh Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 IMA DA ZOVE ANU ORL I SVE DA JOJ KAZEM Srki pazi sta radis...!!!!!!!!!!!!Poljub!!!!!!!!! Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Alo, nemojte da napadate coveka, za to sam ja zaduzen... Vi samo treba da uzivate u svirci... Nego srki, palo mi na pamet, da li znate da svirate "Wild Boys" [ ako ne znate ok, samo pitam..... ] Nego mislim da cemo da napastvujemo pevaca na bini... Quote
BloodElfica Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sve ce biti dokumentovano Nista bez Nuletove kamere!!! Quote
Tristania Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) Nego srki, palo mi na pamet, da li znate da svirate "Wild Boys" [ ako ne znate ok, samo pitam..... ] Nego mislim da cemo da napastvujemo pevaca na bini... U lave znaci kad bi nam to odsvirali u nekoj zescoj verziji (Mnemic) ja neznam mislim da bi ljudi izlazili sa polomljenim nogama iz Kuglasa Dobro sad sam malo preterao ne bi mi nase ljude udarali Ali Wild Boys uffff to bi bilo divno, odma bi mu doveli Anu ORL da mu o.... A sto se tice napastvovanja pa to uvek ide Ako vec nismo mogli Tarju onda cemo Srkija Edited November 25, 2004 by Tristania Quote
Telcontar Posted November 25, 2004 Author Report Posted November 25, 2004 Pa srki je sexy skoro kao Tarja [ posle ovoga, ja mislim da ce ceo bend da otkaze svirku, i iseli se u azerbejdzan... ] Quote
Dark Sonja Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 A sto se tice napastvovanja pa to uvek ide Ako vec nismo mogli Tarju onda cemo Srkija To se valjda podrazumeva....Srkija, nego sta!!! Quote
icon Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Ljudi ala ste se raspisali. Znaci ja ga u prevodu naj...ah u subotu A za ona napastvovanja ( ako biste pre mene nego Tanju) ne znam sta da kazem A sestrice mi ostavite na miru , jer sam ja zaduzen za njihovu bezbednost Do subote see ya Quote
Dark Sonja Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 . Znaci ja ga u prevodu naj...ah u subotu .....a ti gledaj sta ces...... Quote
Nightwing Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 ... Nego srki, palo mi na pamet, da li znate da svirate "Wild Boys" [ ako ne znate ok, samo pitam..... ] Nego mislim da cemo da napastvujemo pevaca na bini... kikikikikikiki..kako si naivan.."palo mi na pamet" hahahahahahahah..lepo reci coveku da se drogiramo MnemiCom... WILD BOYZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nightwing Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Ljudi ala ste se raspisali. Znaci ja ga u prevodu naj...ah u subotu A za ona napastvovanja ( ako biste pre mene nego Tanju) ne znam sta da kazem A sestrice mi ostavite na miru , jer sam ja zaduzen za njihovu bezbednost Do subote see ya Sta ce ti vise od jedne sestrice..svi se mi palimo na ribe u uniformama..podeli sa drugarima...eto tebi ostaje cela gerijatrija.... STAVI AVATAR!!!!!!!!!!!!!!!! da i ne zaboravi...I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT Quote
Recommended Posts